"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 729
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета! Днес трябваше да ми дойде М, но след ПМС започнал още след овулацията, който продължава до сега и по особен,като усещане ПМС и надежди,че сме успели с бебеправеното, вчвра след работа си направих тест и тази сутрин. Прилагам снимка. Какво мислите, мога ли да го считам за положителен?

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 07:49 от Dreamer_19

# 451
Положителен е! Heart

# 452
Да, изглежда положителен. ❤
Повтори с друг тест също, че това престо, хич не го тача.

И аз съм с напрежение ниско долу още от овулация, което не минава. Стискам си палци и аз да видя двете чертички.
Успех и на теб ❤❤❤

# 453
Да, изглежда положителен. ❤
Повтори с друг тест също, че това престо, хич не го тача.

И аз съм с напрежение ниско долу още от овулация, което не минава. Стискам си палци и аз да видя двете чертички.
Успех и на теб ❤❤❤

Първо си направих surechek ,беше бледа. А тук виждам ,че често се използва presto от момичетата, затова взех и такъв. Мисля да си запиша час за преглед при гинеколога ми след още няколко дни закъснение. Дано всичко е наред ,успех и на Вас! 😊❤

# 454
И на мен ми се струва положителен теста, но все пак може да го повториш след няколко дни, за да си сигурна в резултата.

# 455

Здравейте мами и бъдещи мами.
Теста го направих преди 5дни, а вчера ходих на АГ .. вие какво ще кажете по въпроса?

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 08:35 от AnMary

# 456
Теста според мен е положителен. Снимката не мога да я комемтирам, не съм АГ. Кога трябваше да бъде очакваната менструация?

# 457
Теста според мен е положителен. Снимката не мога да я комемтирам, не съм АГ. Кога трябваше да бъде очакваната менструация?
На 2ри

# 458
Посещението Ви при АГ е било рано. Рядко се вижда нещо на ехограф при 5-6 дни закъснение. Но пак казвам, не мога да изкажа компетентно мнение за снимката.
Иначе сте бременна, честито и до финал. 🍀

# 459
Посещението Ви при АГ е било рано. Рядко се вижда нещо на ехограф при 5-6 дни закъснение. Но пак казвам, не мога да изкажа компетентно мнение за снимката.
Иначе сте бременна, честито и до финал. 🍀
Благодаря 😍

# 460
АЗ така и не разбрах. Трябваше на 7.08 да има настъпил МЦ, настъпи на 1-ви еднократно, без болки, без нищо. При положение, че всеки път усещам, кога ще дойде. Има ли всъщност МЦ, няма ли? Тест да правя ли, да не правя ли? Опити за дете правим, не следя нищо, когато искаме-тогава!

# 461
Здравейте момичета! Да попитам някоя от вас с болезнени гърди и потъмняване на ареолите кога настъпи? Възможно ли е този симптом да се прояви още преди датата на цикъла?

# 462
Здравейте момичета! Да попитам някоя от вас с болезнени гърди и потъмняване на ареолите кога настъпи? Възможно ли е този симптом да се прояви още преди датата на цикъла?
Да ти кажа честно .. на мен трябваше да ми дойде на 2ри .. в случая не ми дойде, направих тест- положителен и ходих на АГ.. този симптом за който говориш ти го получих преди датата на цикъла..

АЗ така и не разбрах. Трябваше на 7.08 да има настъпил МЦ, настъпи на 1-ви еднократно, без болки, без нищо. При положение, че всеки път усещам, кога ще дойде. Има ли всъщност МЦ, няма ли? Тест да правя ли, да не правя ли? Опити за дете правим, не следя нищо, когато искаме-тогава!
Според мен направи.. пожелавам ти да видиш това което искаш! ^^

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 08:38 от AnMary

# 463
  • София
Няма нужда от тестове. Щом има менструация, значи няма бременност. Това че е подранила веднъж не е проблем.

# 464
Няма нужда от тестове. Щом има менструация, значи няма бременност. Това че е подранила веднъж не е проблем.

Не смятам, че е подранила, при положение, че беше за няколко часа , интересн цикъл ще да е този 🤔

Общи условия

Активация на акаунт