КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Добро утрооо!

Да отменя Янето и да спомогна за изписването на четиринайсетата страничка 😊

Покрай мен нищо интересно.
Ежедневие.
Довечера сме на юбилей на моя първа братовчедка.
Малко разнообразие.

Пипи, на кое море си ,че водата е такава кристално чиста?
Почивай интензивно☺

Ставам да си подхващам задачките-  тиквички,патладжан и т.н.

Лек и спокоен ден за всички ни.🌺🌺

Снимах ги завчера.Умножете по две или три.Толкова много бяха.😍😍

# 211
  • София
 Добър ден!
Да се разпиша с днешна дата.Гъбке,благодаря за кафето! Чак сега пия моето.Снощи легнах в малките часове и станах много късно.Имам много работа и работя от къщи,за да не губя време в път.
 Тези щъркели,дето са ви нападнали,вероятно ще ти отворят повод за черпене.Стягай се!
 Джили,не смея да ти звънна,да не те отделям и за секунда от синчето,но мисля за теб.
 Пипи,събирай слънчеви лъчи и водни ласки,че после в офиса са само сметки! hahaha
 Айша,колко бързо се променя Мрънчи.Ще дойде време сам да ти гостува през ваканциите.Аз чакам след една седмица групата на Сладкишите.
 Мамси,боцнаха ли го "пожарникаря"? Имаше ли "музика" или е готов за жандармерист?
  Кари вече е в Банкя.Има ли желаещи за разходка до там в почивните дни?Или за през седмицата-както ви е удобно.Казвайте!Имаше предложения,когато бяхме на Витоша.
  Хубав петък ви желая!

# 212
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjaGVjay5ucmE … zbXNnMzkwNjgzNTA=

Проверихте ли от хакнатия сайт на НАП,  дали са ви изтеглили вашите лични данни ?  Моите не са.

# 213
Здравейте!  
Нямаше ме тази седмица. Бях с внуците  във Велинград. За първи път сме сами някъде извън града ни и то за цялата седмица.   Прекарахме си чудесно.
Прочетох пропуснатото. Знам коя къде е и какво е правила.
Утре, ако съм в състояние, ще бъда на събора на Бузлуджа. Ходила съм отдавана. След дълга пауза  миналата година пак ходих и много ми хареса.
Айша, мерси за информацията за препарата. Ще го търся из нашите магазини.
Сега излизам да пооправя по двора, че освен мен, друг не се сеща.
Приятна вечер на всички!

# 214
  • София
 food010  kaffeetrmker_2 newsm64
добро утро от слънчева София.
Да отменя Янка, поне тя да поспи.
Че ние с Пл. като вАмпири от 05 ч. сме будни.
Уж поне аз имах намерение да се понаспя....
Ами освен да започвам чистенето докато съм сама.

# 215
  • Кубрат/ Пишурка

Айша, благодаря за отмяната - наистина поспах, ноооо да предложа и аз:

# 216
  • София
    Добро утро!
  Айша,Янче,благодаря за кафетата!Пия моето сега,тази сутрин станах късно.Да ви се оплача,че си счупих очилата и сега съм събрала стари-само ги сменям и се ядосвам.Не ми се излизаше днес,но трябва да отида и да си поръчам нови.Снощи разглеждах оптиката,препоръчана от Айша.Хубаво,ама тя е бутикова,цените вероятно са космически.Трябват ми очила прогресив,а те и без друго са скъпи.Гледам промоцийте в Джой и Гранд оптик и се чудя.Цените са поносими,стъклата са немски,но параметрите им са ми непонятни.Някой,ако е запознат,моля,да каже!

# 217
Здравейте готини момичета!
Да се обадя с няколко реда че от 10 дни не съм писала, а може и повече.
Бяхме на балкана една седмица. Прекарахме си чудесно. Видяхме се с братовчеди, приятели.
Родовата ни среща в Манастир беше прекрасна ,много вълнуваща и приятна!
Вечерта се прибрах ме в моето село и направихме една чудесна вечер с братовчедите ми деца внуци и правнуци на баба ми в механата. Играхме ,пихме ,пяхме,веселихме се ,говорихме си и накрая завършихме с една много красива заря.
Прибрахме се за два дни в Пловдив и заминахме за другото село. Свършихме там доста работа ,поляхме взехме си мляко и снощи се прибрахме.
Пуснах една пералня и сега ще правя пататници на тигана ,на всеки по един и таратор,че внуците са при нас.
Прочела съм всичко, радвам ви се на всички кой има гости кой на почивка кой чака гости и така лятото всеки е нанякъде.
Прегръдки и целувки от мен за всички ви!
Прекрасен съботен ден ви желая, мили приятелки!

# 218
  • тук, на мястото си
Здравейте и от мене!
Да се обадя  и аз с  2-3 думи. То няма и какво да пиша, всеки ден едно и също, сиво ежедневие.
Ядосваме се с ММ, че всичко съхне. Ние поне веднъж направихме консерва домати, а имаме познати които за салата не могат да откъснат. Селски истории, кой ли го интересува.
Днес и аз се нареждам до вас, пералнята пере и ме е яд, че не ги простира.
Янче, долу-горе сме си пили кафетата по едно време.
Луси, в тая жега на балкана сигурно е чудесно.
Айша, рано пиле, рано пее!
Яжке, ММ ходи при очен лекар да му определи с точност някакви проценти и тогава си поръча очилата.

Приятен следобед!

# 219
  • Варна
Привет-мривет и от мен!  Nerd

Днес съм си в къщи, че вчера ходих с приятелка на плаж и слънцето ме позачерви. От Камчия не бях ходила на плаж- или ми е много горещо, или има ветрец, или пясъка е влажен..... все намирам кусур за да не отида.
Но утре сме си обещали, че ще сме там! Дано!  Nature High Brightness

Да се похваля, преди обяд  голямо готвене му дръпнах, дано да остане и за утре, та да не съм пак край котлона и печката в тези горещини!
Направих дом.сос от ДС-вите домати, пекох пипер на чушкопека, белих, панирах, пържих..... пипкава манджичка, ама вкусна!  Flowers Tomato  Flowers Chili
Завчера купих от Кауфланд наденица от кълцано месо, вкусна е, усеща се че ядеш месо, не кайма, изпекох и нея, хапнахме и сладолед   Ice Cream  ..... какво му трябва повече на човек!
Душ, обядвахме и вече ляяяяягааааам, че не си усещам кръста, но първо реших да видя как сте и да ви споделя и аз какви ги върша, то повечето дами ги няма тук, ама колкото сме- толкова!

Каква стана, похвалих ли се, оплаках ли се..... както и да е!  Heart

Чао, лежерен следобяд и усмихната вечер!  Laughing
Тичам към кревата!   Flowers Sunflower

# 220
  • Варна
Пак съм аз!
Ах, тези телефони, тази техника!
Прочетох го във фейса!
Направо ченето ми увисна!

Скрит текст:
Експресно тръгване от работа... На вила със секретарка... Коняк. Бонбони. Споделен душ. И после... Безумие... Безумие... След това чинно прибиране вкъщи. Изморен поглед. Обичайна целувка. И молба към милото: "Моля те слагай вечерята, днес се изморих като куче..." Жената се мотае в кухнята. Котлети. Бира. Десерт. Бламанже. В леглото грейка лежи. Екранът на телевизора се отразява в очилата. Жената мърка: "Как те чаках... Цял ден мечтая за този момент, когато ще съм с теб..." И внезапно - есемес. И ти бос, бързо се прокрадваш в тоалетната за да прочетеш на спокойствие: "Обичам те! Мислиш ли за мен? Какво вълшебство беше днес, колко възсторг ни подари любовта! И този фантастичен, незабравим оргазъм..." Такава сласт! И задоволство...Не е ли това Раят? И ти бързо изтриваш есемеса. Поправяш пижамата... Трябва да си много внимателен в бъдеще...Вярно, зад прозореца и в душата ти е пролет, но не дай Боже милото да надуши... А жената с хладен тон те посреща в спалнята: "Защо взе в тоалетната моя телефон?"...

# 221
  • Вила Великула
Гъбке, в Гърция съм. Мястото е прекрасно, както и повечето плажове тук.
Събирам слънце и релаксирам.

# 222
Ехооо!
Мили девойки, благодаря на всички ви за чудното прекарване на Тихия кът! Благодаря, че изтраяхте бабиния сладък!
Яжке, суперблагодаря за организацията и за идеята!
Кари, благодаря на теб, че ни събираш около себе си, макар и неволно. Притегателна сила си!
Светълчо, Джилка, благодаря задето отделихте специално внимание на бабин сладък!
Йойо: "Дано Джили не ми се сърди затова, дето казах, че не я обичам, а само я харесвам. Ама аз я харесвам, и то много!" Голямо харесване, въпреки разгорещените дебати.
Майче, благодаря за тихата благост, която разпръскваше, въпреки нервите ти. Ха дано си добре здравословно!
Яне, Танче, на вас пък колко съм благодарна задето се подпътихте от няколко стотин километра накъмто нас! И за всичките споделени истории ви благодаря, и за ранното кафенце и настроение пред стаите, на двора!
Жабче, на теб най-много благодаря задето ни запозна с твоите очарователни издънки, мама и бебка. А пък зетко е класа, сладур, чаровник.
Шпунци, чудесно, че успя да дойдеш, приятелко скъпа. И ти благодаря за подкрепата!
И да съм забравила някоя - тя ще ми прости. Очите ме заболяха, та ви казвам лека нощ!

# 223
Пипи, наслаждавай се безмерно!
Яге, какво стана с цайса? не се обади.
И, девойки, не се ровете в телефоните на мъжете си...

# 224
Хо, хооо,  Здравунка мила моичка, широко ме усмихна сутрешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Ха,  добро утро.
Толкова ме заредихте на Витоша с приятни емоции и позитивизъм, че издържам ( почти) тъпотиите през, които трябва да мина.
И последното за телефоните...., от скука беше Simple Smile. Тъй, че само работа боса пред печката Simple Smile,  иначе в един момент се проглежда иии,  совите не са това, което са""...

Колко бързо растат децата - Йойо ме шашна с логиката в размишленията  ни...
Здравунка, предай му поздрави.
Нямам време за писане.
Останете със здраве ... и ме мислете с добро, имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт