На море в България 2019г! - 3

• 43 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Ама не мислете толкова много. Като имам работен ангажимент, ако трябва и в оная дупка ммц ще ида пак.
Идеята е да даваме отзиви, а те са положителни вече.

Статията е ала бала и цели да заблуди част от населението.
Да бе да, аз като имам работен ангажимент изискването ми е 3-4 звезден хотел, добър интернет (за да работи Сиелата) и възможност за принтиране. Иначе да ме забравят.

# 481
Да дам и аз отзиви от Сънрайз Блу Меджик. Чувстваме се чужденци в собствената си страна. Може би дойдохме с големи очаквания.... Хотела и хубав. Плажа също. Храната е добра. Обаче стаята ни се опита камериерката да я чисти в 15ч. Децата спят тогава. Два дни така и отидох да се карам на рецепция. Анимацията под нулата. Стаята ни е към басейна и няма спане след 15 и 30. Пък те децата лягат малко по-късно и като ги събудят после киселеят. Камериерките чистят на отворени врати и като си почне едно чистене в 14ч та направо ми идва.... Абе е такива дребни работи са способни да ти съсипят настроението.

# 482
  • Пловдив
Ех,а как си бях харесала точно Блу  Меджик....същата работа е в Алгара,че и като ми цъфне камериерката в 14 часа да почиства,чак ми се дразни като откажа, как нямат усет тези хора,че точно това е време за почивка и все пак има малки деца...

# 483
Някои от вас има ли впечатления от Гранд Оазис Слънчев бряг, на него се спряхме след доста търсене, имат добра оферта all inclusive, но не мога да намеря много отзиви...

# 484
  • Пловдив
Да дам и аз отзиви от Сънрайз Блу Меджик. Чувстваме се чужденци в собствената си страна. Може би дойдохме с големи очаквания....

И аз съм имала усещане по време на нашите почивки , че стаите на българите ги оставят за най- накрая и така идват все в обедно време за почистване. Само последните две години - Цезар Палас и тази година Дюни, нямам забележка относно почистването. После защо българите не ходят по нашето море... Ами то като си като чужденец в собствената си страна?!

# 485
Фаталина, онзи ден пуснах запитване през цитираната от теб агенция- Ник Травел за Серенити бей ( визит нямат оферта в момента)
Така посочените цени от от 400 л
в от 8.09. за 7 дни, не са дори близко до офертата, която получих! 1200 лв 2+1 под 12 г.
! Имат много здраве от мен с тия цени! Задминават Риута , Еврика и още куп класни хотели.
Т.е. не са това цените, ама изобщо!
Ами това са цените точно, както са обявени, НО твоята конфигурация явно я считат за 3-ма възрастни. Би трябвало да са ти пояснили какво точно плащаш за детето.Както виждаш на сайта няма цена за деца и не можеш да се ориентираш. Когато бях в хотела питах едно младо с две малки деца. Те ми казаха, че само дете до 3 години се  настанява беплатно. За деца до 12 нямам идея, а за тези над 12 се плаща цената за възрастен.Може бида попиташ как ти е образувана цената за вашата конфигурация.  Не мисля, че цената е по-висока от на Еврика. Няколко пъти съм проверявала ценити на Еврика и дори с 30% отстъпка за средата на септември ми излиза по скъпо от цената на Серенити. Ето това беше цената на нашата почивка през юни, общо за 2-възрастни и можеш да видиш, че е същата като в сайта. Не съм човек, който ще пише неистини.

# 486
  • Сф
Детето ми е под 12г.След като ще заплаща като възрастен на 100% и то,редно е да е упоменато!
Представям си с 2 деца какво гадаене за цените ще пада.Това е несериозно! Ще ме извиняваш,ама няма нужда от подобни прикрити, гръмки " индивидуални" уж оферти! За мен е обидно,неточно и задрасквам хотела.Ето и тук има хора,които служебно посещават хотели,но на черното- бяло да се казва,не съм съгласна!

# 487
За оплакващите се от камериерките - табелката за вратата с "Не ме безпокой!" не върши ли работа? Аз съм я ползвала например, когато влизам в банята, а в стаята няма други хора, и да не би като изляза, да сваря някой да чисти. Simple Smile
От чистенето в Бела Виста не съм доволна, но четох подобни отзиви преди това. Огледалото в банята не видя препарат до края на престоя ни, така си стоя с пръските, в единия от дните не бяха влизали изобщо. Леглата не бяха бутнати. Такова нещо в друг хотел не ми се беше случвало. А същият този ден, отивайки на закуска, срещнахме камериерката в коридора, и тя ме попита дали имаме нужда от нещо. Казх и  - Не, всичко е наред. Откъде да знам, че така съм я освободила от задълженията и. Честно казано май не съм наясно какво точно трябва да чисти камериерката ежедневно. Според мен - оправяне на леглата, почистване на банята /не основно, разбира се/, метла или прахосмукачка, бърсане на прах по мебелите и забърсване на пода. Сигурно съм очаквала много. Кърпите тук ги оставях за смяна само при нужда, чаршафите смениха веднъж - смятам, че е нормално.

# 488
Момичета ,тези от Съни турс изпращат ли оферти в събота? Чакам за две оферти и много се дразня на себе си! Цената през грабо е една и съща и не знам защо искам през сънито да резервирам?! При положение ,че преди ден ми пратиха оферта за хотел ,без въобще да сметнат отстъпките в таблицата!
През грабо ми е омотано защото трябва да купя 21 ваучера !- трима възрасни за 7 дни.Системата ми позволява не повече от 12 ваучера ......ми на два пъти ли да ги купя? -а даже нямам идея за моя период има ли свободни места-голям съм цирк!
И последно Созопол или Обзор? посъветвайте ме?

# 489
Детето ми е под 12г.След като ще заплаща като възрастен на 100% и то,редно е да е упоменато!
Представям си с 2 деца какво гадаене за цените ще пада.Това е несериозно! Ще ме извиняваш,ама няма нужда от подобни прикрити, гръмки " индивидуални" уж оферти! За мен е обидно,неточно и задрасквам хотела.Ето и тук има хора,които служебно посещават хотели,но на черното- бяло да се казва,не съм съгласна!
Извинявай, но това са условията и цените на TUI, които ако на някой ни му харестват не посещава  хотела. Ник Травел е само посредник, без който българин изобщо не може да се добере до хотела. А цените на рецепция са двойни на тези. Да, високи са цените за деца и не случайно от две години насам, от когато хотела се менажира от чуж тур опиратор, посещението на хотела от български семейства с деца рязко спадна. И не, офертата не е специално за мен. За мен цената, която плащам ми и повече от добра за качеството на услугата, която получавам.  Всеки сам си преценява дали тази цена го устройва или не. А Блу оринж, който пък ти харисваш дори ми излиза по-скъп, а пък като чета отзиви явно е далеч от комфорт, чистота, храна и обслужване Серенити бей.
Съни турс не работят в събота.

# 490
Момичета ,тези от Съни турс изпращат ли оферти в събота? Чакам за две оферти и много се дразня на себе си! Цената през грабо е една и съща и не знам защо искам през сънито да резервирам?! При положение ,че преди ден ми пратиха оферта за хотел ,без въобще да сметнат отстъпките в таблицата!
През грабо ми е омотано защото трябва да купя 21 ваучера !- трима възрасни за 7 дни.Системата ми позволява не повече от 12 ваучера ......ми на два пъти ли да ги купя? -а даже нямам идея за моя период има ли свободни места-голям съм цирк!
И последно Созопол или Обзор? посъветвайте ме?

Не бих рискувала да запазя почивка с ваучери.
Точно миналата година моя приятелка остана с пръст в уста след закупуване на ваучери за хотел в Поморие. Наложи се да си търси хотел на място в топ сезона .

# 491
Ударих на камък и с ваучерите.И на 4-те места на които звънях нямат свободни стаи за 7 или 8 дни.Дори в единия хотел първо ми затвориха ,а после говорих с жена която май не разбираше български и аз я питам има ли стаи от 31 юли ,тя ми казва нямам за 30-ти август?? Сто пъти я поправих и се отказах ,като на руски акцент вървеше разговора. То май на място ще се обикаля...отчайващо е!

# 492
Опитай в Казабланка- Обзор.

# 493

От чистенето в Бела Виста не съм доволна, но четох подобни отзиви преди това. Огледалото в банята не видя препарат до края на престоя ни, така си стоя с пръските, в единия от дните не бяха влизали изобщо. Леглата не бяха бутнати. Такова нещо в друг хотел не ми се беше случвало. А същият този ден, отивайки на закуска, срещнахме камериерката в коридора, и тя ме попита дали имаме нужда от нещо. Казх и  - Не, всичко е наред. Откъде да знам, че така съм я освободила от задълженията и. Честно казано май не съм наясно какво точно трябва да чисти камериерката ежедневно. Според мен - оправяне на леглата, почистване на банята /не основно, разбира се/, метла или прахосмукачка, бърсане на прах по мебелите и забърсване на пода. Сигурно съм очаквала много. Кърпите тук ги оставях за смяна само при нужда, чаршафите смениха веднъж - смятам, че е нормално.
Миналото лято и аз не бях доволна от чистенето в Белла Виста, даже говорих с камериерката, но се оказа, че чисти два етажа сама и не смогва....Молех я само да ни изхвърля поне кошчетата....

Иначе в момента в Алгара нямаме такива проблеми, чистят всеки ден, сменят хавлии,  доволна съм.Не ни притесняват , но действително чувам шум от прахосмукачка към 15.00 ч.

# 494
  • София
Хм, винаги съм мислила, че децата в Серенити са безплатно. Ние две поредни години почиваме там, апартамент море и цените са като в таблицата на Ник Травел, х 2. С две деца на 4 години сме.

Общи условия

Активация на акаунт