п.с. Досега посещавах д-р Рудницки,а преди това се преглеждаш при семейна приятелка -гинеколог.
със щастлив за всички ни край!Никой не познавам от докторите, а бременноста ми я следеше д-р Юлиян Георгиев, в началото на 9-я месец имах леко изтичане на водите... Съответно той ме прати в АГ-то за раждане... Прие ме д-р Атанасов(висок, леко плешив и малко заеква)- много готин доктор!Обясни ми какво ще става оттук нататък, внимателно и спокойно!И понеже вече беше 13.00 часа, вече нямало закога, а не съм спешен случай.Показаха ми коя е стаята ми, където ще нощувам, казаха ми да се разхождам по коридорите и да чакам сутринта...В 8.00 часа беше д-р Минчева, прегледа ме и каза да отивам да раждам
. Настаниха ме в предродилна зала и ми сложиха венокат и започнаха да ми вливат системата за предизвикване на раждането!Беше вече 14.00 часа на 24.06.2005г , лежах си, гледах си в тавана и около мен как настаняват още три мацки за раждане и чаках...Вечерта в 19.00 часа се сменят докторите(и изобщо екипите, застъпват нощната смяна).Дойде д-р Зарзаланов(не съм чувала хубави думи за него), прегледа ме и реши да ми пукне с едно гадно нещо мехура, за да родя( а аз имах вече 4-5 см разкритие), аз не му разреших, защото нали влизам с леко изтичащи води, което означава, че мехура е пукнат(според мен) и той ме откачи от системата, каза "върви се наспи и ако на родиш тази нощ, утре пак". Наистина имах болки, но се търпяха! Направо се раздвижих и си починах от целодневното стоене на система...! Легнах и се наспах като "бял" човек! Сутринта на 25.06.2005 г.( ден на парламентарни избори в България) беше д-р Йорданова (млада докторка, ентусиастка, много готина) прегледа ме и каза, че до час- два ще родя... Сложиха ми пак системата, съжалявам, но забравих какво ми вливаха- май някакви хормони беше, и си лежах сама в предродилна зала!Имах чувството, че току що съм легнала на леглото и толкова бързо стана...че почти неразбрах, че е 10.20 часа, когато родих моето съкровище...
толкова бях щастлива, че забравих себе си ... срязването, за да излезе и шева... Изплака, изкъпаха го, повиха го и го отнесоха някъде... а аз бях доволна...и отпаднала, санитарката ме загъна, защото ми беше много студено и даже се измайтапи "хаиде, слизай да гласуваш долу и има урна!" !!! И така, мина всичко, но е в съзнанието ми... Сега вече е на 3 год и 10 мес, и всичко е супер! Но всички бяха много добри и сестрите( си гледаха работата) и санитарките бяха мили и докторите идваха често, просто всичко е до късмет! Трябва да си мила и сдържана, това е ... В този момент, зависиш от тях! Целувки и леко раждане!!!

не мисля че има голяма гаранция и в тях.Препоръчани теми