Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 776
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 265
Базила, стана че Упрехме до 600 лв...Това стана, иначе сме многоооооо богати

# 2 266
Става така, че в тази тема, в противоречие с всички останали, и в разрез с духа на форума, се съветва жена да плаща издръжката   на чуждо дете, вместо мъжа , при живи родители.
И че парите на една жена, къщата и, бизнесът и, е някакъв страшен трън в очите на други жени. Уж успешни, добронамерени, великодушни.

# 2 267
Не е здравословно да плаща на мъжа си.
Така е. Затова е изключително нездравословен фактът, че тя е и работодател на мъжа си. Като негов работодател се налага да му плаща. А тя явно плаща твърде мършаво на гениалния луд учен, нищо че едно оръжийце, сглобено от него, по нейните думи, струва между 12 и 35К.

# 2 268
Е какво значи тя да плаща издръжка?
Нали имат общ бизнес? Печалбата от този бизнес само за нея ли е, че не може мъжът да си позволи 600 лв.?
Оставали му по-малко от "личния доход", а за какво е успешния бизнес тогава? Той на заплата ли е при собствената си жена или на джобни?

# 2 269
Не е здравословно да плаща на мъжа си.
Така е. Затова е изключително нездравословен фактът, че тя е и работодател на мъжа си. Като негов работодател се налага да му плаща. А тя явно плаща твърде мършаво на гениалния луд учен, нищо че едно оръжийце, сглобено от него, по нейните думи, струва между 12 и 35К.
А той плаща ли и 600 лева, защото му гледа детето 3 години вече.

# 2 270
Той не я е наел за детегледачка, но тя го е наела за работник във фирмата си.

# 2 271
Напротив, жената иска спокойствие за себе си и мъжа си, без детето. Цената за това е 600 лв месечно. Тя твърди, че е богата..... И какво е решението  ако наистина е богата и си иска мъжа само за себе си... да се кара като циганка с родата или да си осигури спокойствието

# 2 272

От кои пари? Това надхвърля частта от личния му доход, която остава след изплащането на заема, останал погребан в нейното жилище 🤣. Определено имате чувство за хумор!

Даскалка, ето практичен съвет: Търси си богат мъж. То е ясно, че парите са водещи и затова си взела детето - за теб е по-евтино ти да го гледаш, отколкото да плащаш на бабата или на майката на Албиона. Зарязвай селото и си идвай в София.

Скрит текст:
Колко време още ще я чакаме тая инвестиция да се върне?!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 21:07 от tainichka

# 2 273
  • София
За брава може 600 лева, за баба, спасяваща от кошмарите - не...

Бизнес на печалба винаги може да плати 600 лв за належащ  месечен разход. Значи единствения и неповторим бизнес е само феерия и мечта, но не реалност мисля.

Нереално е мисленето ти, а твърдиш че собствен бизнес, че и собствено достойнство имаш.
Колко пъти обясни жената, че това не е нейно задължение, че тя е приела детето, но ако някой трябва да плаща издръжка за гледане, то това са родителите!?
Разбира се, че ако беше толкова огромно перде, каквото я изкарвате, щеше да се откупи с едни пари и да си реши проблема.
Защо ли се опитвам да обяснявам очеизвадни неща на жени, за които най- важното е да си намерят втори мъж-ерген, който да им гледа децата, но не биха пуснали зад вратата си чуждото?

# 2 274
Вторачването в парите на даскалка тотално опростачиха темата.

# 2 275
Тоталното опростачване е да се пише кой си търсил мъж ерген.
Ми който можал, намерил. Който не намерил пръска злоба.

Съвсем честно си казвам.
Ако съм си намерила мъж, с който ми е добре и се гушкаме всяка нощ и искам да продължава така, 600 лв ще ги давам с кеф, защото ги имам и си го искам този мъж...

# 2 276
Tays, парите самата авторка ни ги навират в очите постоянно още от миналата тема. През пост, през два ни напомня за тях , да не би евентуално да сме забравили или да не би да има неразбрали. Та няма начин да не говорим за тях при положение, че самата тя постоянно ни ги навират в очите.

# 2 277

Според хора, живели много преди мен, парите движат света, но в настоящия извисен си мислим само за любов.

# 2 278
Е, с готовност си го взела с всичките му кредити и бащинство, започнали сте общ бизнес, уж печеливш, той продължава да работи и на другата си работа, освен в общата ви, пък в твоите очи той няма. И не може да си позволи за детето си. Сметки има тук, но семейство не.
tays, благодаря за включването.   Това е  мнението и отношението на авторката., написано доста пъти в публичен форум.

# 2 279
  • София
Тоталното опростачване е да се пише кой си търсил мъж ерген.
Ми който можал, намерил. Който не намерил пръска злоба.

Каква злоба виждаш там, където се цитират факти, не схващам?
Я, погледни темата, в която всяка се изреди да си каже, че не би приела мъж с дете, дори да е при майка си то.
Как пък, от всичките тук, само 1 намери мъж с дете, а всичките други- ергени? Mr. Green

И каква излезе тя- аз пръскам злоба, защото не съм си намерила втори мъж без деца? Ти, къде прочете че съм си търсила мъж, та така развинти фантазия?

Общи условия

Активация на акаунт