"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 069
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, нормално ли е след биохимична да ме болят гърдите? Вече 5-6 ден ми тече кръв като при цикъл, но гърдите ми стоят болезнени. Дали кръвотечението ще е повече дни от обикнове цикъл?

# 436
Момичета, нормално ли е след биохимична да ме болят гърдите? Вече 5-6 ден ми тече кръв като при цикъл, но гърдите ми стоят болезнени. Дали кръвотечението ще е повече дни от обикнове цикъл?

20 дена имах цикъл след биохимична.

# 437
20 дни е ужасно много. Кръвта почти ми спря, но гърдите ме притесняват. Чакам да спре напълно да запиша час за лекар

# 438
20 дни е ужасно много. Кръвта почти ми спря, но гърдите ме притесняват. Чакам да спре напълно да запиша час за лекар
Да много е.Болки имах ниско долу.Лекаря каза..че няма нищо..изписа ми витам Ц ампули 3 и това е

# 439
Момичета, възможно ли е закъснение на овулацията поради стрес?
Имахме нещастен случай в семейството, точно около очакваната овулация(17 юли). Трябваше да ми дойде на 01.08, все още нямам цикъл. Последния ни интимен контакт беше на 28 или 29 юли. На следващата сутрин видях цервикална слуз, точно като по време на овулация.
Много ме болят гърдите вече 5 дена, до вчера имах всички симптоми за предстоящ мц, днес вече нищо. Само гърдите ме болят ужасно. Правих си тест, който разбира се е отрицателен, тъй като и е минала седмица от последния ни контакт.

# 440
Цервикална слуз е нормално да се появи и преди менструацията, така че може и да е заради това. Но при стрес може да ти закъснее. След 10тия ден закъснение е добре да посетиш лекар.

# 441
Цервикална слуз е нормално да се появи и преди менструацията, така че може и да е заради това. Но при стрес може да ти закъснее. След 10тия ден закъснение е добре да посетиш лекар.

Благодаря! През нощта имах леко прозрачно-кафеникаво зацапване и мислех, че ще ми дойде, но днес няма нищо, освен прозрачен лек секрет.
Ще си запиша час при лекар. Възможно е и някаква киста да е, въпреки, че не съм имала никога.

# 442
Извинявайте, ако въпроса ми не е за тук. Преживях биохимична бременност. 6 дни имах кървене и почти спря. В пет съм на лекар да провери дали вс е нормално, но въпроса ми е до тогава мога ли да правя секс ? Дали ще ми навреди с нещо?

# 443
До 5 часа не можеш да изтраеш без секс?!
По принцип и при най-обикновен гинекологичен преглед е хубаво да има въздържание, а ти си след БХ.
И да, може да ти навреди.

# 444
На зор е жената. Айде малко емпатия.

# 445
Петък* съм на лекар. Съжалявам, ако въпроса ми ви се струва глуповат и подигравателен. Но след целия преживян стрес имаме нужда от малко. Няма кой друг да питам. Тук има жени преживели същото , които знаят.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 13:15 от infinity7

# 446
Изчакай си прегледа. Всички сме били под стрес, или поне повечето.
Аз споделям какво бих направила  и петък не е кой знае колко далеч.

# 447
Момичета, един бърз въпрос.
Ако имам + тест за овулация 2 дни и след това -, това показва ли реално, че фоликула се е спукал ?
И ако предположим, че всичко се е случило както трябва  и спермитата и яйцеклетката са се срещнали, след колко дни се очаква имплантирането?

# 448
  • София
Тестовете за овулация засичат  покачването на ЛХ, но това не гарантира пукането на фоликула. Имплантацията започва 7-8 дни след оплождането и продэлжава 2-3 дни

# 449
Добре бе момичета, защо бързате с тези кръвни тестове за бременност като спокойно можете да си изчакате поне пет дни закъснение, да си направите тест за бременност, и след това вече да му мислите?

Общи условия

Активация на акаунт