"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 704
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Във всяка една лаборатория. Само да не вземеш да си пуснеш ПКК Grinning. Кажи им конкретно - кръвен тест за бременност. ЧХГ ли се казваше, някой да каже как точно се изписва на латиница?
Лично на твое място бих изчакала още 2 - 3 дни. Предложих ти кръвния само ако наистина си чак пък толкова нетърпелива.

# 151
  • София
Общ бета ЧХГ (Total beta HCG) се казва теста

# 152
Да в 5 мин време беше.Късна ми е овулацията да...Е утре лекаря да каже.50 на 50 съм.Благодаря ви за мненията.

Късната овулация измества и дължината на цикъла, т.е. закъснението ти е по-малко, а имайки предвид все още бледата чертичка, може и да нямаш никакво закъснение. Наситеността на чертичката не е много определяща за срока на бременността, но ориентировъчно такива бледи чертички обикновено се появяват около датата на очакваната менструация, когато ЧХГ е все още много ниско.

# 153
И видях че ми е късна овулация с тестовете,като ми е през 26..27..на 14 ден..би трябвало..тя ми беше с 2 дни закъснение ..

# 154
Здравейте момичета 😊 Включвам се не с въпрос, а да споделя нещо с вас и да получа малко от вашата положителна енергия. Та така вече 6 месеца с мъжа ми правим опити за бебе и не се получава.. не го казвам за да се оплача, а за да кажа , че този път май се получи. Не ми е закъсняло още, но сякаш имам положително усещане или поне ми се иска. Няма да си внушавам симптоми и да питам кога да правя тест просто имах нужда да си излея и аз душата. Стискайте палци и успех на всички в изследванията и тестовете 😊

# 155
  • София
Супер. Само си изчакай датата на цикъла поне и тогава направи тест. За да няма излишни чуденки има ли черта, няма ли. Успех.

# 156
  • Sofiq
Здравейте момичета, ще задам малко странен въпрос но на някоя случвало ли се е на 16ден закъснение тестовата черта да е по наситена от контролната. Това не ми е първа бременност и никога не ми е била толкова наситена. Просто ми е интересно да видя дали и при други се е случвало

# 157
Здравейте, мами!
Вече съм туш... Трябваше да ми дойде на 5ти юли, предния месец юни ми дойде на 5ти. Понякога ми подранява 3-4 дни, стигало се е до седмица. Обаче този месец още няма никой... дадох сума ти пари за тестове, всичко отрицателно.
Вечер и сутрин ми е лошо, спи ми се постоянно. сутринта си направих един тест, видяха се сякаш супер бледи 2 черти, ама нещо го прецаках. Следобед си направих един с лентичка, отрицателен. Другата седмица явно ще се ходи на лекар, но според вас има ли някакви надежди или не би?
Понеже тук трудно дават часове за лекарите, затова предполагам че за тая седмица няма да се вредя...

# 158
И на мен на 10ти трябваше да ми дойде.Имам втора бледа черта.Утре мисля на кръвен да ходя,че после съм и на море.

# 159
  • София
Здравейте момичета, ще задам малко странен въпрос но на някоя случвало ли се е на 16ден закъснение тестовата черта да е по наситена от контролната. Това не ми е първа бременност и никога не ми е била толкова наситена. Просто ми е интересно да видя дали и при други се е случвало

Нормално е на 16 ден закъснение да е мн наситена тестовата черта

# 160
Здравейте, мами!
Вече съм туш... Трябваше да ми дойде на 5ти юли, предния месец юни ми дойде на 5ти. Понякога ми подранява 3-4 дни, стигало се е до седмица. Обаче този месец още няма никой... дадох сума ти пари за тестове, всичко отрицателно.
Вечер и сутрин ми е лошо, спи ми се постоянно. сутринта си направих един тест, видяха се сякаш супер бледи 2 черти, ама нещо го прецаках. Следобед си направих един с лентичка, отрицателен. Другата седмица явно ще се ходи на лекар, но според вас има ли някакви надежди или не би?
Понеже тук трудно дават часове за лекарите, затова предполагам че за тая седмица няма да се вредя...
Аз бих казала, че трябва да идеш на лекар. Релно, ако има наистина закъснение 10 дни, трябваше да бъде отразено на тестовете с ясна втора черта.

Ако ти подранява, това означава, че МЦ ти е по-къс просто. Но ако изобщо не ти е регулярен по никакъв начин, се консултирай с гинеколог най-добре.

# 161
Здравейте на всички днес излезнаха резултатите от кръвните ми изследвания може ли да ми кажете вие какво мислите тъй като прегледа ще ми е чак след седмица. Благодаря ви : стойности на чхг - 11.18mIU/ml  <5,0

# 162
Здравейте на всички днес излезнаха резултатите от кръвните ми изследвания може ли да ми кажете вие какво мислите тъй като прегледа ще ми е чак след седмица. Благодаря ви : стойности на чхг - 11.18mIU/ml  <5,0
Положителен е, но е много рано за лекар. Имаш ли закъснение?

# 163
здравей, благодаря за отговора, ами моя цикъл е ужасно нередовен и не мога да разбера,но по календара да 2 дни, но по друго усетих. Имах кърваво зацапване преди 4 дни и за това реших да пусна един кръвен тест

# 164
Скрит текст:
Здравейте на всички днес излезнаха резултатите от кръвните ми изследвания може ли да ми кажете вие какво мислите тъй като прегледа ще ми е чак след седмица. Благодаря ви : стойности на чхг - 11.18mIU/ml  <5,0
здравей, благодаря за отговора, ами моя цикъл е ужасно нередовен и не мога да разбера,но по календара да 2 дни, но по друго усетих. Имах кърваво зацапване преди 4 дни и за това реших да пусна един кръвен тест
Повтори задължително теста 2 дни след първия (ако си го направила вчера, пусни още един утре). Ако се покачи около двойно всичко е наред и след около 12 дни ще се види при АГ. Ако отидеш много рано нищо няма да се разбере.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 15:58 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт