"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 647
  • 722
  •   1
Отговори
# 210

Момичета, моля ви за съвет. ВЧера след покървяване ми изписаха утрогестан (пих дуфастон няколко дни но явно не помага), симптомите при мен са ужасни, постоянно ми се спи, повръща и ми е замаяно. Днес си пуснах кръвен тест ЧХГ за да видя дали нарастват стойностите, тъй като трябв да съм в 7 г.с., но плода отговаря на 5 или 6 г.с. (Съмняват се за късна овулация).  Преди 48 часа стойностите на ЧХГ са ми били 3357, а днес 5826.. няма двойно удвояване. Също така прогестерона ми е 168, т.е. Над горната граница, която е 141... трябва ли да се притеснявам? Вече ми е неудобно да звъня на АГ, защото май е през ден ...

# 211
  • София
На тези стойности ЧХГ вече не се удвоява. Високия прогестерон не е проблем, той ще расте още.
Спри се вече с изследванията и си чакай назначения преглед

# 212
Здравейте, малко съм паникьосана. Вчера сутринта си направих тест, тъй като ми бе 5 ден на закъснение на цикъла и показа втора бледа черта, а днес преди малко прокървих и сега не знам дойде ли ми, ще има ли бебе, няма ли? Лъжлива ли е била тази втора черта?

# 213
Здравейте, малко съм паникьосана. Вчера сутринта си направих тест, тъй като ми бе 5 ден на закъснение на цикъла и показа втора бледа черта, а днес преди малко прокървих и сега не знам дойде ли ми, ще има ли бебе, няма ли? Лъжлива ли е била тази втора черта?
Нали те посъветвахме да повториш теста с обикновен шуър чек.Повтори ли го?Ако е положителен и кървиш е хубаво,да отидеш на преглед.

# 214
dakota_86, възможно е да е така наречената биохимична бременност и цикълът ти да дойде. Ако е единично прокървяване е напълно възможно бременността да се задържи. Но така или иначе в случая какво ще стане не зависи от теб. Няма какво да направиш по въпроса. Почивай си и чакай.

# 215
Нали те посъветвахме да повториш теста с обикновен шуър чек.Повтори ли го?Ако е положителен и кървиш е хубаво,да отидеш на преглед.
Днес в 5 станах и го направих. Пак беше бледа, даже май малко по бледа от предния. Но сега повторно имам кафеникаво петно.

# 216
И на мен с 8 дни закъснение ми дойде.И с тест с бледа 2ра черта.Мисля,че минах биохимична.Дано се задържи един ден плода.

# 217
  • Русе
И на мен с 8 дни закъснение ми дойде.И с тест с бледа 2ра черта.Мисля,че минах биохимична.Дано се задържи един ден плода.
биохимична

# 218
Здравейте , искам да попитам за мнение . Закъснява ми с 3 дни , вчера правих тест и имах бледа втора черта, но въпреки всичко забележима . Имам и болки ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде . Днес правих втори тест (знам че на два дни се увеличават стойностите но съм нетърпелива) и теста като че ли пак имаше втора бледа черта но едвааааам доловима като може и да си въобразявам . Утре пак ще си направя , нямам възможност да отида на кръвен или на лекар в момента . На някой случвало ли му се е такова нещо и нормално ли е? Притеснявам се много заради теста днес , вчера като видях бледата черта така се зарадвах .

# 219
Здравейте , искам да попитам за мнение . Закъснява ми с 3 дни , вчера правих тест и имах бледа втора черта, но въпреки всичко забележима . Имам и болки ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде . Днес правих втори тест (знам че на два дни се увеличават стойностите но съм нетърпелива) и теста като че ли пак имаше втора бледа черта но едвааааам доловима като може и да си въобразявам . Утре пак ще си направя , нямам възможност да отида на кръвен или на лекар в момента . На някой случвало ли му се е такова нещо и нормално ли е? Притеснявам се много заради теста днес , вчера като видях бледата черта така се зарадвах .
За толкова малко време разлика между тестовете не може да си правиш изводи от чертата. Тестовете са различни, дори различните партиди са различни. Всичко е наред, изчакай 10 дни закъснение и отиди на лекар. Няма причина да се притесняваш.

# 220
Много ти благодаря Fairytale11 , надявам се да си права и всичко да е наред .

# 221
След вчерашно прокървяване и 7 ден закъснение и тестове с бледа втора черта на 5 и 6 ден, днес теста в болницата ми показа отрицателен. Прегледаха ме, няма сакче, няма индикация за цикъл. Сега си чакам ЧХГ, който ми пуснаха за да видят. И още малко и ще разбера бременна ли съм, не съм ли.

# 222
Стискам ти палчета всичко да е наред  Peace

# 223
Чакам лекаря да му дам изследването, иначе резултата ми ЧХГ е 27,75,не знам какво значи това.

# 224
Значи, че бременност е имало, но е приключила. Резултата е положителен, но е прекалено нисък- отговаря на ден-два преди закъснението или денят на зактснението в най-добрия случай.

Общи условия

Активация на акаунт