"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 244
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
При положение, че не съм медицинско лице, както и почти всички в темата(изключая Нандин, която е лаборант и пак не е доктор), не мисля, че трябва да го спираш. Ще заприпадаш от кръвозагуба. На този етап, с всичкото това продължително и неспиращо кървене, аз също смятам, че тази бременност не е ок. При наличието на само един кръвен тест, никой тук не може да каже какво се случва. Дали расте(извънматочна), дали пада(още се чистиш след БХ). Никой не знае.

# 691
Закъсня ми 8 дни мин.мес.дойде ми на 17ти.юли и почти не спира..Сега последно на 6ти юли ходих на лекар и вика добре си..и бях в овулация и правих секс.За10 дни резултат 100.48 как е..
Чакай сега... На 6.07 си била в овулация и си очаквала да ти дойде на 09.07, само че е закъснял и ти е дошло на 17.07??? После на 31. 07 пак си била в овулация... Реши кога ти е овулацията, защото нещо не се връзва и го карай малко по-разумно. А пък ако ще питаш без да слушаш изобщо не знам защо питаш. Хората ти казаха (включително и аз) отиди в майчин дом. Гати, циганките могат да си го позволят, ти не можеш? Знаеш ли колко ще струва, ако ти се спука тръбата? Емоционално ще го преживееш, май не ти пука особено, но финансово ще ти дойде маааалко над 75лв.

# 692
Закъсня ми 8 дни мин.мес.дойде ми на 17ти.юли и почти не спира..Сега последно на 6ти юли ходих на лекар и вика добре си..и бях в овулация и правих секс.За10 дни резултат 100.48 как е..
Чакай сега... На 6.07 си била в овулация и си очаквала да ти дойде на 09.07, само че е закъснял и ти е дошло на 17.07??? После на 31. 07 пак си била в овулация... Реши кога ти е овулацията, защото нещо не се връзва и го карай малко по-разумно. А пък ако ще питаш без да слушаш изобщо не знам защо питаш. Хората ти казаха (включително и аз) отиди в майчин дом. Гати, циганките могат да си го позволят, ти не можеш? Знаеш ли колко ще струва, ако ти се спука тръбата? Емоционално ще го преживееш, май не ти пука особено, но финансово ще ти дойде маааалко над 75лв.
На 31ви имах овулация не 6ти..Това е ..правилното.Не е за парите  ..на 31ви ходих платих си и съм..ок и слухах лекаря..че съм ок и ще ми спре..После колежката отпуска и бях на работа и така..сега пак се занимавам..и 2ма ..лекари пак повтарям..ми казват че съм добре..платено и не платено все тая.Нямам им мн вяра..по принцип.Благодаря и лека.

# 693
Последно на 31ви съм била в овулация и съм правила секс и резултата 100.48  от теста за бременост с тея стойности нормален ли е с днешна дата..
Ами на мен О ми беше на 01.08, а днес на 17 Чхг ми 172. Все пак то започва да се увеличава от датата на имплантация, зависи тя кога е била и колко е продължила. Днес нищо не ми казаха за резултата, явно си е в норма. Чак след 10 дни съм на преглед

# 694
12. 06 е последната нормална менструация. Цикъл=26,27 дни. Чакала си М на 08.07. Няма никакъв шанс на който и да е 6 или 31 да си в овулация.
Последно?
И последно на кой 6 си била на преглед и са ти казали, че си в овулация?

# 695
12. 06 е последната нормална менструация. Цикъл=26,27 дни. Чакала си М на 08.07. Няма никакъв шанс на който и да е 6 или 31 да си в овулация.
Последно?
Да чаках на 10ти юли макс да ми дойде..дойде ми на 17ти..като имах тест пиклив със светла 2ра черта..но като ми дойде и мислех..че е край..но края продължава..И на 31ви нещо ми щукня да си направя пиклив за овулация и си беше 2 хубави черти..Не знам и аз вече какво става.Гледаха ме на ехограф днес..да следя дали се качва кръвния..и това е за сега

# 696
Последно?
Да чаках на 10ти юли макс да ми дойде..дойде ми на 17ти..като имах тест пиклив със светла 2ра черта..но като ми дойде и мислех..че е край..но края продължава..И на 31ви нещо ми щукня да си направя пиклив за овулация и си беше 2 хубави черти..Не знам и аз вече какво става.Гледаха ме на ехограф днес..да следя дали се качва кръвния..и това е за сега

Ако на 31.07 си имала погителен тест за О, самата О е била след 24-48 часа, т.е. на 01 или 02.08

# 697
Последно?

Ако на 31.07 си имала погителен тест за О, самата О е била след 24-48 часа, т.е. на 01 или 02.08
И на 01ви си направих 2рата черта вече беше по..светла..Не знам..скоро ще се види какво е.Благодаря ви пак.

# 698
На 31ви имах овулация не 6ти..Това е ..правилното.Не е за парите  ..на 31ви ходих платих си и съм..ок и слухах лекаря..че съм ок и ще ми спре..После колежката отпуска и бях на работа и така..сега пак се занимавам..и 2ма ..лекари пак повтарям..ми казват че съм добре..платено и не платено все тая.Нямам им мн вяра..по принцип.Благодаря и лека.

Разбираме, че ти е писнало да ходиш по лекари явно, но в предвид дългото кървене и всичко останало определено нещо не е наред и аз на твоя място бих отишла на още 10 ако е нужно и до последно докато не се разреши не бих се задоволила с мнението на 2,3 в предвид, че няма подобрение.

# 699
Дамии, имала е положителен тест за О, защото вече е била бременна. Преди няколко страници се даде подробно обяснение за този „феномен”. И сега да направи за О, пак ще е положителен.
И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, ОТКАКТО Й Е ДОШЛО, ТЯ КЪРВИ.
Не я обърквайте повече с това, че и вие сте имали О еди си кога, и имате резултат еди си колко. ТЯ КЪРВИ ЦЯЛ МЕСЕЦ.
Съжалявам за големия шрифт.

# 700
Дамии, имала е положителен тест за О, защото вече е била бременна. Преди няколко страници се даде подробно обяснение за този „феномен”. И сега да направи за О, пак ще е положителен.
И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, ОТКАКТО Й Е ДОШЛО, ТЯ КЪРВИ.
Не я обърквайте повече с това, че и вие сте имали О еди си кога, и имате резултат еди си колко. ТЯ КЪРВИ ЦЯЛ МЕСЕЦ.
Съжалявам за големия шрифт.

Утре ше направя за овулация да видим..

# 701
По спомени овулационене тест може да даде положителен резултат при завишено ЧХГ. С други думи не си засекла никаква О, а завишеното ЧХГ. Наистина се чудя на спокойствието ти да седиш и да чакаш вместо да си вдигнеш чуковете и да се завлечеш в Майчин Дом.

# 702
Там какво по..различно..Че ми е увеличен яйчника..имам снимка.Кръвта от изостанал фоликул била..Аз ще отида и там..но няма да е днес.Нямам сила за нищо в момента.Лека вечер..

# 703
  • София
съжалявам, че го казвам, но е безотговорно да отидеш в Пирогов вместо в Майчин дом ..... и се сърдиш на съветите.
Кървя от сряда и макар във вторник да ме е гледал АГ днес бях в Майчин дом. Утре трябва да пътуваме семейно, обмислям ММ да замине сам с детето, макар той да не е много съгласен. Ужасно уплашена съм какво се случва, защото за 8 дневно закъснение не се вижда и сак даже. Та утре, в неделя, ще ходя да дам кръв в дежурна лаборатория, за да видя нивото на чхг. Ако не се чувствам добре няма за замина или, както предлага ММ, ако се наложи ще се приберем по-рано. Разбирам, че си уплашена, разбирам, че ти е писнало от лекари, но не се отнасяй безотговорно към здравето си.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 21:26 от shantall

# 704
Моята теория за Кристина е че е имало бременност, която е приключила. При 8 дни закъснение ЧХГ то може да е било и около 1000 , а при БХ  то се чисти  бавно. Кървенето вероятно е от хормонален дисбаланс в следствие на БХ. 
     Според мене трябва да повтори кръвния още в понеделник и с резултата да отиде на добър специалист който да вземе мерки за това кървене.  Да назначи евентуално хормонално лечение което да вкара в релси дисбаланса.
      Нищо чудно кървенето да е от 2 застъпили се М. Тоест първата да е продължила почти 14 дни, след което да е настъпила втората. При мен след БХ се получи нещо такова, само че кървене имах около 12 дни и 2-3 дена след това  започваше нова М. За 2 месеца ми дойде 4 пъти като имах общо 6 чисти дни за това време. Чак накрая се сетиха да ми назначат хормонална терапия и се нормализираха нещата.
      За извънматочна ми се струва по-малко вероятно да е изкарала толкова време - отдавна щеше да е в спешното.
      Относно О, предвид продължаващото кървене, мисля че е нямало такава. Но на следващият преглед може да попита док. за да се увери сама  дали наистина е така.

Общи условия

Активация на акаунт