На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 327
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Искам да питам дали някой от вас ще ходи на море(или е бил вече)???
Ние се чудим дали ще се отрази добре на малкото...Да не го окепазим нещо newsm78

# 166
Честито на празнуващите днес  bouquet

Дея, страхотни сте с малечка Hug

Абе мами, някой да има друг с такъв ужасен косопад като моя? Вече месец стана се сипе тази коса, ама с шепите пада, незнам как още имам по главата си останала Rolling Eyes Кога се нормализират нещата някой знае ли, и има ли нещо което го ограничава?

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 17:44 от missZ

# 167
Цвети, ние мислим да ходим. Понеже няма да можем да си идем до Варна това лято, нашият тати реши да ни заведе тука някъде. Вероятно средата на другия месец. Ще стоим по малко и под чадърче, не мисля че ще я окепазим малката. Онзи ден и напълнихме басеинчето да я топнем за сефте, то пък една буря излезе размина и се, ама другата седмица като почиваме ще го сефтоса Laughing

# 168
  • софия
и ние ще ходим на море...някъде към 10 август живот и здраве ще се носим към Варна за около месец...е беба няма да стъпи на плажа ама пък има двор в къщата и там ще и е добре...
аз също имам косопад...цялата къща е в мои косми Confused та по случая вчера си подстригах косата...от години не съм била с толкова къса коса като сега....

# 169
аааааааааааа искам си конкурса!
ний сме 5 кила на 3 месеца
искам си приза за най-малкото!
каква е наградата?
дрехите дето са отеснели на пухчовците ???
без майтап на нас за есента вашите пролетни ще са ни таман - хеле на Ицко на Танита до годинка ще ги носим. Както е 8 -9 кила
започнахме наддаването вие приготвяйте дрешките Mr. Green

# 170
Привет мацки.
За ревливо бебе може би аз водя класацията,вече ме е срам в квартала,онзи ден една непозната мама ми казва:``Като чуя че бебе реве знам че сте вие``не иска и в количката да седи спокоино,ние нямаме средно положение навън или спи или плаче.Ебаси.....................
Имам въпросче,Мадлен не иска никаква биба освен тази от шишето за хранене та някои знае ли с какво да я запълня отвътре че да не пуска въздух?С памук не става.
Аз нямам косопад.
Целувки

# 171
ЕЛИМА,ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИШ СЪЩИЯ ИЛИ ПОДОБЕН ВИД БИБА?
ОХ,НЕЗНАМ......АКО ХРИС РЕВЕШЕ, ЩЯХ ДА ЛУДНА(аз съм малко нервничка,та нямаше да ми се отрази добре newsm78)Той си премрънква само.....Снощи обче исках да го преоблека преди да яде и той като пусна един глас #Crazyстана червен,започна да се дави ,да хълца....абе пълна лудници.Та имам си свирепо лакомниче hahahaВажното е цицата да е в устата иначе...... newsm45 tantrum
Абе само нашите бебовци ли съсъ Сминшчо неискат да се врътнат до покорем?

А къде се губи Мимка и Юлчето...?Ама Мимка май бая време я няма...

# 172
  • софия
ааааа tsachi не си даваме ние първото мястооо....4 месеца и 4040гр Wink

# 173

Абе само нашите бебовци ли съсъ Сминшчо неискат да се врътнат до покорем?[/b]

Споко, слънце, по книжките пише, че 4тия месец по принцип се врътват, така, че имаме време Peace

А по въпроса за това, че хрис е лакомчо, да ти кажа ние какви магарии правим - като го сложа на цицата и едно настървено заскуква и ен гълта и почва да кашля, ще се задави това дете, тече му от устата, но дърпа ли дърпа, сякаш не е само за него тая кърма Hug hahaha Joy

# 174
А по въпроса за това, че хрис е лакомчо, да ти кажа ние какви магарии правим - като го сложа на цицата и едно настървено заскуква и ен гълта и почва да кашля, ще се задави това дете, тече му от устата, но дърпа ли дърпа, сякаш не е само за него тая кърма Hug hahaha Joy[/color]
[/quote]
Хахаххааа smile3532и ние така правим.Всеки път се давим.И да ви се похваля...понякога казваме Аам и Айде(ама ей така де....без да се усети)
А това с давенето и при нас  е редовен номер hahahaи вадичка от устата му тече Joy

# 175
  • София
Момичета, сега се връщам от една много дълга расходка! Друго си е човек да има мъж! Минахме през МОЛ-а и съм много доволна, че намерих едно много поносимо от към цени и готино от към дрешки магазинче! Купихме на мати тениска и паталонче от там за 6-12 м., за да му стават и наесен! После се разходихме и по центъра и даже не успя да ни завали! Междумременно направихм сефтето на мОЛ-а по кърмене, както и на цУМ-а!
Така че, Мамо мецо, Ла Лече Лигата при нас действа от всякъде!

# 176
ааааа tsachi не си даваме ние първото мястооо....4 месеца и 4040гр Wink
добре тогава най-дребно за момиче е за вас а за момче е за нас
да няма сърдити и на двамата дрешките на пухчовцитееееееее
да пишем ли адресите да пращате Mr. Green

# 177
Ами и аз тъкмо се чудих Рая как го дава, защото ние онзи ден се теглихме и пак по-малко от колкото очаквах. С пампа и боди и едва 4.5кг докарва. Не ми изглежда на недохранена или кекава ( то не ме и притеснява това хич де) ама очаквахме да е чукнала 5цата, но нейсе. Добре си хапва, ама не трупа, като майка си май ще бъде в това отношение Mr. Green. Само дето като гледам вие за какви мерки говорите и се чудя, що така, такива големи разлики? По принцип схеми и тем подобни за тегло не ме вълнуват особенно, затова и я тегля само веднъж на месеца ей така за профилактика. Още не съм изкарала от 3-6мес. дрешките, ама не се и налага за сега ще трябва да почакаме.

# 178
На нас от 3-6 са ни вече почти омалели newsm78.Така като ги гледам до края на месеца и айде кош Embarassed Embarassed Embarassed
Амам МисЗ ,то е като при нас.Аз и ти ако ядем еднакво количество, няма да сме еднакви кила,нали Thinking

# 179
Дея, тоз фонтан мога да се закълна че съм го виждала!
Ама само си чакам да се обадиш!
Айде де че ще тръгна на работа и после кога ще сварим да се видим???
П.С. страхотно изглеждаш!
И снахата е много сладка ПУ
и честита нова количка знам как я чакаше

Mr. Green Mr. Green Mr. Green То оставаше да не го познаеш
Ще се обадя следващият път ,вчер аимахме работа,много за малко бяхме в Бс и тръгнахме за Равда и Несебър
Благодаря на всички за комpлiментите е не  е чак супер ама се старая,влезнах в някой стари дрехи,но се иска още  
Crazy

Дея, каква е тази количка последно? Ха честито!

Това е Quinny Zapp ето снимки на количката със кошчето Maxi-Cosi и тук както и е моделa тук и тук и със дъждобрана.Много съм щастлива,много маневрена   Hug Благодаря  Laughing

Дея, значи да направим от делно албумче и веси да сложи снимката, която иска там? / извинявай, че питам като идиот!/

Да правилно си разбрала  Peace

~Цвети~  снимки за началната страница вместо картинки да сложим с/у всяко име снимка на мъниците в размер 70/70 в близък план

Да се поФаля, че снощи даже успяхме да изгледаме и един филм на спокойствие Peace
Ние също не плачем, много рядко и то повечето е като мрънкане, когато му се спи и когато е гладен Hug Ангелчето на мама Laughing

Браво на малкият сладък Алекс,да го нацелуваш Heart Eyes

Искам да питам дали някой от вас ще ходи на море(или е бил вече)???

Ние ходим доста често понеже ние е на близко,но честно да ви кажа малко е кофти
понеже става горещо не е за малко бебе,влиза пясък и постоянно си заета неможеш да се излегнеш,по някое време му става топло  и мрънка и хората те гледат тъпо абе ,мисля по малко да ходим тази година,а повече вече догодина  
Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт