"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 129
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Малко вероятно е да си имала овулация толкова късно, така че едва ли си бременна. За всеки случай може да направиш тест след 3-4 дни. Какъвто и да е резултатът, е добре да посетиш лекар.

# 406
Ако държиш прозорчето отворено на тест Шур чек и е отчела само една черта - валиден ли е , въпреки че е бил отворен?

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 04:56 от AnMary

# 407
  • Пловдив
Валиден е.

# 408
Здравейте , мое би подобен въпрос е задаван и преди , за което се извинявам!
 Цикълът ми е нередовен на 30-35 дни , понякога и повече. На 29-ия ден от цикъла имах рисков полов акт. Сега ми закъснява с 7 дни , но до преди 3 дни изкарах грип с 2 дни 39градуса температура и пих различни лекарства. Възможно ли е от вируса да ми закъснява.
А дори да направя тест , минали са 10дни от акта , дали ще отчете правилно.
Благодаря предварително!

Здравейте,аз си направих теста 12 дни след половия акт и ми отчете втора бледа черта,но може би защото е рано и още не ми е закъсняло или дошло,ето и снимка

# 409
Скрит текст:
 Цикълът ми е нередовен на 30-35 дни , понякога и повече. На 29-ия ден от цикъла имах рисков полов акт. Сега ми закъснява с 7 дни , но до преди 3 дни изкарах грип с 2 дни 39градуса температура и пих различни лекарства. Възможно ли е от вируса да ми закъснява.
Благодаря предварително!

Здравейте,аз си направих теста 12 дни след половия акт и ми отчете втора бледа черта,но може би защото е рано и още не ми е закъсняло или дошло,ето и снимка
Според мен теста е положителен, но аз бих изчакала закъснение и бих повторила с още един. Желая ти много късмет!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 04:56 от AnMary

# 410
вече 9 дни ми закъснява преди няколко дни си направих този тест вчера като го погледнах беше станал такъв какво бихтв казали Вие Simple Smile

# 411
Отрицателен е. Гледа се в указаното време - след това е невалиден. А този е и разлят.
С такова закъснение е време да посетиш лекар.

# 412
Това пожълтяване се получава при някой марки тестове когато престоят ден-два. Аз също мисля че чертата е изпарителна.

# 413
Скрит текст:
Благодаря предварително!

Според мен теста е положителен, но аз бих изчакала закъснение и бих повторила с още един. Желая ти много късмет!
Много ти благодаря,ние с мъжа ми много го искаме Simple Smile

# 414
  • София
Скрит текст:
вече 9 дни ми закъснява преди няколко дни си направих този тест вчера като го погледнах беше станал такъв какво бихтв казали Вие Simple Smile
Този тест е с изпарителна черта и трябва да се ползва като пример как изглежда тя и защо трябва да изхвърляме тестовете веднага след използването им. За закъснението посетете лекар.

# 415
Добро утро момичета,прикачвам снимка с тест. Дали има втора валидна чертичка?Първи ден на закъснение ми е.😊

# 416
Добро утро момичета,прикачвам снимка с тест. Дали има втора валидна чертичка?Първи ден на закъснение ми е.😊

Има,има❤

# 417
  • София
Скрит текст:
Този тест е с изпарителна черта и трябва да се ползва като пример как изглежда тя и защо трябва да изхвърляме тестовете веднага след използването им. За закъснението посетете лекар.
Товя не е изпарителна черта. Урината е изсъхнала и зоната напоена с реактив е останала бяла.

# 418
Един въпрос. МЦ последно ми дойде на 32-ти ден. Този месец ми подрани 7 дни, като само първия ден имах кръвотечение и то нормално. На втория ден нямаше и помен от него. Някой с такава ситуация да има или да е имал?

# 419
Скрит текст:

Стана ми интересно, защо пазиш отрицателен тест няколко дни? След като е престоял толкова време, как очакваш да изглежда? От километър си личи, че тестът е стар и изсъхнал.

Общи условия

Активация на акаунт