Има едно дете, един от тримата в случая с битото по главата момиче, чиято майка е била най-добрата приятелка на момата англичанка преди да замине и даже се чудеше защо е прекъснала контакт след това.
Разбирам, че трябва да съм дяволът, но хайде една идея по-полека със свободните съчинения

Бяхме, да, психоложката му обясни, че биологична и доведена майка не е едно и също и трябва да има реалистични очаквания към мен и отношенията ми с детето като цяло. Даде му задачки за мислене, другият път ще пощим мен.
Фейсбук профилът, дами, е просто пример за родителския климат там и защо ви казвам, че ако опира само до детето, ще е по-щастлив с нея. Концепцията е всичко е разрешено, ако нещо причинява и най-малкия дискомфорт - се отстранява. То хубаво, ама това дете расте, после ще стане голям, ще трябва да работи, да се вписва в колектив, да се съобразява с шеф, на който грам няма да му дреме, че е изоставено от майка си дете... Така просто не се възпитават функциониращи възрастни, хора. Не може да е тотална слободия още от тази възраст.