На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 295
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дея, направо се влюбих в твойта количка. Страшно е сладурска, а и като видях, че тежи само 6 кила и е толкова малка и се размечтах... Сега няма да е, щото тоя ремонт ни ошушка всичките кинти, ама пролетта ще издрънчим татенцето за една такава.

Аморитка, много кофти за снимките (А, сега виждам, че Данчето ги е намерила), ама и аз си спомням, че се беше писало във форума, че мястото ни за снимки свършва и трябва някой да се заеме да прочисти и да организира албумите, за да можем да качваме актуални снимки. Аз си направих собствена регистрация и си  сложих снимките там, щото като гледам общия сме го запълнили над 90 процента. Не е лошо всеки да си прочисти нещата, че да не става и с други албуми така, а и да има къде да сложим поне снимчиците за 1-ва страница.

Дават в момента Шоуто на Слави и говореха за хлапенца, загинали в катастрофи, защото са били на задната седалка без колани или столчета за кола. Показаха филмче как детенце седи отзад и се беше облегнало м/у 2-те предни седалки, както правехме и ние навремето и като надъни бащата спирачка, то изкочи през предното стъкло. Гадна работа! Да ни ги пази господ дечицата, ама и ние трябва да се погрижим, за да не стават такива неща!

# 211
ЧЕСТИТО НА БЕБЕНЦАТА КОИТО СТАВАТ НА ТРИ И ЧЕТИРИ МЕСЕЦА smile3504  Hands Clap
За захранването аз вече му давам по 30мл. сокчета и си ги пие като пич и само си облизва и нямам нито колики нито нищо
ние сме на 6 хранения и яде по 120мл. когато е жета цока по 100мл. нощни храниния няма спинка цяла вечер от 10,30 до към 7часа или 8 и спи до към 9
Раче много хубави снимки Чаената и Вени с бебоците са много сладки и колко са пораснали трябва да дойда някой ден до парка да се видим, и твоя юнак сладур голям
Исках да си сложа и аз аватарчето/нали така се казваше/, но нещо не става дали е голямо като размер не мога да разбера
Искам да ви попитам: Откакто почнах да давам тоя Аптамил акото му стана зелено всеки път е това дали е от Аптамила или от нещо друго, при вас как е?

# 212
Ренка, мерси за инфото за Дева-та!  Hug А това за памперс - аз никъде другаде не съм си давала адреса, освен в Ретро Радио, а в нашата болница нямаше никакви подаръци - затова го свързвам с радиото.  Rolling Eyes Но както и да е!

Да не забравя пак:

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС, КАКТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ НАСКОРО И ДНЕС АПРИЛЧЕТА! СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 213
Честит 3-ти месец на Станимир на Данчето, Моника на ДесиМ, Тони на Скарлет, Златомир на коко и Мартин на deninas!

bouquet   bouquet   bouquet

Дея, много е готина количката, аз съм фен на Куини, количките са страхотни. Честито.

# 214

Получих писмо от Памперс - рекламна книжка за бебчета, писмо и подарък 1 памперс.      I nie polu4ihme podarak ot pampers,a ne  sam si davala  adresa v retro radio.Taka 4e mislq sa go razbrali ot drugo mqsto.Izvinqvam se mnogo 4e ne pi6a na kirilica Embarassed

# 215
  • София
Хей, момичета мерси за поздравите  Hug Поздрави на наборчетата   bouquet специални на Тонката и още повече на мама му   bouquet Ееех, как отлетяха тези три месеца. Струват ми се и много и малко. Скарлет, пак ли виртуална почерпка ще правиме? Ей, момичета да се видиме да се начерпиме едно хубаво с дебелеещи храни и напитки  Mr. Green че тези виртуалните ми дойдоха до гуша  Mr. Green

Деич, количката ти е страхотна! Жалко, че е скъпичка за моя джоб  Sad Веднъж видях на аерогарата една мама да носи бебчето, а с другата ръка да бута същата количка качвайки и слизайки от тротоара - очите ми останаха в нея  Shocked Тогава беше висок джакпота та пуснах един фиш с идеята да има поне за такава количка обаче цъ, нямаше и за дъвка  Mr. Green Със здраве да си я ползвате!  Heart Eyes

# 216
Мацки, на мен в болницата ми взеха адреса от Памперс и Нивеа и ми казаха, че ще ми изпращат рекламни материали. Може и при вас нещо такова да е станало.

# 217
       Честито
на Станимир и Данчето,
на Моника и ДесиМ,
на Тони и Скарлет,
на Златомир и коко,
на Мартин и deninas,
на Нуни и Марин

Дея, изглеждаш страхотно в бял панталон - стопи ги тези килограми за нула време Grinning.

Енвиа, и Симона е момиченце-кокиченцемъжо така ми вика като изям колкото него. В събота и купихме Либеро от 7 кг нагоре Embarassed
И при нас палеца се превърна в страст. Но таткото прочете тази статия, и се предаваме, че става много неспокойна като и дърпаме постоянно ръката. Това, което частично помага е да и давам да държи биберона в ръката, която най-често захапва. Тя трудно изпуска нещооще не се е научила и като тръгне да си пъха палеца открива биба и така.

Ренка, ще пробвам и аз Девата.
И ние си имаме вече албумче

# 218
  • София
Момичета, има ли желаещи утре за училище на сп. " 9 месеца"?! Темата е за захранването!

# 219
Здравейте  и от нас!
Честито на празнуващите! Да растат все така здрави и красиви!
Отдавна не съм се включвала, ама и вие много пишете не мога да ви смогна да ви прочета. Разбрах, че сте ме разпознали в интервюто от протеста на 1 юли. Всъщност засегнах доста повече и по-важни теми, но явно само толкова са преценили да пуснат.
Иначе моите мъжлета вече са по 6000 и 6200. На мъжа ми му се виждат дебели и само ме кара да им спра добавката. Но не знам дали ще успея да мина само на кърма.
Спрях им сокчетата и реших да ги захранвам след петия, шестия месец. Иначе идеята да им замразя плодови пюрета много ми допада и ще пробвам.
Това засега от нас. Много целувки и поздрави на всички!
  bigdance2

# 220
Здравейте,
Раче-Как така толкоз малко бебе пълзи?Искам и ние да пълзим,но моят бозайник hahahaне се подпира на ръцете си Thinking
и сега ...да ви се похвалим ,че с малък Хриско ще се снимаме за кърмаческата фотосесия.Малко се притеснявам,но и много се радвам
Ами това е за сега от нас  bouquetи да не забравя да поздравя НадяЕвро за големите мъже.Браво на вас Hug

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 18:19 от ~Цвети~

# 221
  • София
Цвети, той младежът не пълзи,  а по-скоро се гърчи  Confused
Завърта тялото от гръб настрани, забива главата и успява да го изтласка малко в дясно. Отпуска се за малко и пак завърта тялото, забива глава, надига се и изтласква. Днес го гледах как се гърчи в леглото и умът ми не го побираше как с толкова сложни движения успя да се премести на около метър.

# 222
Дея, количката пак казвам е супер. Ама е много скъпа, а? newsm78 Не че бебана не заслучава да я возятименно в  нея:)

Благодаря!Ами ако я закупиш само летният вариант без кошницата не е толкова скъпа,но аз избързах и си я взех сега,кошницата пише ,че се използва до 15 месеца,но на мен не ми се вярва ,тя малката расте много на височина ,но дано поне до 6-ти 7-ми месец да и става,че от тогава може да се ползва другата част.
Всъщност това си е подарък от нашият тати,за нас двете  Grinning

Дея, много е готина количката, аз съм фен на Куини, количките са страхотни. Честито.

Мерси и аз много ги харесвам,заради дизайна  Peace пък и ми беше писнало да раздигам хората по кафетата докато седнем на маса  Blush Но получих много различни мнение примерно ,че била странна,после била извънземна ,а даже ми се случи да дойде една бременна ,която непознавам и да ми каже "каква е тая лудост?Аз такава количка никога няма да си взема,много е тъпа"  Shocked Пък аз нито я карам ,нито пък от нея съм искала да ми я купува   Crossing Arms аз нали си я харесвам моя работа е как ще си харча паричките

Деич, количката ти е страхотна! Жалко, че е скъпичка за моя джоб  Sad  Тогава беше висок джакпота та пуснах един фиш с идеята да има поне за такава количка обаче цъ, нямаше и за дъвка  Mr. Green Със здраве да си я ползвате!  Heart Eyes

Ами да ти кажа Данче,другите колички също си имат предимства като например минават от всякъде,тази е нежна количка изисква много пазене и внимателно трябва да се борави с нея,особено по дупки,неможеш да бързаш, всичко трябва да е нежно и лекичко,ама като дизайн Куини си е куини
Честито  на твоят мъник

Дея, направо се влюбих в твойта количка. Страшно е сладурска, а и като видях, че тежи само 6 кила и е толкова малка и се размечтах... Сега няма да е, щото тоя ремонт ни ошушка всичките кинти, ама пролетта ще издрънчим татенцето за една такава.

Да ти кажа аз лично съм много доволна ,най вече понеже се събира прекрсно във багажника ,става толкова малка има си и сак да си я носиш,а и е лесно сваляш кошницата и я слагаш на количката,а и много лека и маневрена от всякъде се вре.Събирай сили и взимай ще останеш доволна  Hug

Дея, изглеждаш страхотно в бял панталон - стопи ги тези килограми за нула време Grinning.

Благодаря ти   bouquet макар че не съм още за хваляне имам още 10 за да влезна във форма за сега толкова пък още после ,но за тези които ги дигнах това си е добри кг-ми  Rolling Eyes

Ей гадно време навън момичета   Confused
Цачи във сряда/четвъртък ще сме в Бс на ортопед ще водим малката и ще правим очила на половинката та ще се обадя

Peace

# 223
Дея, ние също сме с QUINNY Speedy SX и столче Maxi Cosi ,много съм доволна до момента само че в столчето Мадлен много се спарваше и вече сме в лятния кош.На столчето съм махнала вътрешната възглавничка и таса може да го ползваме до годинка а не само 6-7 месец.Всеки лев си заслужават количките на QUINNY.
                             Честито на всички месечковци.Да пораснат големи,големи...

# 224
  • София
Брей защо е толкова пусто тук и тази вечер? Филипка, къде си приятелко?

Общи условия

Активация на акаунт