Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 129 945
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 080
Другата теза също ме спуква от смях
Дете на 9 години. Сяда някой и му обяснява нещо си, с кой ще живее, че майка му не го иска и прочие. И то се кротва, видиш ли...защото си знае интереса и няма избор. Дааааа, точно така става с децата...точно това ще реши всички проблеми.

# 4 081
  • Варна
Аз нямам търпение детето да се върне. Да видим тогава накъде ще избият нещата.

# 4 082
Даскалка, говориш за извеждане на детето от дома. Как си представяш че ще стане това извеждане и къде ще бъде изведено? Да предположим, че детето пак ти посегне и ти заявиш на мъжа си, че край детето си тръгва и той ако иска да остава или да тръгва с него. Смяташ ли че изобщо е коректно да поставиш така въпроса? И какво мислиш че ще избере мъжа ти? И пак да попитам, ако бащата се съгласи да остане с теб и детето да бъде изведено, къде и при кой ще стане това?
Тя отговори. Или при някой кръвен роднина или в институция.

# 4 083
Даскалка, говориш за извеждане на детето от дома. Как си представяш че ще стане това извеждане и къде ще бъде изведено? Да предположим, че детето пак ти посегне и ти заявиш на мъжа си, че край детето си тръгва и той ако иска да остава или да тръгва с него. Смяташ ли че изобщо е коректно да поставиш така въпроса? И какво мислиш че ще избере мъжа ти? И пак да попитам, ако бащата се съгласи да остане с теб и детето да бъде изведено, къде и при кой ще стане това?
Кой роднина, нали никой не го иска според нейните думи?И бащата ще се съгласи ли да е в институция?И морално ли е да караш родител да избира между теб и детето му, било то и проблемно?

# 4 084
Много пъти за да сме щастливи правим НЕморални неща. Големи сте моралистки , когато не става въпрос за вашето спокойствие.

Детето не трябва да живее повече с Даскалка и НМ е моето лично мнение. Вредно е за детето, вредно е и за Даскалка, особено ако продължат с опитите за бебе.

# 4 085
Casio96, имаш ли деца? Да предположим, че нещо се случи с теб и баща им се намери някоя, която не ги иска. Ще кажеш ли същото тогава?

# 4 086
Хората,които правят неморални неща за да са щастливи, които са щастливи върху чуждото нещастие,са егоисти. Поне мен така са ме учили.

# 4 087
Casio96, евалата брат, е тва е приказка! Ашкосун! То те и педофилите много пъти за да са щастливи блудстват с деца, а домашните насилници побийват, та чак и лекинко поубиват жените и децата си, ма викаш, щом ги прави щастливи нЕма проблем. Само така!

# 4 088
Интересно ми е що за човек може да бъде щастлив след като е изпратил своето или детето на партньора си в институция, за да не пречи вкъщи.

# 4 089
  • Варна
Кой роднина, нали никой не го иска според нейните думи?И бащата ще се съгласи ли да е в институция?И морално ли е да караш родител да избира между теб и детето му, било то и проблемно?

Аз останах с впечатлението, че бащата иска сина си дотолкова доколкото, ако е възможно друг да му гледа детето, така че...И синът ми иска куче, но ако може мама да го гледа.

На мен ми е жал за детето, толкова да не го обича никого от близките му. За всички е като непотребна вещ и съм сигурна, че подсъзнателно детето усеща това.

# 4 090
Интересно ми е що за човек може да бъде щастлив след като е изпратил своето или детето на партньора си в институция, за да не пречи вкъщи.
Ето  и ти сега---ПРЕЧИ.
Ами представи си, че агресията ескалира, или автоагресията.
Пречене ли е, ако е в интерес на детето, да бъде изведено от дом, в който се застрашава или неговия живот, или животът на другите обитатели.
Това с извеждането е доста дълъг процес  и се прави в изключително сериозни случиа, поне в България.
Не знам за тези институции, нали ги премахнаха. Сега още няма ТВУ-та , има приемни семейства.
И това още вчера го писах, като не се съобразява с правилата у дома си, като се държи рисково, ще отиде накрая при чужди хора, които ще го гледат далеч по- зле от даскалка, ама там няма да роптае, защото ще липсва чувство, било то вражда, ненавист и разни други.
Е, кой в темата е за това детето да отиде в приемно семейство, ама да си каже честно.
Оставяме бабите, защото да кажем, те не го искат или не могат да се справят.
Оставяме и варианта мунич да се изнесе с детето.

# 4 091
Защо да отиде в институция. Бабите си го искат, поне едната. Бащата не ще да го дава на бабата.
Няма нужда да се наместват институции, но ако се наложи- има достатъчно кръвни роднини, за да не бъде изведено детето. Намеса на институции се предложи, доколкото родата ще се стресне и ще си изяснят кой какво и защо. Не за друго. Но те са си се разбрали, бащата си го гледа, явно мисли, че има човек до себе си, който ще му помага.

# 4 092
  • София
Замря темата, няма я Даскалка да ни хвърли ново парче и да се загризем. Тази тема е бетер турски сериал, смея се на майка ми, но и аз не падам по-долу.
С тези баби пак е нееднозначно - нарязало гуми на бащата на баща си и там явно вече не издържат, другата баба иска пари и праща магии.
Семейство Адамс от град Х.

# 4 093
  • Варна
Тук плана е да се изгони чуждото "ненормално" дете. Ще се роди нов наследник, който ще е интелигентен супермен. Плод на същия малоумен баща, среда и провинциална атмосфера. Горкият, "накарали" го да тегли кредит, да е без родителски капацитет. Може да се лансира и тезата, че е бил изнасилен и оженен от бабите.  А защо не и омагьосан.  Очакват се чудеса в генетиката. Приказката за чудния лебед , от патешкото гнездо е несъвместима с човешкия фактор .
Какво самочуствие и семейство може да гради жена с подобен екземпляр . ..

# 4 094
Майтап няма, но ръката от едната снимка с детските рисунки е мъжка. Не заради късите нелакирани нокти. Тази тема май е проект на болен мозък. Още с помятането с близнаците се усъмних.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 16:37 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт