"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 167
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Аз лично имах някакви странни усещания, заради които бях сигурна, че съм бременна. Тест направих 3-4 дни преди датата на предполагаемия цикъл. Беше положителен.
Резултатът скоро ще е на 18 години.
Аз лично често имам описаните симптоми без да съм бременна, хора сме, нормално е. В редки случи тестът може да го хване няколко дни преди датата, но 7 дни след евентуалното зачеване - няма как.
Може да започне с тестовете, когато поиска, но в повечето случаи са отрицателни преди датата, дори да е бременна. Затова, вместо да си прави експетименти и да си разваля настроението е най-добре да си изчака 1 ден закъснение.

# 361
Здравейте ,искам да попитам за вас този тест положителен ли е ? Правен е на 3 дни закъснение на МЦ и ако е положителен каква може да е причината да е толкова бледа чертата ? Прилагам и снимка на графиката ми този месец .

# 362
Здравейте ,искам да попитам за вас този тест положителен ли е ? Правен е на 3 дни закъснение на МЦ и ако е положителен каква може да е причината да е толкова бледа чертата ? Прилагам и снимка на графиката ми този месец .

Според мен си бременна, тихичко честито.
Тестът, с който разбрах, че съм бременна изглеждаше по същият начин Simple Smile
Бледата черта е знак за по-ниски нива на ЧХГ, но за 3 дневно закъснение си е нормално да  са такива. Може да повториш теста след 3-4 дни и след това да ходиш  при док.
Успех Simple Smile

# 363
Благодаря за отговора,а колко дни закъснение трябва да има за да си запиша час за доктор?

# 364
Благодаря за отговора,а колко дни закъснение трябва да има за да си запиша час за доктор?
При десетина дни закъснение би трябвало да се види. Иначе не забравяй, че ако отидеш при 8 дни закъснение, примерно, и не види нищо, не е проблем. Може да се дължи на по-стара апаратура или малко по-късна овулация. Като цяло не се шашкай, освен ако нямаш зацапване или мноооого силни болки.
Успех.

# 365
Здравейте групичка.... правим опити за бебче едва втори месец О ми беше едва преди няколко дни.
От два дни усещам подуване и болки в едната гърда,както и болки ниско в левия яйчник. Чувствам се доста отпаднала...въпросът ми е възможно ли е да съм бременна?

# 366
При десетина дни закъснение би трябвало да се види. Иначе не забравяй, че ако отидеш при 8 дни закъснение, примерно, и не види нищо, не е проблем. Може да се дължи на по-стара апаратура или малко по-късна овулация. Като цяло не се шашкай, освен ако нямаш зацапване или мноооого силни болки.
Успех.
Много благодаря за бързите отговори,нямам нито болки нито някакво зацапване..

# 367
  • София
Здравейте групичка.... правим опити за бебче едва втори месец О ми беше едва преди няколко дни.
От два дни усещам подуване и болки в едната гърда,както и болки ниско в левия яйчник. Чувствам се доста отпаднала...въпросът ми е възможно ли е да съм бременна?
Няма как тези симптоми да са от бременност. И защо повечето свързавате бременността с болки, че и в яйчниците?

# 368

Прекалено рано е да се каже,има си определени фази докато се стигне до самото имплантиране и се изисква от мисля 5 до 12 дни от О. ,за скромния ми опит за 10 месеца опити не целенасочено и 2 месеца вече упорита работа ,всеки месец си намирах симптоми ,но този месец без никакви симптоми имам за сега непотвърдена бременност..Изчакай повечко дни ,прекалено рано е.

# 369
Няма как тези симптоми да са от бременност. И защо повечето свързавате бременността с болки, че и в яйчниците?

Може би ,защото лично аз при прифилактчен преглед при гинеколог споделих за подобни симптоми и той ми каза, че това може да симптоми на ранна бременност или на предстояща менструация. Моля Ви, за това е групата за обмяна на информация и при положение, че тя е от лекар, не мисля,че има нужда от по-груби нотки в отговорите. Просто искаме да ни се случи най-хубаво!

# 370
  • София
Именно де - симптоми на ранна бременност или на предстояща менструация. Защо веднага се хващате за бременност, а не за другото?

# 371
  • Варна
Груби са нотките, защото на всяка страница се повтаря едно и също. 3-4 дни след овулация няма как да има симптоми на бременност, това е писано не знам колко пъти вече! Преди закъснение няма симптоми, всичко е въпрос на внушение или прекалено вглеждане. Това пък "тук ме приболява, там ме присърбява, бременна ли съм" преди закъснение е толкова дъвкан въпрос, че... Поне от уважение към пишещите попрочетете последните страница-две, преди да питате за пореден път едно и също... Всички сме искали да ни се случи, всички сме чакали, не сте само вие. Ама малко пък попрочетете как се случват нещата и кога изобщо може да се говори за симптоми.

# 372
Именно де - симптоми на ранна бременност или на предстояща менструация. Защо веднага се хващате за бременност, а не за другото?
Може би,защото както вече казах повечето жени тук искаме да ни се случи най-хубаво ,а именно да забременее. Опитите за дете са свързани с надежди това да се случи. Казвам надежди,не вманиачване.  В моя случай,тези симптоми не са характерни за моя организъм, за това съм повдигната темата тук.

# 373
Питам ви защото очакваната ми М е след около 12 дни

# 374
  • София
Може би,защото както вече казах повечето жени тук искаме да ни се случи най-хубаво ,а именно да забременее. Опитите за дете са свързани с надежди това да се случи. Казвам надежди,не вманиачване.  В моя случай,тези симптоми не са характерни за моя организъм, за това съм повдигната темата тук.

Точно преди твоя пост е написано - преди закъснение няма симптоми на бременност.
Хайде и другата със симптоми 12 дни преди цикъл. Хора, вие четете ли? На всяка страница се пише едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт