КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • тук, на мястото си
Привет, момичета!
Луси, благодаря за пожеланията!
У нас отметнахме юлските рождени дни. Вече сме спокойни до другия месец.
Още една седмица ще имам дечица и после ме оставят за две седмици със сигурност, после не знам.
Лека вечер!

# 106
# 107
  • Варна
Айша, от КГБ-то на срещи приветстваме "изненадааааааааааа....." и я приемаме с огромна усмивка и желание!  Nerd
Може и почасово, за живеещите в региона, важно е да се видим!
Аз вече си мечтая за срещата, спомням си предишни срещи, кроя планове, хиля си се самичка, нали няма никой край нас  с ДС, за да ми се смее! Money
В неделя събирам багаж- блуза, гащи..... блуза, гащи..... блуза, гащи..... и в понеделник с Янчето сме "Пантелей-пътник"!   Yum

Хубав ден, девойки!

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 14:22 от tanitatania

# 108

Честит рожден ден на Фло, днес на 18 ,утре е балът, а после ще  я оженим,това е ,другото на влог!
Жива и здрава, щастлива и в унисон с научените  методи за вечна младост!
И да си целунеш гаджето дето те търпи толкова години!

# 109
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици-Фло,дъщерята Деси и сина Стефан на Бабет! На голяма патерица, честит рожден ден на Арита!Да сте здрави и много,много щастливи!

# 110
  • София
    По техническа причина аз сервирам почерпката.

# 111

Фло,бъди жива и здрава,все така позитивна и чаровна.Много радост и обич,много прекрасни години с близки и обичани хора и добри приятели!

# 112
  • Варна
Честит рожден ден, Фло!  Flowers Hibiscus
Бог да ти дава здраве, дълголетие и всичко добро,
да ожениш внуците, правнуци да прегърнеш,
на много пациенти усмивките да възвърнеш,
да се изучиш, нали знаем- НАУКАТА е СЛЪНЦЕ,
благините от чашата на живота- пий ги до дънце
изкачвай върхове в науката, в живота,
смело командвай българската и виенската рота,
в очите ти да  искрят юлски слънчеви лъчи,
и че си щастлива, нека отдалече да личи!  Sparkling Heart  Flowers Four Leaf Clover  Wear Mortar Board
Весел празник! Купона да е на макс!  Microphone  Musical Keyboard  Musical Score
Наздраве!   Beers  Champagne  Ice Cream

Лежерна събота, момичета!
 Nerd

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 12:01 от tanitatania

# 113
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици-Фло,дъщерята Деси и сина Стефан на Бабет! На голяма патерица, честит рожден ден на Арита!

Присъединявам се към поздравите  за днешните рожденици,освен здраве им желая да гледат напред и да са в мир със себе си.

Днес беше ден за пазар- Женския,доволна ,но тежки чантите.

# 114
Мила Фло, Господ да те поживи и съхрани такава, каквато си. Защото ти си някакво чудо на природата!

Мила Бабет, и твоите рожби да не се куртулисат от убавини и веселби!

Аз чакам с 4 очи да се понесем за Витоша, макар и за малко време. Дано не ми мине котка път. Дидиа, я вземи та прибери всички котки около теб, да не идват към нас...хохохо

Пак трудно влязох в темата, ама нали вече съм шмекер, пък май съм се и изпедепцала...
Компютърът се изпотроши, т.е. - аз го прецаках на няколко пъти, та го оправяха. И Айша помогна, в миг на пределно отчаяние. Мерси, Мрънчова бабо!

# 115
                                    Честит рожден ден и на другите  днешни рожденици-дъщерята Деси и сина Стефан на Бабет! Живи,здрави и много щастливи!

Здравче,такава ми се вие в момента,че и котки и кучета съм забравила. Rolling Eyes Така,че споко - един съсед ги храни та са му все под балкона.НЕма как да стигнат до центЪрО!

# 116
Дидиа, каква, бе сестрице, и теб те е завила? Я разкажи тук на дружината, да ти олекне.

# 117
ShowerMountain CablewayHelicopterBusПоследно, за Витошките баби.
В стаите има по 1 голям и един малък пешкир.
Една стая е на цена 30 лв., все едно колко човека ще спят в нея. Ами я давайте всичките в една , а? Тама да се топлим, защото няма да е за плаж.
В ресторанта ще ползваме 20 % отстъпка.

Airplane

# 118
                       Здравче,имам си кандидат гимназист и добре,че е при другата баба та не присъства на пуническите битки дето водим с майка му! Аз успях да пробутам единственото искано от него желание преди тези на майка му и няма как да се смени.Сега сме на тема ....защо те послушах /дъщерята - мен послушала/.За какво му е това,за какво му е онова и т.н. Обяснявам на дълго и широко по цял ден,че той иска това,а не тя,ама все тая.Нея я интересуват "елитните"у-ща и по мое настояване те са след желанието на детето. Smiling Imp Видях им на практика "елитността"......понеже твърде добре познавам учителското съсловие мен "елитно"у-ще не ме впечатлява,но елитен учител - да.Мога да напиша многотомно издание от нашите спорове,мотиви,характеристики и статистики на кандидатстване след 7 клас.Сега вече пеем песента ...до година за Неда няма да те слушам! Yum Само дето не включва,че аз ще съм отново твърдо зад желанието на детето ,дори то да не устройва майка му!Та съм изтощена от споровете .ММ рече:Коя от вас ще се записва та да дам съвет! Smile И преди минути забрани споменаването на тази тема!Та тЕ това са ми дертовете!

# 119
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден, Фло! Здраве,  много обич и щастие ти желая от сърце!

Честити рожденици, Бабет!   Да си много здрави и много  щастиви!

Общи условия

Активация на акаунт