КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
                       Хули,този татко няма как да е идвал друг път,защото регистрацията му е от 29.07.2019 Smiling Imp Мисля,че някой се е направил на татко и се гъбарка с нас. Имаше и втори пост ,който в момента не виждам с обяснение какъв е.Та нещо не ми спря вниманието нищо,че се беше писъл на 28 и самотен. Smile                         
                      Клечице,какво да пишем - ежедневие!Не ми се пише за манджи и рецепти и без това ми се налага да ги готвя,че ми писна вече.Не ми е слабост тази дейност.Нито ми се кОпа,нито ми се занимава с други земеделски дейности.Не,че има къде,но и да има не ми се занимава.Китките ММ ги гледа,защото аз да съм ги уморила вече.Нещо и там меракът не ме гони.

# 271
И ние много, много не ядем готвено последно време - салати, маслинки, сиренце, месце - вкусно и бързо.😊
Значи този татко още с регистрацията  си при нас е нахълтал Laughing Grinning Дядовци не са ли ви наглеждали, някак по - подхождат на бабешката седянка за внучета, за кучета, за домакинстване и разни други женски дейности

# 272
                             А,то на дядовците им е писнало от баби и теми "за кучета, за домакинстване и разни други женски дейности" както и на нас от дядовци! Stuck Out Tongue Единственото ,от което се интересуват,са внучките на първо място и след това внуците.

# 273
Някои сте извадили късмет с дядовци Wink, защото има дядовци изпълняващи ,,примък-отмък''- масата -кревата, какво ще ядем, че съм много гладен и много съм изморен, та с дистационното само се щъка из програмите...

# 274
  • София
Клечката, ми то в нета знаеш ли кой кой е?
Таткото беше направо хрущялче - 28 годишен. Ама явно не му е интересно тук и зачезна.
А всъщност може да е дебела, космата лелка - знае ли човек....
Фло, голяма съм телепатка. Снощи докато си писала си мислех за тебе - че сигурно си сдала внуците и е време да се появиш.
Бабет69, успех в тиквичкоправенето!
Преди години веднъж се оказах затрупана от тиквички. То не можеха да се оползотворят от домашните и си направих експеримент. Нарязах ги на пръчици и ги направих в буркани като кисели краставички/марината, подправки, вода и 2 аспирина/ без заваряване. Много вкусни бяха зимата, останаха си хрупкави. Слагах и във фризера сурови - не се одобриха след готвене. За проба изпържих/във фурната/ няколко и ги замразих - през зимата миришеха на гранясало. Магданоз и копър не замразявам - фризера ми е малък. По-лесно ми е да си купувам, има ги целогодишно.

# 275
  • Кубрат/ Пишурка
 Ееее, Клечице, ами кой си няма дядо!? Дълги години имах приятел \ само приятел!\от Габрово. Тути го познава. Напоследък чета постовете му във фейса - ама той изкукал тотално! А днес заклеймяваше жените пушачки, като казваше, че сме интегрирани към циганското общество, защото \ виждаш ли!\ културните жени от Европа не пушат! А имаше време, когато мислех да продължа с него живота си! Божееее, добре, че ме опази!

# 276
                       Клечице,една приятелка ме научи на "примък-отмък" само дето не щракам с дистанционното,а съм на дивана с лаптопа и гледам филми , каквито искам,а не каквито ми дават.Yum
                       Янче,пък ММ ми купува цигарите и не ми забранява.И сега да нямам става и тръгва до денонощния.Та гледам да се запася и да не го тормозя по нощите!

# 277
Айша, един виц от зората на интернет-прохождането ми-20-20 и кусур години от тогава...
Две кучета си чатят...
Лъжат и мажат - ТЯ колко е красива, слаба и неземна хубавица, ТОй - какви мускули има , каква къща, какви богатства ...
А над главите им в балонче витаят мислите им - ,,добре, че Тя ( Той) не знае, че съм куче...

Ето и аз Клечка, Клечица, а имам нямам 90 и кусур кила, та може и 100-така да съм ударила вече...
Но вие не знаете, че може да съм куче, нали? Laughing

# 278
Янче, човек не знае какво печели, когато губи...
Дидиа, я се погледни по-надолу от пъпа случайно дали не си мъж  Wink Laughing?
Иначе, то всичко можем да сме кучета в едно или друго отношение...

# 279
  • София
Янке, пиши му на габровеца да си включи камери на живо  от голям европейски град - Берлин, Париж, Прага, Москва. Дали жените само у нас пушат? Щом е габровец простено му е, нали се водят скъперници и да не се харчат пари на котките опашките режели. Така съм чела, не знам.
Клечката, за куче пишеш много грамотно - значи си човече.

# 280
Дидиа, я се погледни по-надолу от пъпа случайно дали не си мъж  Wink Laughing?
              Клечице,от където и да ме погледнеш съм си жена,че даже и малко отгоре /за кг говоря Smiling Imp/.Просто не съм спала  ,като съм избирала ! Yum

# 281

Клечката, за куче пишеш много грамотно - значи си човече.

Еее, как Wink Joy - поне трето отделение съм завършила...

Ама и аз на какво куче се правя, онзи ден на Банкя имах удоволствието да се покажа в пълния си блясък Wink и да се запозная с две още по-блестящи дами-КГБ-йки

# 282
                        Една снимчица да бяхте фотнали с тИлИфончетата! Yum

# 283
  • София
Я каква Ентересна тема сте подхванали - Коя коя е...А аз до преди малко играх една игра с внучките и деди - Кой съм аз? Интересна игра.
Ей за това са важни живите срещи. Там няма тън мън. Всички карти се свалят на масата.
Да вземем, че да привикаме на среща КЛЕЧИЦАТА. Mr. GreenА тя я дойде, я не. Ще видим...
Към новорегистрирания БГ ТАТКО не проявявам никакъв Ентерес, ако наистина е татко...
Хайде стига ми за днес. Лека нощ и до утре, красавици!
ДИДИА, изпревари ме с едни гърди Wink.

# 284
cake:FriesFries
Добро утро, момичета мили!
След снощната седянка Янкиното
кафене е затворено?
Ха дано да съм успяла с тези чашки да ви " замирише" на кафенце.
Хубав, слънчев, отпускарски месец август!

Общи условия

Активация на акаунт