ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 945
Вие на какво мнение сте дали се познава теглото на бебето на видеозона?

По мое мнение - не  Peace В началото на 9 м. ми казаха, че бебето е около 3.100, а аз родих 4 дена преди термин бебе с тегло 2.850  Rolling Eyes

# 946
Вие на какво мнение сте дали се познава теглото на бебето на видеозона?

Шишкова нито веднъж не се ангажира да определя теглото чрез видеозона.
Акушерката чрез опипване каза, че бебето ще е много едро (няколко дни преди термин), а се роди точно 3 килограма, беше слабичък.

# 947
по-малко с 550 гр. или повече???????? Моля те кажи, за килограмите питам! А за Ескулап една колежка ражда скоро там секцио при Шишкова и е страшно доволна! Но аз понеже нямам много възможност за там, защото тук в Русе живеем на квартира, а и за бебо ще трябват пари за това онова!

Каза че ще е 4 най-много, а то се роди 4,550.

# 948
ZI-76 ти си герой! Да родиш такова голямо бебе, браво и да ти е живо и здраво!

# 949
ZI-76 ти си герой! Да родиш такова голямо бебе, браво и да ти е живо и здраво!

Мерси, ама не успях нормално - направиха ми едно много тежко спешно секцио.
Каката обаче я родих нормално - тя беше 3,950  Grinning

# 950
много съм си патила от лекари.Във В.Търново направих спонтанен аборт в 21 г.с.;последва тежка операция,казаха ми че е тумор и няма да мога да износя дете....Започнах да посещавам д-р Луиза Тончева и след няколко престоя в болницата родих прекрасно момченце  .Просто нямам думи да и благодаря...12 години чакам  bouquet

# 951
Момичета,май няма да получим отговори от Alizarina на нашите въпроси  newsm78
Много странно от нейна страна  newsm78 Thinking

# 952
Не само странно, но и безотговорно.
Не може да изстреляш нещо по нечий адрес и после да се покриеш.
Дано поне след делото (ако наистина има такова) да каже да какво иде реч

# 953
Според мен,ако има нещо такова,би трябвало да си разкаже историята /как и от кого е пострадала/ и после да търси някакво съдействие  Thinking
Хм,съмнителна работа  Thinking,ама мен нещо взе и да ме досешава  Laughing

Последно е била активна:  Четвъртък, 30 Април 2009, 10:56
Явно ни е прочела и не е сметнала за необходимо да ни отговори  Thinking

# 954
spodelqm absolutno!!!! mnenieto 4e ot "dr" grueva-ruse ne stava ni6to!arugantna, al4na...dava mi da si 4eta sama informaciq ot internet...sled tova mi se kara 4e sam 4ela ot tam, za6toto  informaciqta ne bila aktualna...ni6to ne mi obqsnqva...samo pari iska....ne hodete pri neq!!!!!! #2gunfire

# 955
Последно е била активна:  Четвъртък, 30 Април 2009, 10:56
Явно ни е прочела и не е сметнала за необходимо да ни отговори  Thinking
Chocho-san страшна си  Hug сега има 3 варианта:
1. ще се крие всеки път като влиза
2. ще ни тегли майната
3. ще ни разкаже цялата истина
отклоних се от темата, извинявайте! Това е от хормоните на бременността, нали знаете как е..
 Hug

# 956
Мисля, че момичето просто се притеснява да каже името на конкретния лекар, а не би трябвало, защото след като ще има дело, значи има доказателства за вината му. 

# 957
Да-не може да се влиза във форума,да се хвърлят някакви обвинения с/у някого и да не се обясни ситуацията  Thinking
А и края на месеца е ДНЕС  Thinking
Има нещо гнило-мнооооооооого гнило  Thinking
la belle,предполагам ще се спре на първите 2 варианта  Peace

# 958
Мисля, че момичето просто се притеснява да каже името на конкретния лекар,
и от какво толкова се притеснява? Да не би той да я дебне във форума и после да я причака с бухалка или да каже в съда, че тя му подронва авторитета?
Как ли пък не!!!
Факта че сме анонимни тук не ни дава правото да не спазваме никакви правила! Щом си казал нещо - аргументирай се, ако има личностен конфликт - това е друго. Но не можеш да виниш цяло болнично заведение без никакви доказателства.
Това е същото като да ти кажат: "сестра ти е к..ва", а ти въобще да нямаш сестра  Wink

# 959
само да напомня че тази тема е със заглавие "ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе " , а не "Говорилня"  Peace
не се заяждам но като седне човек да търси инфо в тази тема доста излишна такава ще трябва да изчете  Wink

Общи условия

Активация на акаунт