"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 238
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Здр момичета от днес съм в форума и  много ми се иска да попитам някой , който вече е минал през това да е имал световъртеш и причината да е била ранна бременност ? Преди това никога не съм го имала и ми е странно ,че всички са с сутрешно гадене или каквото и да било  а това ме се случва винаги късно след обяд 🤔

# 631
  • София
В София събота къде може да се отиде на Гинеколог с направление?
С направление (където и да било в Бг) само в  работни дни.

# 632
Бях днес в Шейново..не работят с направления..Явно понед.да..мерси.

# 633
Кристина, аз не бих чакала до понеделник. Иди утре, където и да е. Направлението ще си го ползваш пак, когато решиш.

Каквото и да решиш, ти стискам палци за най-лекия развой. И да пишеш, след прегледа.

# 634
В София събота къде може да се отиде на Гинеколог с направление?
Аз ходя в Софиямед при Доктор Хасан, приемат с направление. Имай предвид, че той работи през събота и се записват часове седмица по-рано, но при теб е спешно, така че отиди и все някой ще има, който да те види.

# 635
[video][/video]
А ако отида в Пирогов или не е ок тая идея.

# 636
В пирогов се съмнявам да има кой да те погледне, но в Майчин Дом може да пробваш.

# 637
[video][/video]
В АГ болниците имат спешен кабинет. Бившата Тина Киркова, Майчин дом, Шейново.
Ако кървиш няма да те върнат. А и който и да те прегледа ако има кървене ще види от къде е.

# 638
Здравейте последния редовен мц беше на 07.07 пих 15 дни утрогестан и 3 дни след спирането на 08.08 ца 1 ден и половина имах нещо като мц но мн слабо и оскъдно на 12.08 започнах приема на кломен 5×1 и на 13.08 имах ръждиво зацапване и от 4 5 дни бт скочи от 36.4 на 36.8 37.1 отподнало ми е сънливо от какво може да е

# 639
Момичета моля за мнение. 2 ден закъснение и два положетелни теста с бледи черти и сутринта розово зацяпване. Гърдите спряха да ме болят също. Какво да правя, още сигурно е рано за ехограф, не знам дали вече не си е отишло или мога да направя нещо, за да го задържа ако не  е късно. Ако пусна ЧХГ ще стане чак в понеделник, трябва да ходя до София, за да ми излезе днес.

# 640
[video][/video]
В АГ болниците имат спешен кабинет. Бившата Тина Киркова, Майчин дом, Шейново.
Ако кървиш няма да те върнат. А и който и да те прегледа ако има кървене ще види от къде е.

Искат 70 лв.в Шейново..не им дадох вчера.Ще пробвам в София Мед

# 641
Искат 70 лв.в Шейново..не им дадох вчера.Ще пробвам в София Мед

С риск да решиш, че ти се карам... ама това вече на нищо не прилича твойто. От един месец кървиш като чешма. Ще си докараш анемия, но продължаваш да си чакаш. 70лв е цената на преглед без направление. Колко ти струва живота? Евентуална бременност носи големи разходи, 70лв са нищо в името на здрава майка.
Да, знам че хората масово са с ограничени финансови възможности, ти обаче от един месец се жалиш всеки ден, колко много кървиш и питаш дали това е нормално. Ми не е нормално отношението ти към цялата ситуация...

# 642
Еми преди 2 седм.бях за това кървене и дадох 70лв.заради това ама няма зн..Няма да им дам 70лв.като мин път да ми кажат че ми няма нищо и ще ми спре!

# 643
Да речем хипотетично, че ще си използваш направлението в понеделник. Отиваш на преглед, пак ти казват, че ти няма нищо и до там. Не си дала пари за прегледа. Нищо друго не се е променило. Ти живееш с тази нагласа, че и в понеделник нямало да се види нищо и ще те отпратят. Да, шанса е 50/50 дали ще се види причината или не. Но, може би си права, до понеделник проблемът вече може да бъде толкова сериозен, че да те приемат веднага, да ти теглят едно коснко, че си се забавила и да ти отстранят някоя и друга част от репродуктивната система.
Всичко може. Силно се надявам да се овладее ситуацията без последствия за теб.

# 644
2 седмици кървене....много работи могат да се случат.
Отивай на спешен. Днес е събота и би трябвалода не ти вземат пари.

Общи условия

Активация на акаунт