Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 019
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 180
И какво показват тези играчки? Ти търсиш демони навсякъде, психирала си се яко. Повечето деца си чупят играките. Дъщеря ми и тя маха ръце и крака на куклите, дали не е обладана от зли сили и да смята да ни изколи всички в най-скоро време?
Хм, като малка режех главите на куклите, защото твърдях, че ще ставам мозъчен хирург. Сега сигурно вече е късно да ходя на психиатър, а? Или има надежда и за мен и да си събирам багажчето все пак?

Аман от кукуригалници! Още повече аман от кукуригалници, в чиито ръце има деца!

# 3 181
  • София
Дами, вие проблем нямате. Чистете им стаите до пенсия. Вменявайте им, че могат да си правят безнаказано каквото си искат още от детската градина. Не им създавайте елементарни трудови навици,  то като опре яйце до дупе ... ама ако опре, защото мама ще дондурка доживот...
Само че по света има и друг начин на живот.
И това не е тормоз.
Деца работят в Азия от 5-годишни или в Африка на 10 са въоръжени. Това ли имаш предвид под друг начин на живот?

Не чистя стаите, освен да проверя дали не е паднала мазилката или са се завъдили нови форми на живот.
Ъъъ, наскоро накарах сина си да спи на спалнята, а аз на неговото легло, за да не настине от климатика. Ужас, ужас!  Mr. Green
Не е най-голямата ценност да си подредиш дома и съществуването като кутийка и да не отстъпваш и на сантиметър от правилата.

# 3 182
Стереотипите са страшно нещо.

Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази.

Оф, това пък къде го прочете! В темата сме 39576483 жени с втори мъже, които живеят заедно с децата си и нито една, която е оставила дете заради мъж. Моля ти се. Сигурно щото живеем в София, де Wink
Тези втори мъже нямат ли деца от първите си бракове  newsm78Защо ми се струва ,че в лицето на Даскалка припознавате вторите си мъже и изискванията към тях за децата ви ги вменявате на нея ,като задължения.
М оля? Аз съм написала около 946278 пъти Даскалов да си поеме детето. Четете, моля.

# 3 183
Само че по света има и друг начин на живот.
Има, има. Някои от нас даже го живеят, докато ти си мечтаеш за него, лаейки във форума.

# 3 184
Аз да взема да питам нещо друго, и то е към тези, които живеят с втори мъже, небащи на децата им.
Дали някоя ще допусне детето и да ритне пастрока. И какво ще последва.
Ама те всички пастроци са прекрасни, само даскалка заслужава.
Та - пак. Допускате ли такава ситуация и как бихте реагирали.

# 3 185
  • София
Абсурд, дотатъчно абсурдна си със собствените си изводи. Не ги приписвай на мен. Твои са си, тегли си ги. Толкова глупости наопаци и на едно място, както в твоите потинги, рядко има.

Аха, като не ти изнася, тръгваш с обидите. Mr. Green
Ми, давай, мина времето, когато се връзвах и се опитвах да се обяснявам с хора, скарани с логиката.

# 3 186
Патев да си ходи. И на дакскалка ще и олекне, сигурна съм.
Но той трябва да предприеме крачката.
Е, щом тя не може да предприеме крачката, от която ще ѝ олекне...

# 3 187
Сега пък няма деца, които да си пазят играчките и е норма всичко да се потроши 🤣🤣🤣🤣

Не ме учудва, че тук така "трошите" мен.

# 3 188
Аз да взема да питам нещо друго, и то е към тези, които живеят с втори мъже, небащи на децата им.
Разбира се, че не. Писах, случвало се е, не да удря, но му правеше маймунски физиономии зад гърба. Беше в периода на купуването на апартамента, бяхме позарязали възпитанието, разбира се се отразяваше. Тогава и взимаше пари от портмонето ми, и за това писах в друга тема. Взехме мерки, не повтори детето. Мерките ги взехме ЗАЕДНО.

Даски, аз съм пазила играчки. При нашите вещите бяха фетиш. Всичко трябва да е точно, прецизно, изпипано детайлно. Много ми помага в професията ми това качество, такава ми е работата, че е необходимо да съм абсолютно пунктуална. Написах си професията, кой чел-чел.
В личния живот обаче това е пълна вреда. Винаги съм страдала от прекомерните изисквания на родителите си към мен и оставях децата си да си рисуват по играчките и да ги разчленяват.
Имаме много, всички баби, вуйчовци, стринки, лели носят, + 2 жени с по-големи деца, които ми изсипват - коя торба барбита, коя торба дрехи. Не е нужно да се вманиачаваме в пазене просто. Сигурно някой ще каже, че сме богати, други казаха, че сме много зле, въпроси на критерии е явно.
Не, че не уча на пазене, но Не Се Вманиачавам, считам го за много много вредно. Сама едва съм се измъкнала от това прекомерно чувство за контрол над вещите точно /и не само/, боря се със себе си и това, което ми е вменено от родители като теб. Успявам, любимата кукла на дъщеря ми е нарисувана с точки - болна е от шарка. Направи го преди 2 години, когато кара варицелата, разбира се и куклата се разболя.

Всъщност по повод куклите и фигурите без ръце и глави - има информация в нета бол.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 14:44 от Анонимен

# 3 189
Уиш, малко по-завоалирано, умееш ги тия неща Simple Smile
Като ми падне пердето, воалът отлита. Simple Smile

# 3 190
Ама как точно те задължих да четеш и коментираш, че не се сещам? 🤣🤣🤣
С това, че и темата ти като теб. По всички възможни начини й задавам "спиране на следене", тя пак и пак ми изскача. Магия явно си й направила да няма отърваване, точно както от теб. Гонят те през вратата, намъкваш се през прозореца, мазето, комина, отходния канал... Само и само да си навърташ изтърканата плоча и пиеш вниманието на хората.
Хайде поне направи една равносметка! След нам си колко си на брой теми и стотици изписани страници с коментари, мнения, съвети или критики, уважи ни поне малко, че сме реагирали на драмите ти, и дай поне да видим ти какво прочете, разбра, прие и ще предприемеш най-накрая.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 15:03 от птица

# 3 191
  • София
Даскалке, казахме ти - предложи пари на майката и виж дали няма да се навие. Обаче ти веднага започваш: "Аз няма да давам пари тя да си гледа детето". Мъжът ти тогава да дава, ааа, той нямал. Така или иначе, ако майката е с детето, тТМ ще плаща издръжка.
Вече и аз си мисля, че ти й завиждаш, защото затворникът я е принудил еди-какво си, а ти твоя мъж не можеш.
Само че на онзи май не му пука особено за майката, след като дори не е разведен, а ти си се вкопчила в мъжа си. Там е заровено кучето.
Ето ти една идея - кажи на двамата му родители, че ще уведомиш социалните какви ги върши детето им.

# 3 192
  • София
Аз пък смятам, че никой не е забранявал на майката да си вземе детето. Просто майката не го иска и го баламосва.

# 3 193
Абсурд, дотатъчно абсурдна си със собствените си изводи. Не ги приписвай на мен. Твои са си, тегли си ги. Толкова глупости наопаци и на едно място, както в твоите потинги, рядко има.

Аха, като не ти изнася, тръгваш с обидите. Mr. Green
Ми, давай, мина времето, когато се връзвах и се опитвах да се обяснявам с хора, скарани с логиката.
На твоята възраст дали е възможно да имаш вече дементивни проблеми и неразбиране на кратки текстове, оттам и алогичността и проекциите ти върху други, в случая мен? Това е твое, не мое писание. Grinning Не е стеснявай, ако ти светне. Разбирам, че така разсъждаваш, но това е твой проблем.

Ааааа и щото "лъжат", трябва те да е променят. Ами, браво за желязната логика!
А авторката - невинната жертва, дето нищо не може да реши за собствения си живот и да го направи, щом се е накиснала сама в такава ситуация!? Ами ок, нека други вземат решения за нея, пък тя ще продължава да го играе "невинната жертва".

Пак нищичко не си вдянала, сори!
Вие искате Даскалака да стои в позата на жертвата и да не решава собствения си живот.
Освен ако не го реши само по начина, по който вие намирате за правилен, разбира се- да се махне от мъжа, от всичко което ги свързва. И целият вой е, че тя не е съгласна да играе по предложената ѝ свирка.
Вие драпате да я убедите, че другите единствено трябва да решават живота ѝ, дори и зад гърба ѝ.
И което е най- непочтеното, се криете зад "горкото нещастно детенце", заради чието имагинерно щастие, тя трябва да се жертва.

# 3 194
Ако пастрокът тероризира детето ми, няма да допусна детето да го ритне по една единствена причина- аз ще съм утрепала и закопала пастрока и детето просто няма да може да се дореди да го ритне.

Общи условия

Активация на акаунт