"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 669
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами рано е за симптоми, наистина.
Успокойте се, хора, изчаквайте си датата на цикъла, пък направете пиклив тест. Не се напрягайте така всеки път. Хич нямам опит с кръвни тестове, та за това не мога да дам съвет. Търпение му е майката.

# 181
Зравейте момичета,

Последна М на 25ти юни. Този месец не съм следила нито О , нито Т , нито нищо  Grinning.

Бебеправихме на 2-3-4-11-16 , според калкулатор приложение за телефон О ми го изкарва на 10 юли.

Обикновенно М е през 30 дни, но не ми е много редовна. Случвало се е да бъде и през 27-28-30-31-32-33 дни.

От неделя съм с много напрегнати гърди с изпъкнали вени, болки ниско долу и неприятни газове. Ходя до тоалетна през 30-40 мин от вчера, колегите ми чак ми се подиграват, че се скатавам от работа. Имам лепкава слуз по хартията всеки път.

Кога бихте ме посъветвали да пробвам с кръвен тест?
Вече една година правим опити, има месеци, в които много ми закъснява и после идва много болезнена М. Никога не съм имала някой от симптомите,които имам сега. Когато бях бременна с дъщеря ми имах симптоми чак след месец и повече, но този път имам силното чувство,че е станало . Не ми се чака да правя пикливи тестове, защото се взирам в тях по 1 час с надеждата да видя нещо, а с кръвния или има или няма.

Успех на всички Simple Smile
Според мен това е от овулацията и ще ти дойде/ще имаш закъснение началото на другия месец. Ако този цикъл е около 33 дни точно сега се пада да е овулацията по много груби сметки. Обичайте се и както е казала миамим, търпение!

# 182
Момичета, кога точно се очаква да съм в овулация при условие, че всеки път менструацията ми е нередовна, как да съм сигурна?

януари ми дойде на 16
февруари на 23
март на 26
април на 29
май на 30
и след това юли на 2

# 183
Момичета, кога точно се очаква да съм в овулация при условие, че всеки път менструацията ми е нередовна, как да съм сигурна?

януари ми дойде на 16
февруари на 23
март на 26
април на 29
май на 30
и след това юли на 2
Няма как някой да ти каже... Дори лекар не може да ти каже без преглед/и. Или прави тестове за овулация, или ходи на лекар всеки месец да следи фоликули, или мери БТ, или следи цервикална слуз и други евентуални симптоми на овулацията или просто правете секс през ден, пък все ще я уцелите.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 00:17 от Fairytale11

# 184
 Zdraveite, ot tazi sutrin. Kakvo mislite

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:32 от AnMary

# 185
Скрит текст:
Zdraveite, ot tazi sutrin. Kakvo mislite

Честито!Според мен е положителен

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 18:33 от Не се сърди, човече

# 186
Скрит текст:
Зравейте момичета,

Последна М на 25ти юни. Този месец не съм следила нито О , нито Т , нито нищо  Grinning.

Бебеправихме на 2-3-4-11-16 , според калкулатор приложение за телефон О ми го изкарва на 10 юли.

Обикновенно М е през 30 дни, но не ми е много редовна. Случвало се е да бъде и през 27-28-30-31-32-33 дни.

От неделя съм с много напрегнати гърди с изпъкнали вени, болки ниско долу и неприятни газове. Ходя до тоалетна през 30-40 мин от вчера, колегите ми чак ми се подиграват, че се скатавам от работа. Имам лепкава слуз по хартията всеки път.

Вече една година правим опити, има месеци, в които много ми закъснява и после идва много болезнена М. Никога не съм имала някой от симптомите,които имам сега. Когато бях бременна с дъщеря ми имах симптоми чак след месец и повече, но този път имам силното чувство,че е станало . Не ми се чака да правя пикливи тестове, защото се взирам в тях по 1 час с надеждата да видя нещо, а с кръвния или има или няма.

Според мен това е от овулацията и ще ти дойде/ще имаш закъснение началото на другия месец. Ако този цикъл е около 33 дни точно сега се пада да е овулацията по много груби сметки. Обичайте се и както е казала миамим, търпение!
Хич не ми е до обичане. Чувствам се като слон. Гърдите ужасно много ме болят. Като слизам по стълби е страшно. Днес мерих БТ 37.0.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 18:33 от Не се сърди, човече

# 187
  • София
Последният показан тест има втора черта, ама някак си ми е странна. Бих препоръчала да се направи още един тест, но друга марка, че за тези Престо се начетох на отрицателни отзиви.

# 188
Здравейте, имах полов акт на 16.07 и 17.07 , с приятелят ми не се пазим , днес като се събудих бях с ужасни болки в корема , повръщане , главоболие , възможно ли е нещо да е станало , или още е рано да се каже ?

# 189
Здравейте, имах полов акт на 16.07 и 17.07 , с приятелят ми не се пазим , днес като се събудих бях с ужасни болки в корема , повръщане , главоболие , възможно ли е нещо да е станало , или още е рано да се каже ?
Майтапиш ли се или си просто супер незнаеща? Това е било онзи ден и снощи. Според теб дали има нещо?

# 190
Скрит текст:
Зравейте момичета,

Последна М на 25ти юни. Този месец не съм следила нито О , нито Т , нито нищо  Grinning.

Хич не ми е до обичане. Чувствам се като слон. Гърдите ужасно много ме болят. Като слизам по стълби е страшно. Днес мерих БТ 37.0.

Базалната темп е съвсем нормално да е завишена във втората половина на МЦ. Тя спада малко преди менструацията, а ако има бременност остава висока. Тоест на този етап при теб БТ не е показател за нищо и не могат да се правят изводи все още.

За симптоми на бременност е много рано, дори и да си бременна. Би трябвало да си наясно с това.

Кръвен тест се прави най-рано 10-11 дни след О, но след като имаш нередовен цикъл и не следиш О, няма смисъл да бързаш. Също така, самия кръвен е безсмислен, ако нямаш мед. показания за такъв.

Щом имаш нередовен цикъл, това означава, че О при теб настъпва по различно време всеки месец(защото ЛФ е еднаква всеки месец). Не е лошо да започнеш да следиш О за да имаш ориентир. Аз втория път забременях с нередовен цикъл(между 25 и 31 дни) и следях О по метода на ЦС. Също така, след 1 год неуспешни опити, не е лошо да се ориентирате към репродуктивен специалист.

С всичко, което написах, нямах предвид, че не си бременна, а че е рано още за симптоми и за тест. Успех!

# 191
  • Пловдив
Цитат

Нещото, което е станало се нарича стомашен вирус.

Възможността нещо да е станало и какво е то ще се разбере след 2-3 седмици.

# 192
Майтапиш ли се или си просто супер незнаеща? Това е било онзи ден и снощи. Според теб дали има нещо?
Ти сериозно ли?Снощи прави секс и днес вече повръщаш.То бива неинформираност,ама е срамота.Къде сте тръгнали деца да правите,като най-елементарни неща не са Ви ясни.Отвори един учебник по биология и прочети как и кога се правят деца.

# 193
Цикълът ми дойде с 8 дни закъснение.Явно не съм бременна,болезнен е и с мн. кръв и в ярка.Не ми се вижда добре това.

# 194
Явно е било биохимична бременност. Случва се понякога.

Общи условия

Активация на акаунт