КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Борянка, много точно си го казала.

# 241
Aми, Борянке, радвай се на сегашните и се примирявай, че всички са такива.

# 242
Не личи радост, ама нейсе.Всички са такива , еднакви са.Идват от едно котило, бяха вързани и ги отвързаха и правят золуми всякакви.
Трябва да си отидат всички  от това котило ,да влязат млади хора  и да има надежда. Някой ден ,но не за нас.

# 243
                   Борянке,кВи млади хора!!! Нали пак ще са децата и внуците им! Наивно е да мислиш,че тези ще допуснат някой да им седне на стола.Я се порови из биографиите на сегашните млади и ще видиш кой брат,кой сват! Imp

# 244
  • в малка спретната къщурка
Привет, ГОТИНИ !
Да се покажа и да ви кажа-че съм жива, че съм здрава и махам по задачи. Нещо на бързи обороти въртя, но много са дините и под една мишница не се събират.Ходя на работа, в къщи мен чака да я свърша, ходи ми се на море, а най- възрастното ми дете реши, че сега е момента да легне  и да я обслужвам. Няма как и това ще мине.
Гъбке, на твоите питки, аз им казвам възглавнички и край мен всички останали.Иначе са содени питки. Дали от същата смес не се правеха и панделките?
Иха, домати и ние имаме, колкото за ежедневна консумация. Всеки се оплаква от нямане. Някъде дъждовете ги повредиха, а тук ги опече слънцето и сушата. То поливаш, но не е същото.
Боряна, много си точна и права, но системата е такава, че сега се редят да командват и децата им на тези сегашните. Всички са маскари и нямам вяра на никого. Всичко идва с цел да ни унищожи.

# 245
Мислех че само аз се дразня от политиката.Бойко член на БКП  иБСП ,книжката си не даде , кой управлява?Никога не съм членувала в партия.Няма шанс нито една да ме върже.

# 246
  • София
Борянка, много си права. Подкрепям всичко написано. Само нямам надежда за нови, млади хора. Видяхме царските юпита - и те от маскарите.
Фури,  дано бързо се оправи най-голямото дете. А стана ли баба междувременно?
За доматите в София да не пиша - приличните са около 4 лв. В събота и неделя в Била имаше консервни - аз много ги обичам и за ядене. Та инвестирах в 2 -3 кг. Но само за доматен сос за момента. Краставици - пак 3.50 лв, кривите - 2.5 лв. Лука и чушките гонят 2 лв. То от друга страна като си помислиш при 1.60 трамваен билет - какво му плащаш. Гредам брошури на хипермаркетите при Ани - ами ценита като у нас или по-ниски Възразявам!

# 247
Здравейте извинявам се , че ви притеснявам, но приемате ли нови членове в групата, знам, че е нетипично запитване, просто имам много свободно време и не много приятели...да обясня доводите си, естествено ? Отново се извинявам, за това, че писах, ако е проблем.

# 248
  • София
Приемаме, но по наблюдения новите членове не се задържат тук. иначе се вихрят из други теми на форума.
Приветстваме ги, питаме ги за живота, ама отговор няма, забравят ни.
Та - добре дошъл! Кажи нещо за себе си.

# 249
В ония "лошите" времена майка ми и баща ми хранеха домашните прасета с домати, дини, пъпеши, краставици, защото не можехме да ги изядем. А от ТКЗС-то отиваха в консервните комбинати тонове продукция.
Явно сме живели в различни епохи, та някои от тук пишещите не ги помнят тия работи.

# 250
Добро утрооо!
Прочетени сте.
Да сме здрави, това е важното. По другите дискусии ,, но комент"".
,,Всеки крачи по задачи"" и аз тъй.
,,Пилците се броят на есен"",  но драскайте понякога по 2 реда как сте
Хубав ден ви желая!
Кафе - ☕☕☕☕☕☕☕☕ и усмивки 😁😁😁😉😉😉.....

# 251
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, Джили! Аз защо не виждам ни кафе, ни усмивки - само едни квадратчета newsm78
Вчера се мотах до след обед в болницата - източиха ми кръвчицата Joy Изследванията ще бъдат готови до петък, в понеделник ще ги взема.
Гъбче, тези бухти \мекИчки\ бяха специалитет на свекър ми. Но той ги замесваше със сурватка и ставаха много пухкави.Ние също сме по соленото и той пускаше в олиото сол, а тя полепваше по мекичките. Като имахме преспиващи гости, сутринта ги чакаше една огромна тенджера, пълна с тази вкусотия.
За доматите - явно при нас са добре, защото в сряда на пазара е пълно с производители. Но цените са пак около 2 лв.

# 252
  • София
  Добро утро,дружки-теменужки!
 Фури,много ти се зарадвах,че се появи.Пиши от време на време,не ни оставяй!Чакам с нетърпение почерпката от теб!
 Иха,заинтригува ме с тези чушлета с доматен сос.Аз правя такива с чорбаджийски чушки и ги стерилизирам само за 2-3 минути след кипване на водата в казана.Не омекват,но вероятно ти искаш да са съвсем хрупкави.
 Момичета,искам да напомня,че още в началото,при създаването на темата,сме се разбрали тук да не пишем по политически и идеологически въпроси.Това не е поради нечий каприз,а с цел да не се получават спорове,създаване на напрежение и влошаване на атмосферата.Хайде,да се уважаваме,да не се опитваме да налагаме собствените си убеждения.Всички сме възрастни,можем да мислим и разсъждаваме и всеки преценява от своята гледна точка.Темата е много необходима на повечето от нас и ревниво я пазим.Минали сме през много спорове,провокации и кавги,но сме успели да я запазим.
 Добре дошъл на бг.татко! Защо започваш с триене?Пиши,плати си членския внос и остани! До сега не сме имали такъв член,дано ти се получи! Peace
 Пожелавам на всички:СТРАХОТЕН ДЕН!

# 253
# 254
Здравейте момичета, мили!
Да се покажа и аз, че съм тук в кюпа. Simple Smile
Чета ви, радвам ви се, особено за срещата на Витоша.
Лятото се изнизва, а при нас е все студено.Не че се оплаквам, защото горещините ме скапват,
но реколтата е зле.
Имах скъпи гости от Берлин и се вихрих в кухнята да угаждам на внуче.Пораснал е много и го тресе пубертета.В главата му само партита и телефон, започнал е и да спори с родителското тяло, доста голяма промяна за една година.Да ни е жив и здрав- да му мислят майка му и баща му.Ние само му се радвахме две седмици.Дядото го научи да кара кола и си тръгна много щастлив.
Момичета, какво  става с националната среща? Ще има ли такава?
Запознах се с доста от вас в София, все усмихнати, все готини и сега си мечтая за среща с другите бабетки?
На работещите пожелавам доходоносна работа, на почиващите - слънчеви дни, на градинарите - да не забравят и дебелите сенки за отмора!

Общи условия

Активация на акаунт