Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога избледняват белезите при децата?
Какво мога да очаквам при първите зъбчета, ако детето има цепка на устната или небцето?
Кога трябва да започна посещенията при логопед след операция на небцето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога избледняват белезите при децата?
-
Какво мога да очаквам при първите зъбчета, ако детето има цепка на устната или небцето?
-
Кога трябва да започна посещенията при логопед след операция на небцето?
-
Как да храним дете след операция на небцето?
-
Каква е функцията на шънтовете при цепка на небцето и устна?
Моята яде половината на това количество. Колкото до АМ, до годинката уж трябва да присъства доста в менюто според препоръките, но това е толкова индивидуално. Моето дете самичко отказа вече ам защото има рефлукс и предпочита пюрета, а вкусът на млякото го свързва с дискомфорт и сложа ли ам в каша или друго - отказва. Яде само заспала ам. Аз и майка ми на 6 месеца сме минали на обща храна. Имаме сериозна алергия към млечния белтък. Живи и здрави сме. Според мен не се притеснявайте толкова за препоръките, добавяйте калций в менюто или като добавка и всичко ще е наред. Аз слагам калций на прах в пюретата защото дъщеря ми има вродена хипокалцемия.