ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 236
  • 688
  •   1
Отговори
# 90
Нека да е здрава и щастлива малката Тея! Heart

Жанет, късмет, с теб сме!

Аз отивам на преглед, да видим какво ще каже доктора. Вчера ми падна част от тапата, но още нямам признаци на раждане.

# 91
Как няма да умре темата, толкова бебчовци се родиха и мамите сега са заети Simple Smile
А пък моето момиченце изооообщо не възнамерява да излиза така като гледам, много и е добре вътре, прави си гимнастики и хич не и пука Grinning

# 92
Честито бебенце ♥️

Аз се връщам от преглед. 3 дни след термин съм с 2см. разкритие, тоновете са добри и всичко изглежда наред. Ако бебка не тръгне сама, в четвъртък сутринта ще ме индуцират.
След прегледа за разкритие получих леко зацапване и болки. Знам, че зацапването е нормално, но какво ще кажете за болките? Не са силни, като предменструални са.

# 93
Да е жива и здрава и много щастлива Тея! Gift Heart
Janet стискаме палци и всичко ще е наред! Hug

Anesi и аз съм като теб Simple Smile Не съм махнала акаунта си, но влизам само, когато някой приятел ми звънне, за да ми каже изрично, че ми е пратил съобщение там (явно има хора, на които там им е по-удобно) Joy Сега се включих в групата, момичетата са си супер....иииии....давам си отново сметка колко много време наистина и то неусетно може да ми "глътне" ФБ Blush

# 94
Здравейте мамии...искам да споделя какво се случва и при мен..
Термина ми е 11.07 а АГ-то ми излезе в отпуска от 3.07 до 18.07 ..на псоледния преглед на 3ти ми каза на 8ми да се кача в болницата на тонове ( до сега не бях ходила ) за да видя как е бебка..и да ореценят лекарите какво що...та днес се качвам сутринта и при записването на тонове се оказва че съм с контракции на 5 минути..акушерката беше изумена как не съм се качила сама в болницата .. 😀
А аз просто по принцип съм със доста болезнен цикъл и очаквах повече да болят теи контракции..повикаха лекар да мд орегледа за разкритие ..( това беше супер болезнен преглед.. ) и се останови обаче че имам само 1 пръст разкритие..шийката ми е скъсена ..обаче бебка е високо..и ме върнаха вкъщи..като казаха утре сутрин пак да ида..стига да не ме напъне до тогава..казаха и багажа да вземам зампо сигурно..мнооого съм развълнувана..на 10ти имам рожден ден..и само като помисля че бебка може да ми е в ръцете ... 🤗☺☺☺ Би бил най-хубавия подарък...
поздрави на всички мамии...

# 95
Мами май малко останахме чакащите...мислех, че тапата ми е паднала но уви, излъгала съм се..било си е течение..имах повече контракции когато пиех магнезия, уж момченцата по-рано излизали, ноо моят момък явно се чувства доста комфортно. Вече съм 38+3 в сряда съм на преглед и тонове, ще видим как е и дали има признаци за раждане..вече искам да си го гушна

# 96
  • София
Мами май малко останахме чакащите...мислех, че тапата ми е паднала но уви, излъгала съм се..било си е течение..имах повече контракции когато пиех магнезия, уж момченцата по-рано излизали, ноо моят момък явно се чувства доста комфортно. Вече съм 38+3 в сряда съм на преглед и тонове, ще видим как е и дали има признаци за раждане..вече искам да си го гушна
Не мисля, че сме малко чакащите, все пак днес е 8 юли, до 31 има ехеееееее...

# 97
И аз се връщам от преглед. 38+2, бебето си е високо, обаче шийката вече е скъсена и леко размекната. Сега отново съм със зацапване, но без болки. Тоновете са добри, кръвното ниско, захарта в норма и ме оставиха до неделя да чакаме спонтанно раждане. Ако не тръгне до неделя, вече ще ме ориентират кога и може да индуцират. Доктора каза, ако е добре бебето изчакваме най-много до термин. Мен ме устройва, страх ме е да преносвам. Пък дано тръгне само дотогава.

# 98
По инфо от първата страничка чакат още 102мами,което си е доста. Нормално е вече да се раждат бебчета всеки ден. ♥️ Чак до началото на август ще си имаме сладки пухкави новини. То накрая сигурно е най - гадно. Споделяйте повече бременлийски проблеми. Спам да има, да минава времето. 🤗

# 99
Честита да е Тея и да расте здрава и щастлива 🤗
Стискам палци на всички чакащи.... и аз съм от тях 😬 утре ми е термина и ще ходя на преглед, но май като гледам няма да д утре... ох, много се вълнувам вече 🙈

# 100
Айде и аз да се запиша! Днес в 13:18ч. се роди нашето момче - Heart Кристиян, 2.700кг, 48см. Раждането беше планирано, всичко мина добре. Да ни е здрав и да радва нас и всички около нас! Heart Heart Порева си доста шумно в залата, явно ще е гласовит! Joy

# 101
Честит Кристиян! Да бъде здрав и нека си реве това му е работата хахах. Бързо да се възстановиш и разкажеш по-подробно

# 102
ca7walk, честито бебче! Да ви е жив и здрав и да расте много щастлив Gift HeartHug

Момичета, понеже стигнах и аз до подготвяне на багажа за болницата и отваряйки шкафа с бельото ми си дадох сметка, че нямам идея какво би било подходящо за след секцио Blush
Може ли мамите, които вече са минали през това да споделят кое би било най-удобно - с еднократно, дали бикините, които си носите по принцип са удачни, дали да си купя някакви стягащи и високи бабешки гащи или в самото начало те пък биха притискали прекалено много? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 17:54 от aditta

# 103
Честити Кристиян и Тея! Да са здрави много да радват всички вкъщи!

Аз не съм по писането във Фб, тъй че съм си тук Simple Smile Иначе днес бях на преглед, 1 см разкритие в 37+4 дни. Секциото ни е планирано за следващата седмица и много се надявам да си издържи 🍀 Контракции не усещам, но сега ме заболя кръста (след като обикалях цял ден и май попрекалих). А сега започна и силно гадене, дано не съм слънчасала..

Нямам и още нищо изпрано и изгладено, дано да успея тази седмица да наредя всичко. За болницата питах какво ми трябва и отговорът беше - само червилце. Та затова и не се напрягам особено какво ще слагам в чантата, май ще е само бельо, кремче за лице, мои си чехли и дрешки за мен и бебето.

# 104
Честит юнак Simple Smile Да е здрав и много щастлив ❤

Общи условия

Активация на акаунт