КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Айша, твоят препарат за фурни почиства ли ефективно и решетката на фурната?
Вие пък сте големи чистници. Как ли пък няма да мия всеки ден мивки и кранове в банята. Един път в седмицата е достатъчно.

# 181
Яяя, здрасти.
Няма я Янчето и  едно кафе няма кой да черпи  Simple Smile.
Мой ред е - ☕☕☕☕☕
🍻🍻🍻🍻🍻
Кой каквото си хареса Simple Smile.
Нямам какво да кажа, само да отворя ,,прозирците" и ""вратата""  на къщичката ни, та може и още някой пътьом дя намине..
Спокоен и приятен ден на всички.

# 182
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте, значи!
Завърнах се! То голямо пътешествие, голяма работа!
Но утре ще разказвам, че едва преди половин час се прибрах \псувайки!\. В един прост Исперих, дето е колкото Кубрат има над 50 таксита , тук - 4! Та си носих сака на рамо и се прибирах цели 45 минути пеш! Но важното е, че вече съм си у дома!

# 183
Добро утро!
-Добро да е!
Кафе? ☕☕☕☕☕☕☕
Янчик, от къщи по- хубаво няма или
 си приспособима навсякъде, където си?
Да ви е хубав и спокоен деня и седмицата.
А мен ме мислете с добро....!

# 184
  • Вила Великула
Добро утро и от мен! За Джили знам, че е ранобудна, но и аз тази сутрин се събудих рано-рано.
Пия кафе и се наслаждавам на слънцето.
Пожелавам Ви слънчев и усмихнат ден!

# 185
  • София
   Добро утро!
 И аз съм тук,бързам да се обадя.Кратката ваканция свърши и пак съм на работа.Днес ще ми е натоварено,дано отхвърля натрупаното.
 Радвайте се на хубав и успешен ден!

# 186
  • Кубрат/ Пишурка

Да проличи, че съм тук Joy
Джили, аз съм приспособима, ама наистина от дома по-хубаво няма - спах до преди малко Embarassed

# 187
  • Кубрат/ Пишурка

Бре! Цял ден не е имало мераклии за кафе!

# 188
                              Янче,аз си пийнах от кафенцето ти ,ама се наложи да излизам и чаааак сега се връщам.Нямах време да пиша и за това сега поглеждам.От телефона не мога да пиша дълго,че редакторът такива ми ги пише та трябва да поправям преди да публикувам и става много дълго за три изречения. Yum
                              Сега съм в размисъл как утре трябва да отида на работа.Не ми се е случвало да работя посред отпуската си.Зетя при това дойде да пита дали ще гледаме кучето ,че той ще ходи до морето-първо при децата,а след това при Цвети.

# 189
  • София
Янке, има мераклии. Ама бъхтим на тръстиката посред лято и се надяваме да ни е за последно.
Дидиа, аз изключих редактора и си пиша бавно и славно точно каквото искам.
За работата и кучо съчувствам. Поне от второто се отървах.
Спи ми се нещо, но ако легна ще се събудя много рано.
То и късно да легна пак не е изключено ...
Янке, какво става с момата-англичанка? Как се чувства там, харесва ли и?

# 190
http://www.highviewart.com/cvetno/12-sarkastichni-saveta-koito-p … JThoDoKNpKgG56nLk

1. Ако са те обидили незаслужено, върни се и си го заслужи!

2. Ако внезапно се окажеш в дупка, първото, което трябва да направиш, е да спреш да копаеш.

3. Както ни учи "Кама Сутра", безизходни положения няма!

4. Единственият начин да не ядеш след шест, е да изядеш всичко до шест!

5. Подковата никога няма да ти донесе щастие и късмет, докато не я заковеш на копитото си и не започнеш да ореш като кон.

6. Винаги се вслушвай в себе си – хубав човек не дава лоши съвети.

7. Да псуваш не е хубаво. Но понякога нещата трябва да се наричат с истинските им имена.

8. Искаш да бъдеш щастлив човек – не бърникай в паметта си.

9. По време на спор с любим за теб човек си задай въпроса: Искам да съм прав или щастлив?

10. Обичай всичките си врагове – те са най-големите ти фенове.

11. Ако не ти харесва мястото, където се намираш, смени го. Не си дърво.

12. Не чакай чудо, ти си чудото.

# 191
                           Айша,и аз вече нямам кучо в къщи,но дъщерите имат.На голямата отказах твърдо ,защото кучо е огромен ,голям сладур е ,ама вече нямам нерви да се занимавам.Сега като тръгнат нна море ще го дадат на човека дето им го даде.На малката е една джинка нахална,ама с нея ММ се занимава.Като я гледах ,когато бяха в Гърция по цял ден пълзях под легла и дивани ,защото оставянето и съвпадна с гръмотевиците и тя като се мушна под дивана два дни се борихме да излезе.Все треперех да не и стане нещо,че си е чужда беля.Отървавам се от нея ,като завържа на асмата един балон и тя скача да го стигне и играе с него докато капне от умора и след това заспива.Един ден успя да гръмне балона и едвам и го извадих от устата,че да не го глътне.С нея все съм на педал да не избяга,като отворя вратата,да не глътне нещо ,дето не трябва ,а и у нас не се влиза лае и не дава да се премине прага.Голямо главоболие си е,ама няма как ще я изтърпя една седмица.

# 192
  • Кубрат/ Пишурка

# 193
  • Вила Великула
Добро утро! Да е прекрасен денят ви!

# 194
Добро да е!
Присъеденявам се към Янчето и Пипилотка.

Общи условия

Активация на акаунт