На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 351
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Филипче, тука съм си аз, ама както писах по-горе, ми е едно такова хюмнато  Outta Joint...не ми дават да спортувам още, а не мога да се трая, пък и тъй като чета из нета, май и спорт няма да ми оправи пораженията... Angry

Абе, вярно - и аз се чудя, що Диди взе да прави по-големи паузи м/у храненията - и тъй вчера се оказахме с 5..., а и аз дохранвам, но дори и така, ми се струва твърде рано - по разните му  БГ схеми се минава на 5 хранения когато се започнат пюретата (или в 5-ти месец)...Днес за компенсация, съм решила да яде 7 пъти, ама то да не ееееее квото аз съм решила...седи и ми се пули на гърдата туй дете, и не ще, и не ще да захапе  smile3506...

jenny_K, много сладък поздрав!  bouquet

ra4e, 10x за хубавия разказ, страшни сте с Емчо! Grinning

# 61
burka, ама твоя Дани много прилича на теб, особено в очите Simple Smile и е голям сладур Simple Smile
Мами, които ползвате кенгуру, кажете какво имате и дали ви е удобно?
Аз купих едно, но презрамките дори и максимално стегнати не са ми по мярка, дълги са ми ... дали е правено за по-едри майки незнам, ама ... още ми е неудобно в него да го нося, а как искам да си го извеждам с кенгуруто вече ... та мисля да си купя друго, ама незнам какво Sad помагайте

# 62
  • София
jenny_K ЧРД, много смях и усмивки от бебчо за рождения ден ти пожелавам.,
ra4e добре дошла! опитах се да ти пиша на лични да не занимавам аудиторията, но не стана. ацетона и големия размер на Емо ( ако ти е бил верен термина) ме навежда на мисълта за захар. пиши на лични дали са ти правили такова изследване и какви са били нивата.

Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета НЕ САМО ЯНУАРСКИ  Joy
Ането получи бойното си кръщение! Без да се чуе и звук е изминала около половин метър от средата на спалята до края и е тупнала с вирнати кръчета на перийския килим ( около 40 см. височина)
Аз си работех спокойно на компУтара и чух ТУП! последвано от УААААА! но бързо се успокой , предполагам повече се е изплашила отколкото се е ударила, то тепърва ще пада, а аз вместо да се стресна се разсмях и почнах да и обяснявам, че е голАмо момиЦе веЦе щом минава такива разстояние и то тихомълком, в същност зарадвах се, що за мазохистична майка ще съм незнам  #Crazy
Без значение дали е заспала( яла)  в 21, 22 или 24 часа, последните 5 дни надава вой точно в 7.10 сутринта, часовника да си сверяваш!
Държи си бибата от 10 дневна, но сега определено осъзнава, че ако не си я държи и намести сама - НЯМА ДА ЯДЕ!  baby_neutral
Донесаха ни креватче грако с какви ли не екстри, еййй голяма глезотия, за всичко са помислили, родих се. то кеф ти класическа музика, кеф ти ручей и потоци, 2 вида лампи,таймер, вибрация  а за удобствата за мама да не изброявам.
Дея, чакам твоята команда СТАРТ за снимките на първа страница Hug
Филипче душо, така и така си все пред ПС то, ела и в ICQ то де  Heart Eyes ( да те питам за гъбичките)
нещо странично: към фирмата имам група към глобул да си говорим безплатно по между си без ограничение. имам две свободни карти, ако някой се интересува да ми пише на лични.
 bye

# 63
екс-че, ето сега съм в кю-то, ама теб те няма.Какви са тия гъбички newsm78

# 64
Деси, аз да кажа за кенгуруто. Имаме Chicco Go Plus. Беше ужасно удобно докато ползвахме сенника, обаче явеч със сенник и е малко и го махнах, и сега едно такова ми провисва и не ми харесва. Не съм пробвала още поза напред. А моя приятелка има най-обикновено на Baby Kingdom и ми каза че е много удобно за носене напред. Бягам че реве

# 65
Аз имам на Hauck с твърд гръб, удобно е, но човекът много тежи, а и един тон лиги хвърля докато го нося, така че в този смисъл на мен кенгуруто за сега не ми влиза в кой знае каква употреба. Confused

# 66
  • София
Мойто кенгуро ми е адски неудобно;  и на мен на макс стегнати презрамки ми е голямо, ама аз съм мини мацка.  на татито му е добре, ма той пък не ще да носи малкия с него, че да не му се смачкали топките и да се загубела семката.

# 67
bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕНИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!

baloni baloni baloni baloni baloni

Здравейте и от мен! Скоро не съм писала и влизала, но ен ми остава време, много работа...но така е, който и работи, и бебе гледа!

Деичка, страхотна темичка, благодаря! newsm51

Добре дошла на мама Рачи и на Емо lovekiss, определено ще си имаме конкуренция за килограмите Joy hahaha, но ние все пак с Цвети стартирахме от по-ниска позиция smile3521, ще видим в петък колко над 7 килограма ще покаже кантара smile3508 и тогава майка ще има от хиляди километри  smile3516 smile3515 smile3514, а пък аз  smile3532 smile3533
ами да ни е жив и здрав и да си цоцка, какво да направя...вие ми говорите за 5 яденета, аз едвам удържам да са 7....много яде това дете, че й плаче, а той плаче в 2 случая - като е гладен и като му се спи, плаче по различен начин и много одбре вече го познавам newsm08

В петък ще ни слагат първата ваксина ДТК и като чета как е минало при вас....настръхват ми косите, но ще видим....няма да го мисля от сега smile3506

Ние кенгуру не ползваме, но също като Филипка - много се лигавим, направо си мисля, че се обезводнява това дете newsm78 Филипче, поздравления за това, че има къде да го водиш да плува Hug

Исках още неща да напиша ама забравих, нищо, като се сетя....цИлуФки на всички  love001

# 68
Здравейте мами !!!
Влизам на бързо да ви видя и се гмуркам да спя,че от няколко дни вече сме на 6 хранения-най-сетне и вечер си наним,но заспиваме по-късно и мсе на дежурства Rolling Eyes
Има ли някое бебче,което на 2 месеца и 10 дена да яде по 90 грама ,защото нашето човече неще и неще повече.
Една позната днес ми препоръча МИломил да му взимам-хем бил по-хранителен,хем и по на далавера PeaceНякой има ли тук да ме светне по въпроса newsm78

Айде мами утре ще шрайбам повече.Лека нощ и ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ-КУПОНЯСВАЙТЕЕЕЕЕЕЕ!!!

# 69
Дея, това ме подсеща, че при първоаприлските бебчета я няма натали - Цачи ябеше включила в предната тема!

Който е пропуснат нека ми пише на лични Peace ,а аз чакам да ми донесат новата количка и затов ане влизам постоянно ,но утре вечер обещавам ще поправя всичко за което сте ми писали на лични   Peace

Абе, къде се изгуби Катя от Сливен?Дея, имаш ли някаква връзка с нея?

Не мило за съжаление не сме се чували нито виждали Confused

Момичета, кажете вашите бебковци на какъв интервал ядат сега? Разредиха ли яденето (без да се броят нощните паузи)?

Храня я на 4-ри часа в9,13,17,21 и в 5 сутринта

Аз немога оправя количеството честно да ви кажа,веднъж яде по 100,веднъж по 150 друг път всичкото 160 ммл количество
newsm78

Дея, чакам твоята команда СТАРТ за снимките на първа страница Hug

Simple Smile ами аз чакам всички които са решили да съберем снимки и да започнем двете да ги обработваме   Hug

Абе момичета при мен е ужас малката само като я взема да се уригне и е ужас после иска само на ръце,не харесва определени хора и се цупи готова за плачкане,мрънка страшно много ужас станала е нервна много Rolling Eyes Днес както си бъбреше нещо на своят език на баща си (мен ме забравя в тези моменти) и му се радва и се хили и изведнъж се нацупи и тръгна на рев.Вашите така ли са? 
  ooooh! newsm78

# 70
  • София

Цитат
Днес както си бъбреше нещо на своят език на баща си (мен ме забравя в тези моменти) и му се радва и се хили и изведнъж се нацупи и тръгна на рев.Вашите така ли са?  [/color][/b]  ooooh! newsm78
Емо реве, когато не може да се изака или да пръцне. Както се смее и гука изведнъж свива крачета и започва да реве от сърце.
А вечер към 20:00 часа може да ме докара до нервна криза. Реве, пищи, огъва се и така по час, час  и нещо. Скоро констатирах, че като го топна във ваничката се успокоява, но гледам да го къпя към 22:00, за да може като хапне да заспи до към 23:00. Оставам без ръце да го гушкам и да се разхождам, виждайки го как страда - а той си тежи... И обикновено като го сложа да спи съм заспала и аз.

При вас как е? Тази "нощна музика" достига ли до вашите уши или само у нас се слуша?
И ако това не са колики, значи въобще не сме ги имали. "Големият ми мъж" не може да пръцне - те това е положението!

# 71

Има ли някое бебче,което на 2 месеца и 10 дена да яде по 90 грама ,защото нашето човече неще и неще повече.
Една позната днес ми препоръча МИломил да му взимам-хем бил по-хранителен,хем и по на далавера PeaceНякой има ли тук да ме светне по въпроса newsm78

Роси, ако  си наддава нормално на тегло, не бързай да му сменяш млякото  Misc Baby Bottle, той изведнъж ще си увеличи мл.
Ние ядем по 120-130 мл вечер и сутрин рано, а през останалото време на деня яде по 80-90 мл. ,  на по- малки интервали (2.5-3 часа). Сега през последната седмица увеличи интервалите през деня и яде по 100-120 мл, на всеки 3.5-4 часа. Вечер се буди само един път , около 3 часа и след това чак в 7. На тази възраст трябва да изяжда по 150 мл., но това е много относително, всяко бебе е различно и аз не се притеснявам, защото знам, че тя когато е готова сама ще си увеличи мл. и ще иска да яде повече.

Ех, днес направо се побърках  newsm77, това детенце ми разказа играта. Цял ден мрънка ли мрънка, давам мляко Misc Baby Bottle, вода, памперс сменяхме, биба  pacifier, на разходка ходихме 1stroller, оставях я да рита гола  newsm32, къпах я  newsm37 и пак мрънка, направо ми скъса нервичките newsm77.Успокоява се само като се качваме или слизаме по стълбите, сигурно 100 пъти съм ги изкачила тези стълби днес...и аз се чудя как свалям килограми без диета running. А тъкмо я похвалих оня ден, че е много послушна...passifier Сега яде и заспа, че и аз да си почина малко.  Flutter

# 72
  • Boston, MA
burka, ама твоя Дани много прилича на теб, особено в очите Simple Smile и е голям сладур Simple Smile
Мами, които ползвате кенгуру, кажете какво имате и дали ви е удобно?
Аз купих едно, но презрамките дори и максимално стегнати не са ми по мярка, дълги са ми ... дали е правено за по-едри майки незнам, ама ... още ми е неудобно в него да го нося, а как искам да си го извеждам с кенгуруто вече ... та мисля да си купя друго, ама незнам какво Sad помагайте

Мерси, Деси, а като се роди всички казах, че е копие на баща си ... И твоят сладък Кало прилича на теб и много хубави шапки има!  Hug

Ние се носим с кенгуру и ми е много удобно, на Дани му харесва за известно време, не за много дълго. Ама е важно и на теб да ти харесва!

Дея, да не са ви замъчили зъбки? Дъвче ли ръце и всичко останало?

# 73
  • София
Буркаааа, видях биричкатааа  tooth Много сте сладки, а малкия човечко е същия като мама си  Mr. Green Трябва и аз да си направя снимка с биричка!  Mr. Green
Много се радвам, че моето откритие  Mr. Green с късното, спящо хранене е помогнало на още една мама да поспинка повече. Дано и друг ми "открадне" откритието и да сме всички наспани и свежи  Mr. Green

Питанка - Колко време може да изкара прясно изцедено сокче от ябълка? 

За кенгуруто - нашето е на Бейби К-нещо си, утре ще кажа точно, и ми е удобно, но малчо все се смъква в него и се налага да го поповдигам, това нормално ли си е или аз не го слагам правилно. Няма да споменавам, че първия така си го бях сложила, че той се смъкна и моцунката му беше почти на пъпа ми и ми се смяха, а на мен пък си ми беше удобно   Mr. Green

# 74
Здравейте мамчета!
Пия си кафето, Тонката надига вой за ядене, значи ще бързаммммм!
Започна да разрежда яденетата, ако броя станаха по 5-6 на денонощие. Обаче и тази нощ ме събуди и изкарахме будни до 5 часа, когато му дадох да яде....Май ако спазвам 3 часово през деня нощем спи, но оставя ли го да разрежда ме буди нощем...
Хайде, че реве вече, отивам да бутам цица! Joy

Общи условия

Активация на акаунт