На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 294
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Аморитка, наистина много кофти, че си нямала снимките на друго място и че въобще албума ти го няма. Но се чудя, щом само твоя липсва дали не е изтрит от някой, който въобще не е сред нас? Все пак достъп до албумите имат всички. Преди няколко дни се говореше, че трябва да ги изтрием и да вкараме пресни на определено място с ограничена бройка, тъй като ни свършва лимита. Някои от мамите вече сами си изтриха техните ( аз съм една от тях), не виждам защо някой от нашите мами ще трие чужд албум, но е възможно да е станала и грешка. Все пак дай малко по-спокойно, поне докато не разбереш какво е станало Peace.

Цачи, гледам и ти си се запалила покрай Аморитка, ама наистина беше казано че трябва да трием албумите Peace. Естествено това не оправдава факта че само нейният липсва.

Юлче, и аз незнам как се намалят, но Дея каза ако не можем тя и ХДМ(диабетката) ще ги смаляват.

А какво е БЦЖ ваксина, на нас май не са ни удряли такава Thinking?

# 196
БЦЖ е против туберкулоза, би трябвало да са ви я сложили. В Бг се слага до 48 часа след раждането, заедно с първата ваксина срещу хепатит Б.
Аз знам как се намалят снимките, не е в това проблемът  Mr. Green питам само 70/70 размер пиксели ли означава?

Аморитка, много съжалявам за албумчето ти - вярвам, че някой се е объркал, като е трил, едва ли е било нарочно. Макар че и да не е нарочно, това си е спомен, с пълно право се ядосваш. Трябва да сме по-внимателни.

# 197
Мерси за отговора Юлче. Ако са ги били в комбинация може, явно при нас не е бита в ръчичката тогава. А за снимките, сори, не съм разбрала Embarassed, иначе предполагам за пиксели става въпрос.

# 198
  • София
Аууу, днес май е поставен рекорд по неписане  Sad Надявам се е, защото всички са по разходки, вили, плажове, кръчмиии, бирариии  Mr. Green Е, хайде, дано скоро пак се напълни бърборилнята ни  Hug

На Аморитка снимките са намерени  Hug

# 199
ми нямат хората време
а аз да се похваля че дребчо се обърна от гръб по корем сефте
ама не му хареса и ревна
пак го сложих по гръб и пак се обърна и ревна - не знае кво иска
та така
утре правя сефтето на морето стискайте палци да е хубаво времето
това е от мен
целувки на бебоците по крачетата

# 200
Ами да чака или да не чака, да мисли или да не мисли - няма да разбере кой е делнал снимките й. Така че Аморче, много съжалявам, че така се е получило Thinking И не всеки има достъп до тях - трябва да е някой, който е влизал най-малкото тук, пък се е интересувал за паролата и потребителското име, пък се е занимавал да го прави.
Понякога системата прави грешки, де.
-----------------------------------------------------------
Тонката още не се обръща от корем по гръб или от гръб по корем. Не ще и това е. Но той е по-малък, така че и това ще стане!
-----------------------------------------------------------
Замразих пюре от тиквички, от череши, днес ще наливам сок от касис да имаме във фризера  Simple Smile Само да не спре някой ден тока, че ще го закъсаме!
-------------------------------------------------------------
Дрешките ни малеят вече, имам и порции прибрани за 2 дете Simple Smile Докато и то се появи една приятелка, жива и здрава да е, ще роди декември, така че си мисля, че ще подноси дрешките на Мърчо, но ще й ги дам с условието да ми ги пази Mr. Green. Те бебчетата виждаме колко бързо растат, няма кой знае каква амортизация.
Наш Мърчо е по-ребен и наследява някоя и друга дрешка от Матей, та се фръцка в количката Joy
------------------------------------------------------------------
Дея, количката пак казвам е супер. Ама е много скъпа, а? newsm78 Не че бебана не заслучава да я возятименно в  нея:)

# 201
има ли априлки не кърмещи и лбаз цикъл. аз още нямам а не кърмя вече месец и половина.- какво да правя.

# 202
Искам да питам дали някой от вас ще ходи на море(или е бил вече)???
Ние се чудим дали ще се отрази добре на малкото...Да не го окепазим нещо newsm78
Цвети,ние ходихме на моренце за 2 дни/от София до морето и обратно/,на Юли му се отрази чудесно!Не е мрънкал,дори не ръзбра че е пътувал-проспа пътя.Топнахме краците в солена вода,само че в чуждо басейнче,а не в морето.Не мисля,че сбъркахме-кураж!
По-късничко ще кача снимчици и от морето!

# 203
Добро утрооо Grinning

Тусана, ходила ли си на гинеколог след раждането?

ПетяП, аз може да дойда на лекцията. Някой друг желаещ?

Ние все още не се обръщаме от гръб по корем. Но трябва да ви похваля Яна - вече й стана навик да заспива в 9 и да се буди в 6 (разбира се, освирепяла от глад Twisted Evil)

Честит трети месец на Станимир на Данчето Hug, Моника  на ДесиМ Hug, Тони на skarlet# Hug, Мартин на deninas Hug, Златомир на коко Hug

Днес имат имен ден и Марините, а и моят възлюбен Joy Честито, ако сред нас има някоя Марина   bouquet

Аз пак не разбрах как ги замръзявате тези пюрета и неща newsm78

# 204
  • София
Аз пак не разбрах как ги замръзявате тези пюрета и неща newsm78
Пюрираме плода, наливаме във форми за лед и като се стегне прехвърляме кубчетата пюре в плик, за да използваме същите форми пак!
Цвети,ние ходихме на моренце за 2 дни/от София до морето и обратно/,на Юли му се отрази чудесно!Не е мрънкал,дори не ръзбра че е пътувал-проспа пътя.Топнахме краците в солена вода,само че в чуждо басейнче,а не в морето.Не мисля,че сбъркахме-кураж!
По-късничко ще кача снимчици и от морето!
Явно само аз се притеснявам,че пътя няма да му понесе и замислям да го направим на две части - до Търново - преспиване - Варна! Значи казваш не беше проблем?! Още повече, че вие сте отишли за съмсем кратко!
А за лекцията - и на мен ми е любопитно какво ще кажат!

# 205
Момичета, замислям се за лятна количка. Моето Кенгуру е суперско, но ми е тежко, пък и материята му е плътничка за горещините. Иска ми се нещо леко и проходимо, но как да стане?
Сега ще разтършувам продавам/купувам, белким намеря нещо евтинко, че си имам една готина количка, не мога да купувам нова все едно ще ми е първа.
Моята няма леееко изправено положение, което допълнително ме кара да се замислям.

# 206
  • София
Здравейте и от нас. Ние си имаме баба на гости и затова не ми остава време за писане - правя поведение пред свекито  Embarassed
Иначе момък Емо не се е обръщал, но за сметка на това пълзи като червейче по спалнята. Вчера за няколко минути го оставих сам и го намерих на педя от ръба на леглото. Изкарах си акъла от ужас. А той сладко се усмихва и ми гука...
Иначе започна да спи повече. В петък с/у събота спа от 9:30 до 5:30 , следващата вечер се събуди в 3:30 и след това в 6:00. Снощи пак спа 8 часа непробудно. НО! Нашата баба обича много портокали и грейпфрути и снощи след като го нахраних си шернахме един малък портокал, който се оказа мноооого кисел. В 5:30 нахраних Емо и милото в 6:00 се събуди с голям рев и до 8:00 не успя да се успокои. Гърчи се, реве и се дере неутешимо. Козирувахме и тримата в ранни зори. Едвам го успокоих...  Обещах Публично да не ям цитруси докато кърмя. То голям кошмар било за детето.

И честито на всички празнуващи - именници и месечковци   bouquet

Ние имаме галерия в Интернет и няма да слагам снимки в общата, тя така и така е доста ограничена. Ако искате да ни гледате как растем Галерията на Емо

# 207
  • София
Здравейте мили мами и сладки бебоци!

Тони става на 3месеца и е редно деа почерпим с вкусни   party023 newsm38  cook Wine Glass Drunk, а за Данчето и Стани специално по една голяма и студена  beer2. и много да я слушка малкото ангелче.

Честито и на всички други месечковци и именници!

На нас вчера ни биха ваксината и ни мериха и резултатите са 6.400 и 63см, според учебника по педиатрия точно в нормите нито повече нито по-малко, абе златната среда.
Вчера ходихме на гости на майка в Бояна и прекарахме много хубаво. друго е ти да си четеш списанието или нещо друго, а мама да се занимава с бебчо.... е ама за малко да не става навик, е ако нямаше толкова отговорна работа може би щеше да е друго.

Ами това засега, по-късно мога пак да се включа.

# 208
Много сте писали, дами! Но успях да ви изчета! lovekiss
Аз бях заета и не писах няколко дни.
Покрай един кандидатстудентски изпит по история се наложи да препрочета бълг. история и това ми беше страхотно приключение - нали ми е слабост, а и си припомних моето кандидатстудентско време... Въобще - малко отдих от чисто бебешките теми! smile3529

По темите:
Захранването и мен вече ми е актуална тема, т.е. смятам да се информирам, за да преценя какво да правя. Засега съм решила - захранване на 6 навършени месеца, като плодовото пюре ще остане накрая, а сок - след 1г., но не съм решила - с какво да започна... newsm78 baby

Косопад имам страхоооотен!!!  smile3511 Така беше и след първото ми раждане и силно се надявах сега да не се повтори, но косата ми е из цялата къща и пада с шепите...  tantrum newsm77 Banghead Утре съм на фризьор - ще я намалям таз коса и ще питам, какво да я правя!

Филми как ви остава време да гледате!?  Thinking Снощи за пръв път от месеци седнах и гледах от-до "Фирмата" - стара слабост! tv

За кг на бебоците като се притеснявате - защо не си купите електронен кантар и да ги теглите у дома напр. веднъж седмично.  goodscale Ние правим така и сме наясно как наддаваме, без да чакаме консултацията. Peace

За най-едро бебе дотук май не се конкурира госпожица!?  newsm78 Нашата пухкавелка май е в челото на дамите по този показател...  Embarassed Embarassed Обаче това НЕ ми е повод за гордост, а дори за притеснение...  Shocked Предния път докторът така ни се накара... Ама какво да я направя - лакома е!  breastfeedingДобре че поне е само на кърма! Но през последните 2 седмици мисля, че нещата са овладяни - САМО 500 гр за 2 седм.! Абе здравички да ни са дечицата!

Новини от нас - една добра и една не толкова:
Получих писмо от Памперс - рекламна книжка за бебчета, писмо и подарък 1 памперс. Много мило, макар че малко се подразних, че Ретро Радио явно са им предоставили адресите ни, без разрешение - просто няма откъде другаде да ми знаят адреса и това че съм мама на бебе! dontknow

Нали разпалено ви агитирах, да не допускате смукане на палеца - е, при нас и това стана!  smile3514 Точно за една нощ Вили го научи този номер и сега заспива и се събужда така...   Hands Thumbsup Опитвам всичко, но е много трудно! Това го приемам като личен провал и ми е много криво...  smile3518 Сега си имаме дует от цокащи палците си деца - Вили и Пепи... twin_neutral

Хайде, стига съм дърдорила! blahblah bye
Вече пак съм на линия! lovekiss

# 209
  • София
Оф, при нас много гаден вятър има, щеше да ни отнесе количката, едвам я удържах, а и малчо взе да се свива по ъглите и да мрънка. Така не ми се стои в нас, че такова чистене ме чака...  Cry

Абе мами, някой да има друг с такъв ужасен косопад като моя? Вече месец стана се сипе тази коса, ама с шепите пада, не знам как още имам по главата си останала Rolling Eyes Кога се нормализират нещата някой знае ли, и има ли нещо което го ограничава?
И моята беше почнала да пада, ама я заведох на фризьор и почнах да я клепя яко с разни маски и балсами и вече не пада. Е, той пък малечко почна да ме скубе и доста често си откъсва по някой косъм, та май си е неизбежно да пооплешивеем  smile3511 Между другото, похвалиха ми маската на Дева, в тубичка. Аз бях доста скептична относно бълг. козметика, ама вече 2-ра тубичка ползвам и ми се отразява по-добре от всичко, което съм пробвала до сега.

А да ви питам ваксината която я бият на рамото се васпали за втори път .На някого слу4вало ли му се е подобно не6то.Става въпрос за тая където я бият о6те като се роди бебето.
Педито каза, че може да се възпали и да не мажа с абсолютно нищо (няколко пъти ми го повтори, така че явно е важно), само ако се появи гной, да слагам марличка, за да не цапа дрешките.

Получих писмо от Памперс - рекламна книжка за бебчета, писмо и подарък 1 памперс. Много мило, макар че малко се подразних, че Ретро Радио явно са им предоставили адресите ни, без разрешение - просто няма откъде другаде да ми знаят адреса и това че съм мама на бебе! dontknow
На нас като ни даваха в болницата подаръците от Памперс и ни записаха адреси и телефони и мамите от квартала казаха, че изпращат мостра на следващ размер памп на всеки 3 месеца, така че споко, не са от РетроРадио.

Общи условия

Активация на акаунт