ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 502
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 75
здравейте мам4ета от русе  Hug
за пръв път съм бременна, на 34 г. съм.
записах се при доктор Ники Петров в III поликлиника да ме следи, по препоръка на GP-то. преди да го посетя не бях чувала никакви отзиви за него. маля, ако го познавате дайте инфо
лека бременост на всички  бъдещи мами love001
и послушни бебета на ветеранките baby_neutral

galini, не съм чувала за твоя доктор. млад ли е?
и аз забременях за първи път на 30г и се чувствах прекрасно. всъщност, оттогава не съм се чувствала толкова добре. пожелавам ти и на теб лека и хубава бременност!
бтв, много си хубава!

# 76
записах се при доктор Ники Петров в III поликлиника да ме следи, по препоръка на GP-то. преди да го посетя не бях чувала никакви отзиви за него. маля, ако го познавате дайте инфо
Здравей и лека бременост!!!!  bouquet

# 77
записах се при доктор Ники Петров в III поликлиника да ме следи, по препоръка на GP-то. преди да го посетя не бях чувала никакви отзиви за него.

И аз не съм го чувала Sad. Знам само, че най-добрия в II ДКЦ (бившата 3-та) е д-р Дуваджиев. Дори имам наблюдение, че момичетата са много по доволни от него от колкото от Шишкова, Георгиев и т.н.
Все пак щом личния ти го е препоръчал... пробвай, а ако не си доволна винаги можеш да го смениш Simple Smile .

# 78
Аз го научих покрай болничните, докато бях бременна. Той беше председател на ЛКК от АГ-зи. Иначе нямам други впечатления.  Ходя в същата сграда при д-р Иванов.

# 79
благодаря за отговорите и пожеланията  newsm53
целувки на вас и на бебетата

# 80
  • Русе
Абе той е готин,мен Луиза Тончева ме изпрати при него.Само,4е кофтито на цялата работа е висенето в тази поликниника докато ти доиде реда,там е пълно с болни хора ,а вмомента започва времето на вирусите. smile3511Другото,което не ми харесва е ,че пуши в кабинета.Но общо взето аз почти не сам ходила там.Само в началото(4 месец)за първи изследвания,сега сам в средата на седмия и мисля да ида за последните изследвания,стига да не е рано,но пък е крайно време да се вясна там.Абе добър е ама е пълна палачорщина. newsm78

# 81
  • София
И аз имам много лоши впечатления от Груева...Аз отидох по спешност при нея в 7 г.с. с отлепване...през цялото време гледа Дързост и красота, че и в новините по радиото се заслуша...едно и също нещо ме пита 3 пъти...

# 82
И аз имам много лоши впечатления от Груева...Аз отидох по спешност при нея в 7 г.с. с отлепване...през цялото време гледа Дързост и красота, че и в новините по радиото се заслуша...едно и също нещо ме пита 3 пъти...
За някои хора в този форум това не са причини да не си доволна от лекарката. Какво ли трябва да ни направи тази некадарничка, че да сме недоволни? Тя ти е показала с отношението си колко и пука за теб и лечението ти. Това за мен е достатъчна причина да и тръна вратата

# 83
Исках да кажа да и тръшна вратата  Laughing#2gunfire

# 84
Исках да кажа да и тръшна вратата  Laughing#2gunfire
Peace

# 85
 newsm78  аз пък тези доктори не съм ги и чувала.А това, че за всеки ще чуеш и добро и лошо е ясно.За сега аз съм напълно доволна от моята - д-р Шишкова и каквото и да говорят докато самата аз мога да и вярвам и не се разочаровам от нещо ще си ходя там.

# 86
newsm78  аз пък тези доктори не съм ги и чувала.А това, че за всеки ще чуеш и добро и лошо е ясно.За сега аз съм напълно доволна от моята - д-р Шишкова и каквото и да говорят докато самата аз мога да и вярвам и не се разочаровам от нещо ще си ходя там.

И аз ходя при Шишкова  Peace

# 87
Здравейте! Искам да ви споделя огромното си разочарование от д-р Пейкова. Тази жена за нищо не става. Бясна съм от отношението й към мен. Имам поликистозни яйчници и имах хормонални проблеми. Пейкова ми предложи да си изследвам хормоните. Знам,че може да ми даде направление поне за единия хормон, за да не го плащам, но тя разбира се не благоволи. Оправда се,че нямало направления. Казах,че ще отида в началото на следващия месец,но тя нищо не ми отговори.Отидох за направлението следващия месец, но така и не го получих. Оплаках се на по-висшестоящи при което те се свързаха с докторката при което тя обеща направление ако съм била познат човек. Така и не получих нищо. Ако някой може да ми каже къде да се оплача още от тази докторка и тя повече да не практикува тази професия, и да не разбива психиката на отчаяните жени, нека ми пише.

# 88
Здравейте! Искам да ви споделя огромното си разочарование от д-р Пейкова. Тази жена за нищо не става. Бясна съм от отношението й към мен. Имам поликистозни яйчници и имах хормонални проблеми. Пейкова ми предложи да си изследвам хормоните. Знам,че може да ми даде направление поне за единия хормон, за да не го плащам, но тя разбира се не благоволи. Оправда се,че нямало направления. Казах,че ще отида в началото на следващия месец,но тя нищо не ми отговори.Отидох за направлението следващия месец, но така и не го получих. Оплаках се на по-висшестоящи при което те се свързаха с докторката при което тя обеща направление ако съм била познат човек. Така и не получих нищо. Ако някой може да ми каже къде да се оплача още от тази докторка и тя повече да не практикува тази професия, и да не разбива психиката на отчаяните жени, нека ми пише.

В здравната каса - ТЯ ДАВА-ТЯ ВЗЕМА!

# 89
здравейте Simple Smile аз ходя при доктор Ю. Георгиев. Сега имам желание да видя бебето на 3Д. При Георгиев за съжаление имало някакв проблем и не можа дори да ми запише на диск 2-мин. движението на бебче. Не дава и разпечатка на образ. Чух, че имало 3Д или нещо подобно при Пейкова - нов апарат от тази есен. Като ви слушам колко е неприятна тая жена, не ми се иска да ходя при нея. Знаете ли къде има 3Д в Русе? И ако знаете колко ли е цената на частния преглед? Благодаря на всички предварително за отговора.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт