ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 538
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 930
пиши ни за кого по конкретно става дума поне да знаем и да се предпазиме . Hug

# 931
пиши ни за кого по конкретно става дума поне да знаем и да се предпазиме . Hug

И аз това попитах преди 2 часа,ама не получих отговор..... Thinking Crossing Arms

# 932
Alizarina пиши за какво става въпрос!
Не може да хвърлиш просто ей така някаква информация...
разкажи подробно за случая, моля те! Има доста момичета, които мислят да родят там, има и такива, които там са ходили или ще ходят на кюртаж, etc. редно е да се знае за какво иде реч. И не забравяй да споменеш и името на лекаря, все пак в Ескулап не работи само 1 специалист.
Благодаря ти предваритело и успех   bouquet

# 933
Да, прави сте. Наистинае желателно да кажеш името на доктора, а не да виним цялата клиника.  Thinking Късмет, Ализарина!!!  Praynig

# 934
тук съм още не съм родила! Хубчев ще отсъства от Русе от 28 до 6 май и ако нещо станело да съм звъняла на Тончева да ми прави секциото! Тя пък много не обича да прави секцио и вероятно не е много добра в секциото, щом не го практикува много и аз се моля да не родя преди 7 май! Иначе Хубчев ми вика на 7 май сутринта да отивам в АГ-то, той щял да пътува през нощта, ама нищо и аз отказах! Разбрахме се на 7 май да отида при него на видеозон и тогава да решим! Това е че моят термин е малко спорен или 7 май или 14 май. и се надявам да не тръгне преди да се е върнал! Все още пия Магнерича., но ще ходя на сърдечни тонове, докато се върне, имам записани два часа - петък и вторник! Та това с мен, все едни объркваций. Вие на какво мнение сте дали се познава теглото на бебето на видеозона?

# 935
Задръж до 7 май  Laughing-по-добре ще е Хубчев да те оперира  Peace
Успех! Peace

# 936
тук съм още не съм родила! Хубчев ще отсъства от Русе от 28 до 6 май и ако нещо станело да съм звъняла на Тончева да ми прави секциото! Тя пък много не обича да прави секцио и вероятно не е много добра в секциото, щом не го практикува много и аз се моля да не родя преди 7 май! Иначе Хубчев ми вика на 7 май сутринта да отивам в АГ-то, той щял да пътува през нощта, ама нищо и аз отказах! Разбрахме се на 7 май да отида при него на видеозон и тогава да решим! Това е че моят термин е малко спорен или 7 май или 14 май. и се надявам да не тръгне преди да се е върнал! Все още пия Магнерича., но ще ходя на сърдечни тонове, докато се върне, имам записани два часа - петък и вторник! Та това с мен, все едни объркваций. Вие на какво мнение сте дали се познава теглото на бебето на видеозона?

Моето секцио го направи Тончева (беше по сложно от обичайното). Намах проблеми - възстановена съм доколкото това е възможно. Тя просто предпочита нормалното раждане, осомено ако няма показания за секцио. С две думи мъчи до последно - склонна е да приложи форцепс или вакуум, което аз не одобрявам!

За килограмите - Тончева със сигурност не ги познава - при мен сбърка с 550 г, което можеше да е фатално!

Георгиев не се ангажира също с теглото - някои доктори познават - незнам дали е случайно или не.

# 937
  • в огледалото на живота
Привет на всички мами от Русе!Тъй като гледам доста сте изписали за раждането-къде  в АГ или ЕСКУЛАП.Айде сега ако има някой пресен спомен от ЕСКУЛАП да пише ,моля ви,предстои ми второ раждане,мнго се колебая къде,не е в парите а в отношението...чакам вашите писания.. newsm78

# 938
И аз ще чакам с нетърпение "пресни" отзиви. Има доста време докато стигна до избора на клиника, но... замислям се от време на време за тези неща  Wink

# 939
по-малко с 550 гр. или повече???????? Моля те кажи, за килограмите питам! А за Ескулап една колежка ражда скоро там секцио при Шишкова и е страшно доволна! Но аз понеже нямам много възможност за там, защото тук в Русе живеем на квартира, а и за бебо ще трябват пари за това онова!

# 940
Compe питай моля те твоята колежка дали в Ескулап има кувиози, това е факта, който най-много ме притеснява.
Леко раждане ти желая   bouquet

# 941
като я видя веднага ще я питам и ще пиша!!!!

# 942
Аз родих в ЕСКУЛАП февруари месец и съм много доволна от всичко,и да уточня кувиоз имат!А тази дама  която е недоволна от там явно не е попаднала на добър лекар!Ако пак ми се наложи пак бих отишла там,оперираха ме там преди 3 години,и сега и там родих защото съм много доволна и от докторката(Константинова) и от целия персонал.

# 943
Аз раждах в АГ-то,но съм чувала доста добри отзиви за ЕСКУАП  Peace
Имам чувството,че Alizarina просто направи някакви обвинения към някой си в ЕСКУАП без да се обоснове,което ме навежда на мисълта,че може би нищо не й се е случило  Thinking Thinking Thinking

# 944
Много ти мерси за отговора, Lorryvell !
Отдавна чаках някой да ме зарадва с тази новина.
Повечето мнения са от рода: в АГ-то е голяма мизерия, но пък в Ескулап нямат кувиоз и ако стане нещо трябва да ви закарат в АГ-то и да се чуди човек къде да ражда  #Crazy
Приятна вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт