Майката да е отговорна и да си вземе детето
Детето да си подобри рязко поведението и да не пречи с нищо
Бащата да се разбере с майката да си поделят грижите по детето
Все неща, които не зависят от нея. Е точно хората, които правят пари от бизнес, най не чакат на другите да им решат проблема. Затова нейните очаквания и поведение за мен са неадекватни.
Не я съветвам да захвърля всички възможности. Казвам, че аз ако се чувствам както тя в подобна ситуация, отдавна да съм се махнала. Пък че някой ще мисли, че бягам с 200, все ми е тая.
Авторката още няма свое дете. Като си роди, ужасът й ще стане троен и тогава ще ми схване идеите. Тя твърди, че сега се страхува от детето на мъжа си, а вкъщи ако има бебе, направо на антидепресанти ще трябва да мине.
Най-нормалното нещо е да види, че ако наистина на 100% иска този мъж, то детето му е нейна грижа в момента, няма отърване и толкова. И да действа съобразно с това.
Ами да, обикновените хора тук бачкат на минимална заплата. Искам да видя как критикарите ще реагират ако се поставят на тяхно място. Още първият месец, в който почне да обяснява на новата жена на бившия, която гърби за минимална, че в Лондон всичко е далече и ще праща колкото има когато може, но да купува на сина й еди какви си маратонки, знаеш ли какво ще стане 🤣🤣🤣. Ще ме прощавате за израза, но то нашето е малко "да се изс..реш пред вратата на някой и да почукаш за хартийка". Не стига, че нищо не прави, ами и отворена, с претенции