КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Яжке, другите почиващи също - бих си взела по-солидни, есенни дрехи. На Витоша е хладно, нощно време направо студено. Ако се стопли по обяд - маате по тениска.

# 136
Добър вечер готини!
Днес на село направих малко прясно сирене, подквасих няколко буркана кисело мляко и няколко бутилчици замразих с прясно мляко.
Прибрахме се към пет часа следобяд хубавото е, че спря и дъжда когато пътувахме.
Направих една салата домати и краставици , нарязах прясно сиренце и по една ракийка.
Яжка и аз като теб все мисли за балкана какви дрехи да слагам ,но ще трябва по топли дрешки за вечерта и сутрин А за обяд по-леки. Затворени обувки също ще трябват,а и отворени също.
До сряда го дават дъждове и сега започвам да се замислям дали да се качим в сряда, че хич не обичам да съм на балкана когато вали дъжд и гръмотевици.
Дидиа, и аз съм на същото мнение ,че децата трябва да учат това ,което желаят те самите,а не каквото искат родителите.
Моите внуци ги оставихме те да си решават какво да учат ,а ние ги подкрепяхме.
Много хубави спомени си пуснала в групата на кгб.
Още веднъж пожелавам Весела среща на момичетата на Витоша!
Лека и спокойна нощ мили приятелки!

# 137
Яяяяя! Няма кой да черпи кафе?????
Като най-ранобудна Stuck Out Tongue ще заместя кафеджийките.

# 138
Здравейте пак от мен!
Благодаря за кафето Тану!
Много тихо  и  скучно е в темата.
Никой и не иска да пише макар, че всеки има телефон в ръцете си независимо къде е.
Така като е, се губи и желание.
Дано не съм права.
При мен нищо интересно,.
Сега сложих във фурната чушки пълнени постни.
Витошките момичета сигурно вече са в хотела.
Хубав ден на всички!

# 139
                         Привет и от мен!
                         Аз обикалям като луда да търся гумени ботуши,че там където отива щерката имало много змии и това за предпазно средство.Два месеца няма да съм на себе си.Ужас!
                         Луси, пробваме се на второ класиране.Той е приет на хубаво място ,ама иска друго.Дано го огрее,че хич не му е кеф в момента.До 18-ти пак ще съм на нокти.След това хуквам да записвам ,защото той няма да е в Сф.Не са съгласни с желанието му,но аз ще упорствам до последно.
                         Девойките от Витоша ,питах нещо,ама не ме отчетоха! Frowning1

# 140
Привет и от мен.

Тану,изпих кафето 😊
Чакам вече за следобедното.

Луси, днес ще ядем почти еднакви "манджички"😊
Набрах чушки от оранжерията,изпекох ги на скарата.
Едната част направих с оцет,олио,магданоз,чесън,а другите пръжнах .
Това за обяд и още нещо от хладилника.
За довечера ще мисля.

Малко хора пишат,защото всеки е нанякъде.
Кой,когато и колкото желае-ще пише😘

Диди, не ти завиждам за нуждата от ботуши и кахърите с тях.
Дано внук ти го приемат на второ четене и да учи с мерак детето.

Отивам да привиквам либето,че пак стата следобяд,а не сме обядвали още.

Приятен и спокоен ден за всички😘😘

# 141
  • Вила Великула
                      Добро утроооо!
                      Яжка,то си има поговорка - Не тръгвай лете без абичка,а зиме без торбичка! Yum Така,че слагай абичката! От коя дата до коя сте на Витоша и точно къде,че ако се освободя може да ви изненадам.
Аз ти отговарям, защото и аз питах, но никой не ме отрази, но на второто запитване Здравчето ми написа следното
Място - мотелчето на Тихия кът, над Бялата вода. Начало - утре, 16 юли, евентуален край петък 19.юли. Цена стая 30 лв. 7 девойки за сега, разпределени по стаи.

# 142
                        Благодаря,Пипи!Аз питах за да мога евентуално да отида поне за 1-2 часа,но...сватовете взеха колата ни за да ходят с малките на море,а с тяхната кола нещо ми е кофти.Може би в четвъртък сутринта ,ако се натуткам.

# 143
  • София
Луси, много бързаш за планинарките. Утре ще са в хотела, днес  стягане на багажа.
А за писането - аз мога от всякъде. Но пък досаждам все с едно и също.
А ти с какво напълни чушките?
Днес Владковците и Владиславовците празнували.
Сещам се за Влади Маринкин - да е здрав, да му е леко в у-ще!
Ако има и други именяци - честито!

# 144
  • София
Добро утро! Да има слънце в душите и усмивки на лицата! На витошките баби весело изкарване, на останалите -  астроение о хъс за работа. Simple Smile
Нямам време, нито постоянно нет, на финалната права съм. Наглеждам ви редовно, за писане - не ме търсете. Успех на учениците, кандидатстващи за гимназии, по-точно в крайното класиране!
Благодаря на Айша и на всички,
поздравили моя вчерашен именик. Да сте живи и здрави и вие!

Толкоз от мен и прегръдки за всички ви! 

# 145
Здравейте и от мен!
Набързо да се разпиша ,.че да поддържаме огъня в темата.
Маринка сега имаш много работа и ангажименти но важното , че е за  хубаво!
И тук да поздравя Владко вчерашния му имен ден! Да е здрав, щастлив,игрив, успешен с много верни приятели!
Дидиа,успех на внука! Нека да учи там, където е най-добре за него.
Намери ли гумени ботуши? Незнам къде отиват децата ти,но умирам от страх от змии.Бог да ги пази!
Хули,ти ли беше писала ,че нещо се пръска около къщата да бягат змиите.Моля те пиши ,ако беше ти
Сега отиваме на балкана и не ми се мисли за треволяците.
Приготвям багажа . Каквото се сетя слагам в торбите и в колата.Утре само храната.
Чакаме репортаж от момичетата на Витоша.Желая им хубаво време, а настроението ще си го носят с тях.

Приятен следобед милички!

# 146
  • София
Луси, обилно белина около цялата къща.
Така ми бяха казали бабите, като влезе змията вкъщи.
Оттогава нямам такива гости.

# 147
  • Вила Великула
Аз за змиите знам, че се ръси със сяра около оградата и те не влизат. Сяра купувам от агро аптеките на килограм.
Другото са едни уреди, които гонят змии и къртици. На батерии са и се забиват в земята. Издават звук, който ги гони.
Аз правех сметка днес да се кача за малко до дружките на Витоша, но работата ме натисна и не съм сигурна, че ще успея. Ако не се видим - весело да си изкарате и чакаме репортажи от там.

# 148
  • в сърцата на любимите ми хора
Вечерен привет и от мен. Не ми остава време за писане, с четенето също съм го закъсала. На витошките дружки дано се оправи времето, че както го е подкарало, на сняг мирише. Весело да си изкарате, няма да мога да дойда и аз – връщам се на 25 юли. И да не забравите снимковия материал.
Времето го чакаме да се оправи с четири очи, да видим дали ще ни огрее. Алекс си е приготвил цяла раница с принадлежности за басейн и само пита кога ще ходим. Вероятно ще остане за август.
 Той от 29 юли е за една седмица на Витоша със същата фирма, с която беше и миналото лято. Тогава беше много доволен, дано и сега да е така. Аз ще го карам сутрин до сборния пункт, а вечер ще го прибирам.  Това от мен, нищо интересно, но пък от сърце Simple Smile

# 149
Благодаря ви Хули  и Пипи за съветите!
Още утре преди да тръгнем ще купя белина и сяра .че много не е страх.
Мамси надявам се ,че времето вече ще се оправя.Все пак е лято.
Аз почти съм готова с багажите.
Все още няма репортаж от Витошките момичета.
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт