КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Не ти е лесна, Дидкаааа... Аз навремето си мечтаех щерка ми да запише готварския, сега за Йойо също. И то не случайно, или за да има кой да ме отмени край тенджерите. Ами просто защото свесни готвачи се търсят по целия свят. Само дето се говори, че била лоша атмосферата в готварския.

# 121

Честито на децата на Бабет,да им е всичкото наред! Не знам дали  е математика ,или е акробатика да улучиш  на една дата да са ти децата родени! Но да е на късмет!
Дами , и аз съм да се  уважат желанията на децата,пък елитно ли е ,не  е ли - то понякога е от рекламата ефект.И много елитните  напъват все на елитни неща, важното е на сърце да са ,а и нищо не е окончателно, всеки може да продължи нещо друго и се учи доакто е жив човек вече.Не  е  като някога , завършил си ,стига толкова, каквото-такова.
Ще им мине...

# 122
Честит рожден Фло!
Здрава,много обич ,успехи и късмет!

Честити да са рождениците на Бабет!
Да са здрави и щастливи всеки по своему!

Диди, и според мен децата трябва да учат това,което желаят.
Стига да не е нещо изчанчено или не по възможностите им.
Щерките сами се избираха и за средното и за висшето образование.
Настоявала съм ,даже задължавала за курсовете по английски,за което сега са ми благодарни.
А дали елитно или не,то понятията в Бг толкова се размиват,че не ми се коментирВа.

# 123
                 Споровете не са ми лесни Laughing другото е лесно.Ще учи това,което иска ТОЙ,а не другите!Съжалявам,но аз не съм се бъркала на никой и няма да позволя от едната еснафщина да отиде там където не иска.КВо като голямата е във Втора английска?!?!? То,времето,за хвалене мина.....сега просто се коментира,че ще е 11 клас.Фукнята е в 8 клас.Smiling Imp След това у-ще като всяко друго.Не съм комплексарка и няма да позволя децата ми да са такива.Айнщайн е имал 3 по атематика,но кой помни отличниците в класа му??? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 124
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит рожден ден, мила Фло. Здраве, здраве и пак здраве. Другото както си го направиш - а ти умееш с огромното си прекрасно сърце да правиш всички около теб по-добри и щастливи. 😍😍😍
Честито на децата на Бабет. Да са й живи и здрави!

Пиша от телефона, а това не ми се отдава много много. Затова кратко и само по актуалните теми 😂

# 125
Честит рожден ден, мила Фло!
Бъди здрава, все така чаровна, мечтай и постигай мечтите си!

Честит рожден ден на децата на Бабет! Здраве и късмет в живота!

# 126
  • София
Фло, тук също честит рожден ден! Да си здрава и все така дейна и оправна!  bouquet
Бабет,  честита двойна радост  семейството! Да са живи и здрави децата, да се разбирате и радвате един на друг!  newsm59 newsm59 bigdance2
За след 7 кл. - елитните у-ща май са в главите на амбициозните майчета.
 Колкото и да е елитно - няма да налее знания в главата на отрочето.
Ако то не иска или не може да учи - загубена работа.
Ани от 6 кл. я влачих на уроци по матеметика. Насочих я,а и на нея и харесваше и го искаше -  финнсова и търговска гимназия. Да, ама не - на математиката изкара сочна двойка. Добре, че я пратих и на изпит по рисуване та се записа в техникума по облекло. И там учеха всичко - езици, математики, практика.
Ами след 10 г. повечето и сученички, както и тя  са добре реализирани - завършили ВИШУ и намерили си хубва работа. Сега си дондурят бебоците и се радват на живота.

# 127
Приятелко  Фло, честит  рожден ден! Пожелавам ти здраве и обич от близките!  

Бабет, честити рождени дни на вашите деца! Да са здрави и да ви радват с успехите си!

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 13:04 от K.A.G.

# 128
Честит празник,колега Фло!Бъди здрава,жизнерадостна ,дейна,напориста,пръскаща любов и красота наоколо.Бъди щастлива!!!!!!!!!

Честит двоен празник и на Бабет,щастливи години за дечицата!

# 129
Фло,честит рожден ден!

Бабет, честити ти рожденици!

# 130
Честит рожден ден, Flo, приятелко добра!
Поднасям ти пожелания за здраве, здраве, здраве за теб и любимите ти хора! Остани все така позитивна, лъчезарна и усмихната, следвай късмета си и успехите! Бъди щастлива и много обичана!

Честити да са рождениците на Бабет - здраве, късмет, щастие и любов да изпълват живота им!

Яжка, Шпунци, благодаря ви за пожеланията, да се сбъдват и за вас!

Градско, на линия съм, ще се радвам много да се видим.

Лека нощ, момичета, сладки сънища!

# 131
Днес нашата къщичка много празници и бързам да честитя докато не е изтекъл деня.

Скъпа Фло , Честит рожден ден!
Бъди здрава, все така енергична и жизнена ,позитивна, добронамерена!
Благословена да си!

Мила Бабет, честити да са ти твоите рожденици! Здрави да са, щастливи и много успешни!  Винаги да са вашата гордост!

Арита, на патерица Честит рожден ден!
Здраве ,щастие и благоденствие да царят в твоите дни!

Желая Весела среща на момичетата, които ще бъдат на Витоша! Да се на говорите хубаво и дано ви стигне времето. Благородно ви завиждам и ви се радвам. Ще чакаме снимков материал и ще разказвате!

Утре сутринта отиваме до едното село и ще бързаме да се прибираме, а другиден заминаваме на родопското село.

Лека спокойна нощ!

# 132
Ако има нещо  на което да завиждам наистина е на родопското село, толкова исках да  видя Родопа.Лека нощ ,баби!

# 133
  • София
     Добро утро! Заповядайте на кафе!

Стягам багажа и се чудя дали е за сандали или за гумени ботуши. hahahaПодскажете ми каква връхна дреха да взема!

# 134
                      Добро утроооо!
                      Яжка,то си има поговорка - Не тръгвай лете без абичка,а зиме без торбичка! Yum Така,че слагай абичката! От коя дата до коя сте на Витоша и точно къде,че ако се освободя може да ви изненадам.

Общи условия

Активация на акаунт