"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 245
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Това че си имала контакт 1 ден след М не означава че оплождането се е случило точно в този ден. Възможно е О да е настъпила и 3-5 дни по-късно, а сп. да са били достатъчно издържливи за да я дочакат и да оплодят Я. 
     А и това ден след М е много относително. При едни М продължава 3 дни, а при други по 7 че и повече понякога.

# 601
  • София
Тонка, или не четеш или четеш, ама без разбиране...
Колко дни продължава кървенето и колко дълъг е цикълът ти?
Редовен цикъл на 28 дни и кървене 4-5 дни.

# 602
  • Бургас
    Мария, при късна О и М настъпва по-късно. Така че ти реално не си имала закъснение и затова теста ти е отчел по-късно. Ако се следи О лесно може да се сметне кога трябва да настъпи М. В болшинството от случаите това се случва на 14тия ден след нея, и е редно да се говори за закъснение чак след 14тия ден след О. В повечето случаи тестовете отчитат и на 12ти ден след О.

Това ми е ясно. По принцип цикъла ми е 27-28 дни, като по учебник. И веднъж в годината имам по един 34-35 дневен. Овулация не следя и не знам колко дълга ми е ЛФ, защото и двата пъти забраменях лесно и сравнително бързо без да съм направила един тест за О. Може и хормона да расте по-бавно при мен, не случайно диапазона му е толкова голям. Нямам представа какво е било.

# 603
Момичета днес трябваше да ми дойде, но не се стърпях до сутринта и направих тест Шуарчек. Появи се бледа втора черта, но след указаното време. Вие какво мислите.

# 604
Според мен повтори теста с първа урина.  След оказаното време чертата може да е и изпарителна, ама дано да не е  Peace

# 605
Здравейте пак от мен ,

След биохимичната бременност миналия месец решихме все пак да не чакаме и пробвахме пак . След 2 дни трябва да ми дойде, но днес ми щукна нещо в главата и реших да си  направя тест ей така. Взех си Престо, въпреки че понякога не е точен и коректен, но е уж по-чувствителен от повечето и за моя най-голяма изненада се видя втора черта , бледа но все пак я има . Отчитам че не е много правилно че го правих преди малко след цял ден на работа и консумация на доста течности и факта че е преди закъснение , но искам мнение според вас това може ли да е нещо от типа на изпарителните черти или си изглежда валиден ( на снимките не се вижда чак толкова ярко и изглежда сива но всъщност си беше розова и малко по-ярка чертичка).

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:52 от Не се сърди, човече

# 606
Никакво доверие на това Престо. Въобще не му се доверявам с лъжливите му черти.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:49 от Не се сърди, човече

# 607
Сузи, може и да е изпарителна, което е характерно за Престо. Направи друга марка тест.

# 608
  • Пловдив
Аман от тоя "Престо".

# 609
А при Шуарчек имала ли е някоя изпарителна черта, както се получи при мен.

# 610
А при Шуарчек имала ли е някоя изпарителна черта, както се получи при мен.
Аз съм имала. Появи се много след като го направих и не бях бременна.
Моята обаче не беше като твоята, моята се виждаше само в едната част, а твоята е еднаква навсякъде. Дано не е изпарителна, но аз не бих залагала всички надежди на тази чертичка.

# 611
Благодаря ви за отговорите ,

Сутринта направих един Sure check  и той показа бледа втора черта . Качвам снимките , ще съм благодарна за мнения Simple Smile 

# 612
  • Бургас
Определено е положителен, честито!

# 613
Този вече си изглежда положителен. Явно и Престото ти е положително, но просто не им вярвам аз.

Честито и до финал. 🍀✌🏻

# 614
Здравейте, прекрасни момичета имам въпросче качвам графика на БТ и искам да попитам според Вас О минала ли е и дали според Вас графиката ми ок опитваме се от 8 месеца да зачена Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт