"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,имам един въпрос...може ли о да настъпи на 7 8 9 ден от цикъла от вчера имам едно прозрачно течение болки като преди цикъл напрежение в кръста подувава ми се кореми и всичко това идва за мин и после минава така е от вчера и ми се прави с..к😁 бт е ниска още 36.3 36.4

Може Simple Smile
Дано да е това че 10 месеца вече се мъчим дано тоя стане..цикъла ми е по продължителен дори мин месец ми закасна поради късно о може би така ми обясниха и точно на 16 дун от предполагаемата о ми дойде дана този месец изобщо да не ми дойде,че ако ми дойде ще е и точно на морето което е мн кофти

Здравейте,имам един въпрос...може ли о да настъпи на 7 8 9 ден от цикъла от вчера имам едно прозрачно течение болки като преди цикъл напрежение в кръста подувава ми се кореми и всичко това идва за мин и после минава така е от вчера и ми се прави с..к😁 бт е ниска още 36.3 36.4
По-скоро след 2-3 дни ще е, след като свърши течението и температурата се покачи, но ако спазвате график, може от сега да започнете.
Започна ли сме тази сутрин го събудих рано рано нещо което попринцип не се случва но ми се правеше 🤣 дано скоро се похваля и аз в понеделник съм на лекар дано ме зарадва че съм добре че иначе ще се побъркам,ходих при един аг пусна ми фт4 тсх и пролактин всичко беше ок фт4 17.25,тсх 0.771,пролактин 277.5 изписа ми инофолик и каза че ще стане скоро но уви минаха 4 месеца и нищо а първото дете стана от първия месец нз какво да мисля вече

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 22:43 от AnMary

# 121
Наличието на цервикална слуз не означава, че си в овулация, а че предстои такава. Може да имаш дори и 5-6 дни цервикална слуз преди овулацията. Както Нандин обясни по-рано, дължи се на естрогена. Може да прочетеш по въпроса за т.нар. метод на цервикалната слуз. С него може да следиш овулацията. Но ако по принцип нямаш къс цикъл е малко вероятно да имаш толкова ранна О.

Относно изследванията, след 1 година опити е добре да се обърнете към репродуктивен специалист, който ще ви назначи всички необходими изследвания.

# 122
Наличието на цервикална слуз не означава, че си в овулация, а че предстои такава. Може да имаш дори и 5-6 дни цервикална слуз преди овулацията. Както Нандин обясни по-рано, дължи се на естрогена. Може да прочетеш по въпроса за т.нар. метод на цервикалната слуз. С него може да следиш овулацията. Но ако по принцип нямаш къс цикъл е малко вероятно да имаш толкова ранна О.

Относно изследванията, след 1 година опити е добре да се обърнете към репродуктивен специалист, който ще ви назначи всички необходими изследвания.
При такъв ще ходя  в понеделнек дано е добър

# 123
Здравейте на всички искам да питам нещо направих тест излезе положителен но ме боли яйчника всяка ще ми дойде мц нормално ли е

# 124
Здравей, напълно нормално е да те наболява.
Здравейте на всички искам да питам нещо направих тест излезе положителен но ме боли яйчника всяка ще ми дойде мц нормално ли е

# 125
  • София
И сега като в другата тема ти казаха, че не е много нормално, а тук ти казват, че е напълно нормално, на кой ще повярваш?

# 126
Ами да ти кажа и ас така предполагах че е нормално защото ми е датата за мц

# 127
Ами да ти кажа и ас така предполагах че е нормално защото ми е датата за мц

При мен около датата на М имаше доста силни болки и понеже не бях правила тест бях сигурна, че всеки момент ще ми дойде.

# 128
Здравейте.Правиме опити от 1г за забременяване.Цикъла ми последния започна на 12 юни.По принцип ми е през 26,27 дни.Още не ми е дошло.2 теста правих вчера и оня ден и са отрицателни.Вчера и днес имам бледо розово течение оскъдно,но далеч да прилича на цикъл.Дайте мнение и купих си нов тест,кога да го направя? Мерси

# 129
Възможно ли е 10 дена след доказана овулация да е отрицателен теста за бременност? Всичко ни е добре като изследвания, овулация доказана с фоликулометрия преди 10 дни, изпозлвахме гел Преферт за зачеване. Много ме болят гърдите, ниско долу сякаш ми идва, сутринта направих Престо и е 1 черта. Има ли все пак шанс А бременност 🤰

# 130
Естествено, че има изчакай закъснение и тогав аправи тестове.

# 131
Време е за лекар. Може да е бременност, но има и други причини, поради които да ти закъснява.

# 132
Да,но до сега не съм имала проблеми с цикъла.Февруари ми правиха хистероскопия на полип на матката.И другото,което ми е двурога,това не е много добре.

# 133
За всичко си има първи път. Когато менструацията закъснява с повече от 7-10 дни, се ходи на лекар.

# 134
  • София/Севлиево
Най-добре си пусни кръвен тест за бременност, защото обикновен не винаги показва дали има или не.

Общи условия

Активация на акаунт