На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 306
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
MissZ това което съм научила от раждането на Рая досега е, че само тя и моето спокойствие имат значение, за да мога да си я гледам добре...свят голям, мнения всякакви, таблици разни Grinning мен по улиците още ме питат има ли 20 дена бебето Grinning не вярват че е на 4 месеца..
вярвяй само на вътрешното си усещане и няма да сгрешиш... всички бебоци са си едни малки човечета, малки характерчета... Hug и е нормално да не са еднакви...

# 181
Ние ходим доста често понеже ние е на близко,но честно да ви кажа малко е кофти
понеже става горещо не е за малко бебе,влиза пясък и постоянно си заета неможеш да се излегнеш,по някое време му става топло  и мрънка и хората те гледат тъпо абе ,мисля по малко да ходим тази година,а повече вече догодина  
Wink Peace
тъкмо майка ми разправяше че видяла малко бебе на плажаэ и било колкото Дени - да не сте били вие? Mr. Green къде хдите да знаем?

# 182
Да, Жени, много си права... Hug

Дея, количката е супер, много ме кефи. За мен е като количка от бъдещето в сравнение с моята Mr. Green

# 183
ааааа tsachi не си даваме ние първото мястооо....4 месеца и 4040гр Wink
[/ :)quote]А аз си мислех 4е ние сме наи малките на 3 месеца 4.450 кг и 56 см пак изтървах приза Laughing

# 184
А да ви питам ваксината която я бият на рамото се васпали за втори път .На някого слу4вало ли му се е подобно не6то.Става въпрос за тая където я бият о6те като се роди бебето.

# 185
Сори, ама на нас там не са ни били  и н емога да ти кажа. А за коя става въпрос?

# 186
Против хепатит б.

# 187
моми4ета,неискам да обидя никой но преди да триете албуми поне попитаите или кажете!!!!! не ми стана много приятно да загубя някои от снимките си тъй-като ги имах само в албума си(аморитка)!!!няматели си деца за гледане та се 4удите с какво глупости да се захващате????????????????????????това тук е просто един форум а не място за конкуренции на децата ви!отдавна ми се искаше да го кажа!!!!!

# 188
Момичета, във вторник ще има лекция на списание 9 месеца за захранването на бебетата в Up stairs на Витошка. Аз мисля да отида .

Приканвам всички, които имат възможност да дойдат. Тъкмо ще е повод и да се видим  Hug

# 189
Е как може така бе хора!!!
Що не си триете собствените албуми!
ми като толкоз ви се играе на модератори спретнете си едно форумче!
възмутена съм!!!
 #Cussing outАморитка е права - всеки да гледа себе си и децата си - останалите ще се погрижат сами - големи хора сме
като толкова трябваше да се трие - ми пишете всеки да прецени кое ще изтрие
аз си ги имам сейвнати - трийте и мойте Peace
Ай спестих ви усилието и ги изтрих сама

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 00:02 от tsachi

# 190
кой и с какво право си позволи да мести снимките ми от албума и да затрие голяма 4аст от тях???няамли каде да будете шефове та то4но тук се изявявате като такива???засрамете се ве4е!!!!!!!!

# 191
Сори Аморитка. Гадно е да си изгубиш спомени. Но едва ли някой го е направил нарочно.

Цитат
Аморитка е права - всеки да гледа себе си и децата си - останалите ще се погрижат сами - големи хора сме
като толкова трябваше да се трие - ми пишете всеки да прецени кое ще изтрие

Така беше направено според мен. Бурка изтри само покупките, защото наистина мястото свършваше, а всеки беше призован да намали малко собствените снимки. Според мен просто е станала грешка.

# 192
  • София
Брей, всички албуми си стоят,а твоя го няма! Явно е грешка дано който го е направил да обясни! Нямаш ли начин да си възстановиш снимките?

# 193

Възпаляващата се на лявото рамо не е за хепатит, а е БЦЖ-то. Нормално е да загнои леко или да се възпали няколко месеца след поставянето.

Аз в понеделник си изкъпах клавиатурата с прясно мляко, та затова тия дни само четох, не можех да пиша. Да живее мишката.

Нещо не схванах как да намаля размера на снимката за първа страница - 70/70 пиксела ли?

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 15:17 от юл4е

# 194
ей здравейте хора нямахме интернет толкова време че ми домъчня за вас
за триенето на снимките доста отавна питаха за триенето на снимките дали някой няма против и че трябва да се изтрият по старите, много кофти Аморитче
сега ще ви чета и вече съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт