"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 139
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте ,искам да попитам за вас този тест положителен ли е ? Правен е на 3 дни закъснение на МЦ и ако е положителен каква може да е причината да е толкова бледа чертата ? Прилагам и снимка на графиката ми този месец .
И моят беше същият правих си го преди 2-3 дни,чакам закъснението и ще отида на лекар

# 391
Здравейте ,искам да попитам за вас този тест положителен ли е ? Правен е на 3 дни закъснение на МЦ и ако е положителен каква може да е причината да е толкова бледа чертата ? Прилагам и снимка на графиката ми този месец .
И моят беше същият правих си го преди 2-3 дни,чакам закъснението и ще отида на лекар
Моят е на 3 дни закъснение, и ще чакам още седмица преди да отида на преглед

# 392
Здравейте бременна съм в 7 гс имам много силни болки долу в слабините и в кръста направих ме всички изследвания и се оказа че е възпаление на нервните окончания и ми претписаха само гел за мазане а болките са неиздържими много ме боли някои нещо да каже за обезболяване
Въпроса ти не е за темата "Бременна ли съм?", а и при ранна бременност изключително малко обезболяващи медикаменти са допустими за прилагане. Консултирай се и с невролог и с АГ, но непременно и с добър фармацевт преди да пиеш каквото и да било Hands V

Такъв тип болка има и при контракции, за тях помага магнезий и но-шпа (не спазмалгон, че в него има и аналгин), но пак: първо консултация с АГ!

# 393
Що за глупости пишеш?Изобщо знаеш ли какво е овулация и кога настъпва?Или си мислиш,че един път секс и хоп бебето готово?
Разбира се, че знам, коя жена не знае, но винаги има вероятност от забременяване, дори и адски минимална, и в менструация можеш да забременееш...

П.С. Най-добрата ми приятелка забременя от първия опит със съпруга си, 100% е сигурна защото след акта е бил извън страната. Всичко е възможно.
Обещавам да Ви информирам какво се е случило, защото за мен е интересно, дали е възможно чак такова чудо на природата, да има жени, които да чувстват всичко това тооолкова рано.

Обещах да Ви информирам...
Дойде ми на 31 юли, не съм бременна, но винаги след секс чувствам сякаш се случва нещо там долу, може би някаква реакция след свършване,  която се усеща както и преди да ти дойде.
Странното е, че досега винаги ми е закъснявало с по няколко дни, а този път подрани. На 2 юли ми дойде, а сега на 31 юли.

# 394
Здравейте момичета въпроса ми е следния, ако бременността е настъпила възможно ли е първо да усещате бт-то високо в много първите дни и след това гърдите да почнат да болят или е обратното. Мисълта ми е следната ако съм забременяла възможно ли е бт-то да ми е високо а гърдите да почнат да болят в по-късен етап.

# 395
  • София
бт-то?

# 396
# 397
  • София
Гърдите може и да не те заболят. Нама задължителни симптоми при бременност. Едни имат други нямат....

# 398
Гърдите може и да не те заболят. Нама задължителни симптоми при бременност. Едни имат други нямат....
+1
Нито в начална бременност, нито след това са ме болели гърдите.

# 399
При бременност БТ се задържа висока и след датата на очакваната менструация.

# 400
При мен явно беше биохимична бременност. Тече ми като цикъл със съсиреци на моменти. Въпроса е колко време след биохимична може да се започнат опитите за забременяване?

# 401
Веднага.

# 402
Здравейте! Цикълът ми закъснява вече 6 дни, като държа да кажа, че след раждането на първото ми дете е редовен - идва ми около 30ти ден. С мъжът ми не се пазим, но този месец нямах дори признаци на овулация - като засилена цервикална слуз и т.н. Направих два теста за бременност - на 4ти и на 6ти ден от закъснениeто - отрицателни. Възможно ли е въпреки това да съм бременна? И какви може да са другите причина за закъснението и болките?

# 403
Щом имаш редовен цикъл, при отрицателен тест и закъснение, е малко вероятно да си бременна. След 10тия ден закъснение, е добре да посетиш гинеколог за да се установи причината.

# 404
Здравейте , мое би подобен въпрос е задаван и преди , за което се извинявам!
 Цикълът ми е нередовен на 30-35 дни , понякога и повече. На 29-ия ден от цикъла имах рисков полов акт. Сега ми закъснява с 7 дни , но до преди 3 дни изкарах грип с 2 дни 39градуса температура и пих различни лекарства. Възможно ли е от вируса да ми закъснява.
А дори да направя тест , минали са 10дни от акта , дали ще отчете правилно.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт