Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 126 860
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Скандал си е необходим, няма как без това да се мине. Най-вероятно бащата не е съгласен с казаното от психоложката.

# 2 641
И аз мисля, че скандалът може да накара някои бариери да паднат и да се кажат неща, премълчавани с години. При тяхната ситуация може да се окаже катарзис.

# 2 642
  • София
И сега тръпнем. Малко като онзи виц: "Хайде обаждай се на Марчето"

# 2 643
  • here and now
Скандал си е необходим, няма как без това да се мине. Най-вероятно бащата не е съгласен с казаното от психоложката.
Аз залагам, че авторката е имала сблъсък на мнения с психоложката...

# 2 644
Аз залагам на версията психоложката vs семейството

# 2 645
Цял ден чакам Confused
Залагам на Патев за скандала. Оспорил е някои препоръки на психолога. Според мен е свързано с уведомяването на детето за бъдещето му. То това ми се струва най- нелепото в момента- отлагането на казването и начина, по който са решили с великата мама , да се случи.
Дааскалкеее, аре , ве. Къде си ?

# 2 646
Е стига де
Дано всичко е наред и резултатът да е нещо градивно

# 2 647
Гледам залози се появили Laughing Та аз залагам, че авторката просторно е обяснила на психолога своите виждания за възпитание на детето и мунчо най-после се е светнал какво наистина мисли за детето му и как вижда бъдещето му в семейството им /никак/. Т.е, че скандалът е семеен.

# 2 648
Ех, авторке пуснеш тука един лаф, че ще кажеш довечера и форумО цяла вечер заляга по компютрите да дебне за отговор 😁 Хайде не ни мъчи, кажи какво стана при психолога?

# 2 649
Няма да е мунчото, тя се е скарала с психолога.

# 2 650
Няма да е мунчото, тя се е скарала с психолога.

Не мисля,скандалът ще е бил с психолога,а между тях двамата.
Що за психолог би си позволил скандал с пациент?Това е несериозно просто..

# 2 651
  • София
Между тях двамата, разбира се. Не е искал да следва съветите на психоложката той и е агресирал.
Което не е лошо де, да се чуе и неговия глас.

# 2 652
Аз лично като водихме малкия с бнд при психолог, аз се скарах с психоложката.
Исках да тръгвам, приключихме сеанса, говорехме общи приказки вече,аз имах ангажимент, и оная като застана на вратата със 120- кг. си туловище, затисна я, и не ме пуска- кукувица бе. Че и Даскалка, кой знае каква идиотка й се е паднала.

# 2 653
И аз мисля, че кавгата е била между двамата. Психолога е посочил нейните грешки, Даскалов се е съгласил и тя е изригнала.

# 2 654
  • Варна
И аз мисля, че е имало идеен сблъсък м /у даскалка и психолога. Особенно спрямо П@тев е имало жестока , защитна пледоария. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт