Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 564
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 360
Лиа, има какво. И то ще е показателно как вижда нас като семейство и доколко наистина иска някои неща, а не да си купува време с недомлъвки или сладки приказки.

Да тук от написаното виждам, че явно мисленето ти е рационално, а решенията ще са радикални.
Simple Smile

# 361
Ън, срокове и при неспазване куфарите се събират и излиза, да има време да си намери жилище и т.н. преди да се е върнало детето, сега ще се изтърколят два месеца.
Той човекът жилище си има, няма нужда да търси Simple Smile Цял етаж от къща, от който теб са те изгонили преди 2 години, изхвърляйки ти нещата навън (нали така беше! Забравяш, че някои те четем няколко теми вече, пък имаме лошия навик да помним)
Скарал се е с родителите си заради теб, ама като те няма, бързо ще се сдобрят. Така че не прегъвай прекалено пръчката, да не се счупи! Не си чак толкова незаменима и в положение да диктуваш играта.

# 362
Аз симпатизирам на авторката и се надявам да получи развръзката, която желае. Въпреки това, подозирам, че довечера булгарише мачо може да поеме ангажимент да играе по нейните правила, а после да подхване старата песен на нов глас или по-зле - зад гърба ѝ.

# 363
Авторке, той дете си има, ти си на зор. Не преигравай със заканите.
Той си има семейство, работа, има си средата, има както си забелязала и бившата като канидатка. Бил е беден и с дългове, но и с теб не е зачервил кой знае колко гребена, та да речеш, че ще слезе от бентли на икарус. И ти много добре си даваш сметка, че не си в позицията да тропаш с крак. Т.е. и да тропаш, все тая, накрая само твоята шапка е накривена.

# 364
Въпросите, които ти се задават са си съвсем по темата! Нали тя уж е какво ще стане с детето?!? Е, аз те питам как си представяш живота с него?
И, както казах не ти вярвам. Точно избирателно отговаряш. Въпросът "как планираш бебе от този човек и в тази среда?" си е съвсем резонен и на място. Уж детето те нападало, уж те ритало, щяло да почне скоро да те бие, пък за забременяване мислиш. Няма никаква логика и здрав разум в това.
Отговаряш единствено на въпросите, свързани с майката и целиш да получиш виртуална подкрепа и съчувствие от пишещите тук. И като я оплюем всички дружно и ти кажем колко си права, по-добре ли ще ти стане? Жалко, че има хора, които ти се връзват въобще!

# 365
  • София
Не мога да повярвам колко време от живота си изгубих, защото се отплеснах да чета тая противна история. Знам си, че дори в най-върла скука не се влиза в СО, ама на.
И след като времето е безвъзвртано  изгубено, ще взема да си кажа и мнението, преди да излетя и по възможност да изтрия темата от съзнанието си завинаги.
Daskalka, според мен с присъствието ви в живота на тези хора вредите и на себе си, и на тях. Вярвам, че вие, макар и неволно, с появата си сте объркала още повече едно и без това объркано дете, обтегнала сте отношенията между мъжа си и родителите му, поставила сте се в зависимост, същевременно сте поставила в зависимост тях. Изобщо нищо добро не е произлязло от похвалната ви идея да правите бизнес и да градите семейство, напротив. Няма и да произлезе.
Без вас тези хора ще се справят по-добре с живота си.
Без тях и вие явно ще се справите по-добре с  живота си.
Може би имате проблем да признаете, че понякога нещата не стават под ваш контрол или че сте се провалили в първончалните си планове. Много хора не обичат да си признават грешките или захапват нещо като питбули и отказват да пуснат дълго след като вече е ясно, че работата няма да стане. Ако сте такъв човек, опитайте се да се осъзнаете по-бързо, губите собственото си време и влошавате положението на детето и баща му.

# 366
Дами, няма нужда на никой да показвам мускули 🤣

Разделим ли се, вече грам не ме интересува. Може да отиде да живее където иска, с когото иска, с, без детето, негова си работа.

Нося отговорност първо за собствения си живот и събитията в него. Дошло ми е времето за някои решения и ги взимам. А вие ги интерпретирайте както си решите, ваше право Simple Smile

# 367
  • София
Да печелиш от уменията му или да си купиш оплодител?
И аз това си помислих, ама ме беше срам да го напиша Blush Уиш, обаче, е изказзала мисълта, която ми мина през акъла.

Ох, ужасТни сте! Joy
Ще изкарате, че в София са се свършили оплодителите, та авторката ще си премести бизнеса и ще си причини всичката тази фамилия заради единия безценен сперматозоид!?
 #Crazy

# 368
Да печелиш от уменията му или да си купиш оплодител?
И аз това си помислих, ама ме беше срам да го напиша Blush Уиш, обаче, е изказзала мисълта, която ми мина през акъла.

Дами, донорската сперма е по-евтина, недейте така Simple Smile

Е, вярно, инвитрото също струва пари, но не толкова, колкото се наляха тук.

Мислете логично, не емоционално

# 369
Бизнесът е такъв, че нямам време да чакам да ми минават чувства от раздяла и т.н., че да стигна до фаза да не ми пука да съм до него на работа всеки ден, така че средно положение тук няма. Или оставаме заедно и си решава проблема с детето, или излиза и се връща в точката, която е бил преди мен. Много е простичко.
В някакъв момент чак ми стана жал за теб как си се овъртолила, но съзнавам, че е неизбежно. Аз чувства у теб не виждам. Виждам първо арогантност от типа "Плащам, следователн поръчвам музиката и танците към нея." След това виждам озлобление и желание за отмъщение заради музикалната програма, която не е тази, която си поръчала и платила. Човек с нормален интелект ще схване колко себеразрушително е това. И бизнесът ти, и личният ти живот вървят към пълна катастрофа, а ти упорито ги буташ по-бързо да стигнат там.

# 370
Е, като е толкова лесно защо не сте провели този разговор досега? Мисля си, че всичко е многократно дъвкано, господинът е обещавал, лъгал и мазал. И днес ще е така.

# 371
  • София
Въпросите, които ти се задават са си съвсем по темата! Нали тя уж е какво ще стане с детето?!? Е, аз те питам как си представяш живота с него?
И, както казах не ти вярвам.
............
Отговаряш единствено на въпросите, свързани с майката и целиш да получиш виртуална подкрепа и съчувствие от пишещите тук. И като я оплюем всички дружно и ти кажем колко си права, по-добре ли ще ти стане? Жалко, че има хора, които ти се връзват въобще!

Жената си е пуснала тема със заглавие, което отговаря на питането ѝ.
Това, че някой се интересува, в името на клюката, как и защо забременява или иска да забременее от мъжа си, не е неин проблем. Нито е длъжна да отговаря.

Темата е за майката на детето, запомни го и ще разбереш кой и защо се "връзва" на авторката. Mr. Green

ПП. За мен, най- силно светещата червена лампа е лъжата на мъжа й и договорката зад гърба ѝ.
Добре са я пускали по пързалката през тия 3 години и не вярвам тепърва нещо да се промени.
Като начало, те с бившата няма да кажат решението си на детето. Ще има да се обвиняват един- друг за казано и премълчано, и нищо няма да се промени.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 17:44 от absurT

# 372
Никакво значение няма какво ще обещае мъжът тази вечер. Значение има как ще постъпи. А докато детето е с майка си, няма как да знаеш как всъщност ще постъпи мъжът ти.

# 373
Ние откога ти обясняваме, че за теб най-чистия вариант е донорски материал и асистирана репродукция. Без селския гений, без лудите му роднини, без биологична връзка с детето, с което толкова се мразите.

# 374
Ема, и утре като ме попита кой е баща му/й, какво правим?

Ти може и да не си, но аз съм виждала от първа ръка какво става в училище и навсякъде с деца, чиито презиме и фамилия са с женските окончания. Знаеш ли какво е да се къса от плач дете в ръцете ти, защото са го нарекли копеле? Дано не ти се налага, но аз и това съм виждала.

Всяка ситуация си има плюсове и избори, просто трябва да си прецени човек и да избере.

Общи условия

Активация на акаунт