Аморитка, много кофти за снимките (А, сега виждам, че Данчето ги е намерила), ама и аз си спомням, че се беше писало във форума, че мястото ни за снимки свършва и трябва някой да се заеме да прочисти и да организира албумите, за да можем да качваме актуални снимки. Аз си направих собствена регистрация и си сложих снимките там, щото като гледам общия сме го запълнили над 90 процента. Не е лошо всеки да си прочисти нещата, че да не става и с други албуми така, а и да има къде да сложим поне снимчиците за 1-ва страница.
Дават в момента Шоуто на Слави и говореха за хлапенца, загинали в катастрофи, защото са били на задната седалка без колани или столчета за кола. Показаха филмче как детенце седи отзад и се беше облегнало м/у 2-те предни седалки, както правехме и ние навремето и като надъни бащата спирачка, то изкочи през предното стъкло. Гадна работа! Да ни ги пази господ дечицата, ама и ние трябва да се погрижим, за да не стават такива неща!

А това за
Веднъж видях на аерогарата една мама да носи бебчето, а с другата ръка да бута същата количка качвайки и слизайки от тротоара - очите ми останаха в нея
.
не се подпира на ръцете си 
Не че бебана не заслучава да я возятименно в нея:)
пък и ми беше писнало да раздигам хората по кафетата докато седнем на маса
Но получих много различни мнение примерно ,че била странна,после била извънземна ,а даже ми се случи да дойде една бременна ,която непознавам и да ми каже "каква е тая лудост?Аз такава количка никога няма да си взема,много е тъпа"
аз нали си я харесвам моя работа е как ще си харча паричките