ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 539
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 975
Ако това е ВИП - мерси. Все тая. Условията са подобни.
eee, как ще е все тая 7-8 в сравнение с 1 в стаята? да не говорим за момичета, които разказват, че са били на 1 ет и е нямало вода  Shocked
Аз знам, че съм малко глезена, но да няма топла вода... Стените и чаршафите (дали са на цветя или не) не биха ме притеснили толкова мн.
А в Ескулап по колко са в стая? По 2 или по 1?
P.S.: и като се замисля върху това, което каза Чили, значи има нещо като VIP стая, но остана някой да потвърди дали това е регламентирано или всичко става с връзки  newsm78

# 976

А в Ескулап по колко са в стая? По 2 или по 1?

Аз бях в стая с 2 легла и имаше друго момиче с мен. Банята беше в съседство със стаята, има вътрешна врата, а детето беше на 5 метра от стаята ми, можех да го видя когато пожелая и ни ги носеха с креватчетата когато искаме.
В стаята имаше плот за повиване, мивка и телевизор.

# 977
abe hora kakvo stava s tozi dr simeonov mn meinteresuva dali praktikuva o6te  

# 978
родих в аг и първоначално бях в общите стаи,а после изкарах 2 денонощия във "вип" стая.Чили е описала добре разликата между двете!и не си мислете че това официално са вип стаи,май по-скоро бъзик между персонала Winkи имаше топла вода по всяко време!!! мога да ви кажа че бях страшно наплашена от всичките истории за лощо отношение и мезерия,нещата не са идеални,но не са и чак толкова зле!!!надявам се скоро да имам време повече да пиша за условията

# 979
Тия 1000 лв. били дадени от благодарност и да й се обърне повече внимание.Ама на мен не ми стана ясно защо мацката за същите пари не е раждала в ЕСКУАП /много повече щеше да получи/  newsm78 Thinking

Така са се разбрали с Хубчев,да роди в АГ,незнам защо обаче.Предполагам,че докторите които извършват маниполации в Ескулап взимат процент от това което са платили пациентките,докато в АГ не може да му се хване края(кой какво платил)Аз имам наблюдения,че доста доктори предпочитат АГ както за израждане,така и за операции и различни маниполации.

# 980
има ,,VIP''стаи в А Г-то;миналата година, съпруга на наш общински съветник,роди и лежа там.Когато аз раждах,през декември,едната стая беше заета от болно майче,а другата-празна....но,в общите стаи децата са под по-сигурно наблюдение,което мисля,че е по- важно. Успех на la belle с раждането.

# 981
има ,,VIP''стаи в А Г-то; но,в общите стаи децата са под по-сигурно наблюдение,което мисля,че е по- важно.
Shocked  къде е бебето на родилката, която е във VIP стая и как така не е толкова сигурно наблюдението?
Би ли ми казала каква е разликата? Това, че са по 1 в стаята? Или има и друго?
Благодаря ти   bouquet

# 982
има ,,VIP''стаи в А Г-то;миналата година, съпруга на наш общински съветник,роди и лежа там.Когато аз раждах,през декември,едната стая беше заета от болно майче,а другата-празна....но,в общите стаи децата са под по-сигурно наблюдение,което мисля,че е по- важно. Успех на la belle с раждането.
Това за по-сигурното наблюдение в общите стаи въобще не е вярно! Гледала съм си ревящия мъник през прозорчето - като животинче в клетка. Има моменти нощем, когато децата се късат от рев, а сестрата я няма или примерно спи. Когато бебето е при теб реагираш мигновено, а ако реве много дълго все се намира някоя сестра да наобиколи.

# 983
Да-аз 2 вечери бях в обща стая с още 6-7 майки!Само 1-ната вечер попаднахме на готина сестра-моето бебче повръщаше постоянно /до 7-8-мия месец,когато започнахме супите и манджичките спря да повръща/ и тази сестра го взе много присърце това негово състояние!Почти цяла вечер беше покрай детето ми  Peace
Имаше и 1 ужасна сестра,дето без малко да ме направи на нищо,защото не можах да си закърмя бебето и тя трябваше да му приготвя мляко /30 мл/-чак ми се  Cry от държанието й!

# 984
la belle,тая мацка kklara,дето е писала за ВИП-стаите в АГ-то изобщо незнаела сега за такова нещо-била раждала в Майчин дом-София и сега нямяла никакво такова инфо за АГ-то
Доста сляпо й се доверихме  Cry

# 985
Момичета, питайте най-добре гинеколозите си има ли такива стаи или не. Дори и да не израждат в родилното, няма начин да не знаят   Peace

# 986
оффф  Laughing
Чочо-сан, обикновено пишем неща, за които сме поне 99% сигурни, ако не 100%. Или ни ги е казал някой много близък, дето няма как да ни излъже, за това се доверихме
Карай, ще послушам Елеонор и ще питам Шишкова като отида следващия път на ЖК и ще се отчета след това
 Hug

# 987
  • град Русе
Разбира се, че няма ВИП-стаи в русенското АГ  Simple Smile Пак се е изказал някой, който не е много наясно с нещата. Има точно 3 стаи, в които бебетата са при майките, но в никакакъв случай не са с някакви по-специални привилегии. И е въпрос на случайност къде точно ще те настанят. Понеже се наложи да стоя 10 дни с бебето (вярно, че беше 2006, но нямам информация да са се променили нещата), ме местиха на 3 пъти в три различни стаи, едната от които беше с две легла (заедно с бебетата). Е, ако построят новата сграда на АГ - то може би вече ще има ВИП - стаи за тези, които сега само си мечтаят за тях... Simple Smile

# 988
АГ-то Peace Peace Peace
В Ескулап всичко уж е хубаво,но..........не се знае коя по ред ще си на чаршафите(хубави,но не ги сменят след всеки пациент).В началото беше много добре там,но вече може да се поспори по въпроса!Да в Родилното е малко от войната обстановката,но така е във всички държавни болници.Има и вип стаи(поне имаше newsm78)Ако  искаш си плащаш!Там поне ще  сте под постоянно наблюдение.
лекарите работещи в Ескулап дават дежурства и в Родилното.Наблюдението не е постоянно,много неща им куцат
Загриженоста на персонала е уникална,вярвай ми!В момента имам база за сравнение!Може и да държат като затвор,но много гледат.Ако има нещо веднага се вземат мерки и никой не те подминава ей така(е има и някои лица от персонала,дето са #Cussing out,но не са много,то къде ги няма   newsm78 )
Acer,права си за Изо-отделение,там е много зле по-принцип(обстановката),но персонала е добър!Топла Вода може да е нямало,ако е имало профилактика,по-принцип има.
Д-р Минчева,д-р Тончева,д-р Хубчев(ако още е там),абе всички са много добри и ще направят всичко за да минат нещата добре!
Леко раждане и успех ти желая

Ето откъде идва объркванито за ВИП-стаите в АГ-то  Thinking
Сега излиза,че мацката kklara,дето е писала за ВИП-стаите в АГ-то изобщо незнаела сега за такова нещо-била раждала в Майчин дом-София и сега нямяла никакво такова инфо за АГ-то

# 989
compe,какво става с теб-как си newsm78
Не те познавам,но ми е ужасно загрижено за теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт