"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 100
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Хайде и аз да питам. Редовен менструален цикъл 30 дни. Последен 12.06,не правим опити, не следя овулация нищо. Необезопасен секс на 29 доста.. Като цяло ПМС-а ми е леко течение, болят ме гърдите два три дни преди цикъл и особена миризма като ходя по малка нужда (може да е странно) този месец само гърдите и то яко чак ми тежат+ главоболие. На 2рия ден от закъснението взех някакво престо на което даже и контролна линия не излизе, а и през нощта ставах много пъти до таолетна. На следващия ден реших да повторя с surechek, обаче пак същия филм с ходенето до таолетна,теста си излезе отрицателен съотвено. Предполагам няма смисъл от трети път? Да изчакам още или да си запиша час при генеколога?

# 136
Сега правих тест.Втора бледа черта имам.

# 137
Сега правих тест.Втора бледа черта имам.

Честито Кристина, дано се насити.
И се чуй с Аг за това розово течение. Дано е било еднократно само.
Успех и до финал.

# 138
положителен ли е 8 дни ми закъснява

# 139
Скрит текст:
положителен ли е 8 дни ми закъснява
Да, положителен е, честито.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 16:02 от Не се сърди, човече

# 140
Дано,че съм на 35г.и го искам много.

# 141
Здравейте. Цикълът ми трябваше да дойде вчера, по принцип закъснява 1-2 дни и затова още не съм правила тест. Два дни преди очакваната дата, т.е. от събота се появи едно много слабо зацапване, варира от бледо розово до кафеникаво, и вече 3ти ден го наблюдавам, много е слабо, дори не ми е необходима ежедневна превръзка. Чудя се възможно ли е да спре и да не ми дойде цикъл Simple Smile Случвало ли се е на някоя мама подобна ситуация?

# 142
Здравейте. Цикълът ми трябваше да дойде вчера, по принцип закъснява 1-2 дни и затова още не съм правила тест. Два дни преди очакваната дата, т.е. от събота се появи едно много слабо зацапване, варира от бледо розово до кафеникаво, и вече 3ти ден го наблюдавам, много е слабо, дори не ми е необходима ежедневна превръзка. Чудя се възможно ли е да спре и да не ми дойде цикъл Simple Smile Случвало ли се е на някоя мама подобна ситуация?

Понякога преди менструация се случва да има зацапване преди същинското кървене, така че вероятно ще ти дойде скоро.

Цикълът ти не закъснява всеки месец с 1-2 дни, а просто е по-дълъг. Закъснението се брои спрямо твоята дължина на МЦ.

# 143
Кристина, за 8 дневно закъснение е доста бледа чертата, но може да е и от теста. При 10 дневно закъснение би трябвало да се види сакчето на ехограф.  Peace

# 144
Да,бледа е и затова не съм сигурна и нямам опит 😉Утре ще ходя с теста при лекар.

# 145
  • София
И на мен тази черта ми се вижда доста бледа за 8 дни закъснение. В указаното време ли се появи?
Но пък е възможно овулацията да е била късна.

# 146
Да в 5 мин време беше.Късна ми е овулацията да...Е утре лекаря да каже.50 на 50 съм.Благодаря ви за мненията.

# 147
Да в 5 мин време беше.Късна ми е овулацията да...Е утре лекаря да каже.50 на 50 съм.Благодаря ви за мненията.

ЩЕ чакаме да се похвалиш утре. Успех

# 148
  • София
Е, утре най-вероятно няма да се види нищо. Според мен изчакай още няколко дни, седмица дори.
Или пък ако си много нетърпелива, пусни един кръвен и според стойностите се ориентирай кога да отидеш на преглед.
Принципно хич не ги харесвам тези кръвни, ама ...

# 149
Къде да отида да правя кръвен?От София съм

Общи условия

Активация на акаунт