ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 006
  • 688
  •   1
Отговори
# 435
Честито бебче, Блонди! Бързо възстановяване! Simple Smile

# 436
Мрън, уж да ни изписват днес и хоп сутринта високи нива на билирубин и лампа 3часа. Стискайте палци за утре да ни изпишат, че определено тук ми е вече много депресиращо.

# 437
Честита радост Блонди Simple Smile героиня си!!
Аз утре съм на преглед и тонове отново.. вече 4 дни пренасям..и никакви индикации за раждане..много му е добре на бебчо в корема на мама..започвам да се притеснявам вече Sad

# 438
  • София
Аз утре съм на преглед и тонове отново.. вече 4 дни пренасям..и никакви индикации за раждане..много му е добре на бебчо в корема на мама..започвам да се притеснявам вече Sad
Стискам палци да си тръгне самичко!

Аз и тук да се оплача публично Grinning Довечера ме приемат, за да могат утре рано сутринта да ми дадат хапче за предизвикване на контракции. Утре реално ми е 7ми ден пренасяне. Обземат ме много емоции вече... Grin

# 439
Стискам палци да си тръгне самичко!

Аз и тук да се оплача публично Grinning Довечера ме приемат, за да могат утре рано сутринта да ми дадат хапче за предизвикване на контракции. Утре реално ми е 7ми ден пренасяне. Обземат ме много емоции вече... Grin
Благодаря!  и на мен ми предлагаха хапче, но не разпитах какво е.. все пак отказах, защото беше преди термин.. пиши да разкажеш за хапчето, че ми стана интересно Grinning

# 440
  • София
Оо, със сигурност ще си разкажа всичко 😁

# 441
Хапчето го поставят локално и след 2-3 часа почва да действа. Едва след това почва вливане на окситоцин, което си е същинската гадост. Но да не ви плаша, важното е да мине и да дойде по-бързо дългоочакваната среща с малкия човек.

# 442
Въпрос към пренасящите и преносилите мами, при вас как процедирахте след като ви мина термина. Моят е в петък и доктора ми иска да постъпя в болницата, за проследяване на тонове, пускане на изследвания и т.н Аз знам че след термин, тоновете трябва да се следят всеки ден, но ми е интересно как процедират и др лекари.

# 443
Въпрос към пренасящите и преносилите мами, при вас как процедирахте след като ви мина термина. Моят е в петък и доктора ми иска да постъпя в болницата, за проследяване на тонове, пускане на изследвания и т.н Аз знам че след термин, тоновете трябва да се следят всеки ден, но ми е интересно как процедират и др лекари.

Здравей Simple Smile Моят термин е утре, но май няма изгледи бебо да си излезе на датата Grinning Моята АГ ми обясни, че на следващият ден след термина се правят всички тези изследвания и ако всичко е наред се ходи всеки ден на тонове. Също така ми обясни, че ако всичко е наред в повечето болници изчакват 10 дни след термин за да предизвикат раждането.

# 444
  • София
От датата на термина, включително, си ходя на тонове всеки ден (даже в събота ходих 2 пъти, че единия път бяха много високи) , но не са ми правени допълнителни изследвания. Самоинициативно си бях пуснала кръв и урина 2 дена по-рано.

Както писах и преди малко - довечера ме приемат, за да ме индуцират утре сутринта, което ще е 7мия ден преносване. Не знам дали има отношение, че лееееко започват да й падат тоновете.

# 445
А това се случва в болницата където ще раждаш? Плащаш ли си за тоновете?
От датата на термина, включително, си ходя на тонове всеки ден (даже в събота ходих 2 пъти, че единия път бяха много високи) , но не са ми правени допълнителни изследвания. Самоинициативно си бях пуснала кръв и урина 2 дена по-рано.

Както писах и преди малко - довечера ме приемат, за да ме индуцират утре сутринта, което ще е 7мия ден преносване. Не знам дали има отношение, че лееееко започват да й падат тоновете.

# 446
  • София
Да, плащам си. Не знам дали има значение, че е частна болница, т.е. не знам в държавните (и въобще другите болници) как е.

# 447
моят термин беше на 19ти и понеже болницата в която ще раждам е на 80км от моето населено място, ходя на 3-4 дни за тонове.. не са ми правили след термин изследваня, доки каза, че като ме приемат за раждане тогава ще ми пускат и изследваня.. и аз съм в частна болница и си плащам за тоновете по 20лв всеки път.

# 448
Аз влязох в болница 2 дни след термин.. По съвет на лекар който даже не ме е и виждал.. Термина ми беше на 26.06. аз на 28и вече бях на " заколение " в МД.. Всеки ден имаше слушане на тонове..което при мен беше куъм 1и30мин., защото апарата се разваляше всеки път ( карък съм си явно ). И така на 7я ден без да ме преглеждат ме изпратиха да ме индуцират и да раждам.. 1 литър Окситуцин ми вляха и още нещо което не разбрах и какво е..раждах 12 часа, защото бях постъпила с 2см. разкритие и болката беше страхотна ( благодрение на една гръцка стажантка объркала темпото на капките ).. Общо взето като за 1во раждане мисля да ми е последно 😒🔫😂

# 449
Аз още не съм преносила, но да споделя, че се следя при коя гинеколог в поликлиниката. Той съответно не изражда, а и излезна в отпуск. Каза ми да ходя всяка седмица на тонове в майчин дом, където имам едно родено дете и сега ще раждам отново. Та дори и в държавната болница, в която ще раждам си плащам по 25лв за тонове.

Общи условия

Активация на акаунт