"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 704
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Здравейте на всички днес излезнаха резултатите от кръвните ми изследвания може ли да ми кажете вие какво мислите тъй като прегледа ще ми е чак след седмица. Благодаря ви : стойности на чхг - 11.18mIU/ml  <5,0
Положителен е, но е много рано за лекар. Имаш ли закъснение?
здравей, благодаря за отговора, ами моя цикъл е ужасно нередовен и не мога да разбера,но по календара да 2 дни, но по друго усетих. Имах кърваво зацапване преди 4 дни и за това реших да пусна един кръвен тест
Повтори задължително теста 2 дни след първия (ако си го направила вчера, пусни още един утре). Ако се покачи около двойно всичко е наред и след около 12 дни ще се види при АГ. Ако отидеш много рано нищо няма да се разбере.
благодаря ти много , мале много ще се радвам дано всичко е наред.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 15:58 от Не се сърди, човече

# 166
Скрит текст:
Здравейте, мами!
Вече съм туш... Трябваше да ми дойде на 5ти юли, предния месец юни ми дойде на 5ти. Понякога ми подранява 3-4 дни, стигало се е до седмица. Обаче този месец още няма никой... дадох сума ти пари за тестове, всичко отрицателно.
Вечер и сутрин ми е лошо, спи ми се постоянно. сутринта си направих един тест, видяха се сякаш супер бледи 2 черти, ама нещо го прецаках. Следобед си направих един с лентичка, отрицателен.
Другата седмица явно ще се ходи на лекар, но според вас има ли някакви надежди или не би?
Понеже тук трудно дават часове за лекарите, затова предполагам че за тая седмица няма да се вредя...

На 11дни закъснение при бременност тестът щеше да е категорично положителен. Вероятно причината за закъснението е друга.

Здравейте момичета, ще задам малко странен въпрос но на някоя случвало ли се е на 16ден закъснение тестовата черта да е по наситена от контролната. Това не ми е първа бременност и никога не ми е била толкова наситена. Просто ми е интересно да видя дали и при други се е случвало

Да, разбира се, че е нормално. 16 дни закъснение е 7г.с., когато ЧХГ вече е много високо(след 2-3 седмици ще достигне своя пик). Аз съм имала по-наситена черта от контролната на около 7-10 дни закъснение. Вероятно при мен ЧХГ е растял доста бързо.

На този етап вече би могъл да се види ембрион с пулс, така че тестовете в момента не те касаят особено, а това какво ще се види на ехограф.

# 167
Здравейте, момичета. От 2 месеца правим опити за бебе. Този месец обаче седмица преди цикъла ми получих някакво бледо розово зацапване , но не ми дойде цикъла. Последно го правихме на 11.07 .
Дали е възможно това зацапване да е симптом на имплантация?

# 168
  • Пловдив
Кога трябва да ти дойде? Ако имаш закъснение, направи тесст.

# 169
Кога трябва да ти дойде? Ако имаш закъснение, направи тесст.
Трябва да ми дойде на 25.07. Цикъла ми е по-дълъг около 32 дни. Още не ми е закъсняло, но имах розово зацапване сутринта.
П.п прочетох си поста. Не съм се изразила правилно. Помислих че ми идва сутринта , но беше само зацапване.

# 170
Да, възможно е да е имплантация, но е рано още за тест.

# 171
Да, възможно е да е имплантация, но е рано още за тест.

Благодаря. Ще изчакам закъснение. Дай Боже да е станало.

# 172
1.07 без доминантен фоликул
5.07 един доминантен 15мм
5.07 бебеправене
7.07 бебеправене
9.07 бебеправене
10.07 доказана минала овулация  Thinking
16.07 кръвен = 0

Принципно трябва да ми дойде на 20.07, но доки каза, че щяло да се покаже на кръвния, ако по сметки овулацията е била на 6.07

Не знам дали три дни да се надявам на чудо или да си пия свободно алкохол вече, че не издържам от нерви Broken Heart

# 173
  • Варна
Фоликул 15 мм не е ли прекалено малък, за да се очаква овулация на следващия ден? Защо решихте, че е била на 6-ти?

# 174
  • София
Съмнява ме фоликулът да е бил 15 мм на 5, а на 6 да се е спукал.
Изчакай си закъснението (ако има такова) и си направи обикновен пиклив тест.

# 175
Фоликул 15 мм не е ли прекалено малък, за да се очаква овулация на следващия ден? Защо решихте, че е била на 6-ти?
Докторката така предполжи, аз не съм се замисляла дали може да стане 20мм за 24 часа всъщност. Дори да е била на 7,8 или 9ти кръвния тест пак би показал нещо повече от 0 Thinking  8 дни не са ли предостатъчно за имплантация?

# 176
  • София
Всъщност са 7 дни и ми се вижда, че е било рано за кръвен тест.

# 177
Добре, благодаря за отговорите. Ще се надявам тайничко още 3 дни.

# 178
  • София
Според мен овулацията не е била преди 9ти, което означава, че си направила тиста на 6ти ден, когато ембриона тепърва се излюпва

# 179
Зравейте момичета,

Последна М на 25ти юни. Този месец не съм следила нито О , нито Т , нито нищо  Grinning.

Бебеправихме на 2-3-4-11-16 , според калкулатор приложение за телефон О ми го изкарва на 10 юли.

Обикновенно М е през 30 дни, но не ми е много редовна. Случвало се е да бъде и през 27-28-30-31-32-33 дни.

От неделя съм с много напрегнати гърди с изпъкнали вени, болки ниско долу и неприятни газове. Ходя до тоалетна през 30-40 мин от вчера, колегите ми чак ми се подиграват, че се скатавам от работа. Имам лепкава слуз по хартията всеки път.

Кога бихте ме посъветвали да пробвам с кръвен тест?
Вече една година правим опити, има месеци, в които много ми закъснява и после идва много болезнена М. Никога не съм имала някой от симптомите,които имам сега. Когато бях бременна с дъщеря ми имах симптоми чак след месец и повече, но този път имам силното чувство,че е станало . Не ми се чака да правя пикливи тестове, защото се взирам в тях по 1 час с надеждата да видя нещо, а с кръвния или има или няма.

Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт