Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 214
  • 255
  •   2
Отговори
# 195
Е че за кво ти е новата тръпка като няма хубав секс? То не че едното не може без другото, ама като тръпката е силна, няма как секса да е лош, иначе нещо ще куца. Може би съдя по себе си, иначе ако мъжа му е хептен малка пи*ката или държи по 3 минути, там вече не знам как стоят нещата от женската страна.
Иначе любов без секс, там играят много фантазиите и вече ако някога се стигне до нещо реално, може да не се окаже каквото се е очаквало .
Ами задай си въпроса как аджеба са се женили на времето, сгодени по няколко месеца-година и са консумирали връзката си чак след сватбата. Wink
Вярно, че не всички са издържали ама тежи дето са били строго следени ...
Или да се срещаш с обекта на чувствата си в прсъствието на баба/майка/леля и само и само да не сте насаме ...
Живота познава всякакви странности ...

# 196
  • Далечният изток
Сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм!
По този повод, виц, ама не баш:
Тя беше силна и независима жена. Всичко постигаше сама. Оргазмът не правеше изключение.

# 197
Както има най-различни жени, от фригидни до нимфоманки, така и е при мъжете, макар да не знам точно как се наричат двете крайности.

За хубав-качествен секс са нужни двама души, колкото и да си говорим, че само с един става.
Всеки предполагам е усещал и виждал разликата при секс с различните му партньори, бройки или както и да се наричат.

Доста често съм слушал, как разни мъжаги можели да свършват по 4-5-6 пъти на вечер.
От друга страна,  от страна на жените не съм чувал за чак такива подвизи за някой мъж или преувеличенията са огромни предполагам и от двата пола.

Имах една приятелка, казваше, трябва да се пробва всичко.

# 198
  • Далечният изток
Айде всичко чак не бих. Но всичко, което лично на мен ми е приемливо и ми носи удоволствие, да.

# 199
То няма как да знаеш кое ти носи удоволствие без да пробваш. Но, да, такива високопарни слова са ми смешни.

# 200
  • София
Важно е доверието и желанието, останалото не може да се разкаже Wink

# 201
Учтивост - към всекиго.
Доверие - към никого.

# 202
Аз също не бих могла да правя секс без любов.
Имам такива колежки, отиват заради тръпката, новото, разнообразието ако щеш.
Пробвала съм, ми не е същото. Не си ли отдадеш душата,все едно  гимнастика.
Не е моето.
Напълно съм съгласна с твоето мнение. Blush

# 203
  • София
Учтивост - към всекиго.
Доверие - към никого.
В секса, ако не си разбрал темата.
Ако си я разбрал и си на същото мнение, не смея да питам какво са ти правили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
  • Далечният изток
.... и от кога няма секс.

# 205
Да не се връщаме сега на работи от преди 5 и повече години.
Trollface

# 206
  • Далечният изток
Нещо за календара на маите бях чувала... Joy

# 207
От опит глава не боли... ама за други части на тялото не съм сигурен.

# 208
Там е цаката ... че трябва да го правиш, опита, със сигурен.

# 209
Чета ви, чета ви... ама сте ми едни скучни.
Липсва ми Сашка.

Общи условия

Активация на акаунт