Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 035
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
Тоя бизнес егати загробията се оказва. Да се беше хванал бащата на някаква нормална, добре платена работа, да си работи по 8 часа, да взима заплата нормална и да си гледа детето.
Сега така е впримчен, от първата жена с кредити, от втората с робия - че тоя мъж бял ден няма да види.

# 3 226
  • София
Тоя бизнес егати загробията се оказва. Да се беше хванал бащата на някаква нормална, добре платена работа, да си работи по 8 часа, да взима заплата нормална и да си гледа детето.
Сега така е впримчен, от първата жена с кредити, от втората с робия - че тоя мъж бял ден няма да види.

Доживях ти да защитаваш мъж, а аз да те питам дали не си слънчасала!? Joy

# 3 227
Таис, аз съм дипломирана, но не като психолог.

Между другото, децата често рисуват ужасии, за да вентилират и преработят нещата, с които им е трудно да се справят. Според моята  персонална Фрида Кало, ака дъщеря ми, рисуването на ужасии ги изкарва навън и тя не ги задържа в себе си. Ето един нейн акварел, който може да създаде доста работа на детските психолози.
Скрит текст:
Та, според 13-годишната ми Фрида Кало рисунката на момченцето била "мила и тъжна".

# 3 228
Ами значи 13 годишната ти дъщеря е повече Човек от 30-40 годишната Даскалка!

# 3 229
.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 16:08 от Анонимен

# 3 230
Дъщеря ти е изключително талантлив художник!

# 3 231
Всъщност и аз я намирам за мила и тъжна. Нищо страховито, демонично и тревожно не виждам. Мъчно ми стана за детето. Най-гадното е, че то мисли, че майка му и баба му също плачат за него и искат да го вземат.

# 3 232
Ахам.
И втората жена като първата.

Думата 'парички' използвам умишлено. Wink За който не разбра.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 15:40 от Анонимен

# 3 233
Таис, аз съм дипломирана, но не като психолог.

Между другото, децата често рисуват ужасии, за да вентилират и преработят нещата, с които им е трудно да се справят. Според моята  персонална Фрида Кало, ака дъщеря ми, рисуването на ужасии ги изкарва навън и тя не ги задържа в себе си. Ето един нейн акварел, който може да създаде доста работа на детските психолози.
Скрит текст:
Та, според 13-годишната ми Фрида Кало рисунката на момченцето била "мила и тъжна".
Мале, Уиш, десният крак.
Blush
Иначе има много храна.

# 3 234
Птица, тя е жалостива, да. Даде ми интересна идея защо момченцето е най-голямата фигура на рисунката. Според нея, за да даде максимален обем на мъката, събрана в него. Тук вече дребната психоложка се оля, ама нейсе.

Гугълче, мерси, ще ѝ предам, та да се надуе като листна въшка, насмукана с кръв.

Тиасче, точно десният крак, да...хмммм...

# 3 235
Много е красива, Уиш. Браво на момичето!

Наистина, чрез рисунките си изразяват емоциите, точно така. Малките деца не успяват да вербализират нещата и ги рисуват.
А за липсата на крака на фигурките - не знам какво значи, но се прави от всички деца, това със сигурност знам.

# 3 236
  • Варна

Ей, честно, ако аз бях поставена в такава ситуация, ама ей сега щях да вдигна телефона на малкия и да му кажа ,, ае , сладур, ти знаеш ли какво ни чака. Мама и тати се разбраха. Па да видим.

И аз това предложих назад. Било курвенски номер, каза авторката.

# 3 237
На повечето фигурки крайниците са така кьопаво закрепени, че децата за нула време им виждат сметката. Особено ако пипат джаста-праста.

# 3 238
В университета имахме часове по педагогика и там ни даваха детски рисунки за анализ. Там наистина има значение коя фигура е голяма, малка, първа или последна. Имаше и рисунки на психично болни деца и нямаха нищо общо с тази на детето на Даскалката. Аз пак ще се повторя, че детето просто много страда, не виждам нищо ненормално в него. Изградило си е самО механизми за справяне, понеже не е имало кой да го научи. Даскалката всячески се опитва да го изкара самият дявол. Аз също като малка раздавах шутове, бях много, много ядосано и наранено дете. Репликата "Искам да умреш" си ми беше редовна в изблик на гняв. Неглижирането от двамата родители прави бая поразии. Който и да се опита да му обърне внимание просто не е мама или татко.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 16:44 от Уейв

# 3 239
Да, отделно, че са некачествени, абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт