КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Луси, има снимков репортаж Там, знаеш къде.
Люлеят се на люлки завалийките.

# 151
Здравеите мили момичета!
От все сърце благодаря на всички ви,за поздравленията за рождения ден на моите деца.
Яжка много съм ти благодарна за цветата,тортата,хапките...Шпунц и на теб също,на Здравка-Мравка,на Дидия-напълно те подкрепям за внуците,на Алфея,на Боряна за тортата и пожеланията (имаше и акробатика) Stuck Out Tongue Winking Eye,на Гъбка,на Мамси,на Джули,на К.А.Г. благодаря за цветята,на Ивлин,на Тану,на Арита и на Люси60!:heart:HeartHeart
 Люси60 весела родова среща.
На 20.07.2019г. в село Гълъбово ще има събор. Надявам се да си прекараме весело.
Лека вечер мили момичета и още веднъж - БЛАГОДАРЯ! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 152
Еха, видях снимките на планинарките. Весело изкарване, момичета!
Помеждутък гледах внучета. Един ден на приятелка по тел. казвам, че внучките са ми на гости и те се "ококориха", после се поправих, че са при мен.Казаха ми, че не ми са гости, а са при баба си.
 Преди четири дни заедно заминаха за Ахтопол, времето не било хубаво.Днес казаха, че има силен вятър.
С ММ и ние утре заминаваме, обаче към Гърция.Децата искаха да сме с тях, ама дедо вика-"искат да отидем, за да гледаш децата" и си се смеем. Ние помощ не искаме, дваминката се оправяме.Имаме техника, но пак си е много работата.Сутрин преди шест часа сме на пчелин, на обяд се прибираме, малко почивка и после до към 20ч.
Днес останах да приготвям туй-онуй.
Лек ден!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 13:23 от cream_

# 153
  • тук, на мястото си
Добър ден!
При мене всеки ден е едно и също, само яденето различно. Grinning Нямам почти никакво време и май скоро няма да имам. Обедна почивка един час и вечер докато седна и заспивам. Grinning Не е само заради децата, консервната отвори врати и работи яко.
Приятно изкарване на всички, които са Витоша. Снимки не виждам,  предполагам това "Там" е  фейсбук, но аз нямам.
Марина,  извинявай за  патериците, честит имен ден на Влади!
Хубав ден на всички!

# 154

ДОБРО УТРО-ТО ВЕЧЕ СТАНА ДОБЪР ДЕН НО КАКВО ОТ ТОВА. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИМА КАФЕ И ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е НА 6 ПРИ ВАС. ВИТОШКИТЕ МОМИЧЕТА ГИ ЧУХ-ПОЖЕЛАВАМ НЕЗАБРАВИМО ДА Е ПРЕЖИВЯНОТО НА ПЛАНИНАТА.ЗАВИЖДАМ НО ИМА И ДРУГ ПЪТ.
   ПРЕКРАСЕН ДЕН ЖЕЛАЯ!!!

# 155
Добро утро за днес!
Честит рожден ден на Дидиа,жима и здрава  да е  и щастлива баба,днес покрй повода и пак разгледах внучките основно и повече една ,та не си живял напразно когато има кой да те замести в този свят, да те продължи,внуче или дело!

# 156
  • Вила Великула
Честит рожден ден на Дидиа. Да си здрава, усмихната и само положителни емоции около теб.

# 157
                          Борянче,Пипи,благодаря за ранния поздрав.Изненадахте ме!
                          Да почерпя виртуално за мое здраве!

Спокоен и усмихнат ден,а аз отивам да запиша младежа в новото у-ще.Дано стане без него и родителите,защото той днес тръгва на море,а мама замина на дъъълга командировка.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 08:07 от Didia

# 158
Добро утроо!

Честит рожден ден Диди!
Здрава да си, много обичана, спокойна и усмихната!

Днес се очертава  да е горещо.
Заминавам на пазар.Дояло ми се е пъпеш,а и накоя диня да купим.

Приятен и спокоен ден за всички ни.

А ей на тази красота не мога да и се нарадвам.

# 159
                          Гъбче,благодаря! Heart

# 160
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден, Дидия! 
С пожелание за здраве,  късмет и щастливи  моменти с любими хора!

# 161
  • София
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Диди да си много щастлива и обичана!:hibiscus:
 Преди малко се прибрах от Тихия кът,за по близо минах през гарата да изпратя  Танита и Янчето. Не се съмнявайте ,че изкарахме чудесно. Видях се с добри и обичани хора и имахме малък кавалер. Приказките бяха нон стоп. С Римар, Светлето и Мая се разходихме в гората. Чухме се и с Фло. Animal Frog
Специални благодарности на  моята съквартирантка Жабка.KissBeers

# 162
                           Алфея,Шпунц ,благодаря! Heart
                           Шпунц, не се и съмнявам,че сте изкарали чудесно.Ако колата не еше в зетя и аз щях да дойда за час -два вчера,но с автобуса както бях на педал хич не ми се пътуваше.Да сме живи и здрави ще има и друг път!

# 163
Здравейте.
Мислих, че съм първата планинарка, която пише, но Шпунци ме превари.
Изкарахме чудесно три запомнящи се дни. Благодарности, на всички, които допринесоха за това.

Честит рожден ден, Дидия!
Здраве и осъществяване на всичко, което мечтаеш ти пожелавам!

Рапортувам - изкъпана и изпрана съм. Отивам на пазар, после малко гладене и се отдавам на свободни занимания.

Хубав ден ви желая!

# 164
                    Джили Heart

Общи условия

Активация на акаунт