Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 130 042
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 125
Скрит текст:
Даскалка, ти вече си започнала да правиш промени, ето ходите на психолог. Има ли вече някаква промяна в убежденията и вижданията на бащата относно поведението на детето му? Споделил ли е с теб, каква промяна смята да въведе? Ти до каква степен виждаш участието си в този процес?
Взела си решение, ако детето отново стане агресивно спрямо теб, да ги помолиш културно да си тръгнат. Обаче съществува възможност още първия ден, още преди да е започнал бащата да променя отношението си към детето и да въвежда новите правила, детето да прояви агресия. Тогава какво правиш? Би ли дала някакво време за справяне със ситуацията?

Не, Lea. Дотук беше каквото беше. Най-човешки съм му казала позицията си, вързана е със срокове. Голям мъж е, да се оправя. Но не го виждам да е тръгнал да търси жилище и да се изнася все още, така че ...

Ще видим в петък.
[/quote]

Щом не е започнал да търси жилище, най-вероятно ще търси начини за справяне с проблема и вземане на по-сериозни мерки за възпитанието на детето.Това дава някаква надежда, че нещата ще се развият в полза на детето, както и оставането и на трима ви в това семейство.

# 4 126
  • София
Ами може да е заметено, защото се оплаква няколко пъти от изтрити коментари в първата тема. Остава въпросът с налятата шестцифрена сума в бизнес, който още е на загуба и доходите на авторката, с които издържа всички и да плаща вноските за жилището по каквато и схема да е. Откъде доходи, освен от заплата като управител или дивиденти, които при липса на печалба няма? Абе глупости на търкалета от начало до край.
Ами да си чела, но едва ли държиш да ти стане ясно.
И схемата за жилището имаше (макар че аз се замислих кой ще строи в такива мащаби в гр. Х., то хора не останаха).
Каза, че се издържат от други нейни доходи, може би наеми в София.
Ама не може да бъде, нали? Такова животно нема.

Вашият лагер едва ли забеляза, че ВЕЧЕ е имало ултиматум към мъжа да си ходи с детето, така че нейните защитнички не цитираме неща от предната тема или от началото на тази.
Докато вие си въртите латерната: Тя иска бащата, без детето.
Като са се разбрали родителите - да кажат на детето, а?

# 4 127
Пратете му линк на бащата да чете теми или на бабата, явно не са запознати с желанията на авторката. Като се запознаят, смятам, че все ще решат детето или финансовата каишка.  Каква е тая мъка за най-малко трима?

# 4 128
  • София
В темата стана "не били компири, ми компютри, не ги копали, ми крали".

# 4 129
Дайс, ами като се фантазира вместо да се чете ...

# 4 130
  • София
Всъщност темата много отдавна, да не кажа от началото, се поде в посока, нямаща нищо общо с въпроса в нея.
Всеки си пише, колкото да се намира на работа. 🙄

# 4 131
  • София
Дайс, ами като се фантазира вместо да се чете ...
Покрай течовете в НАП ще вземе да те разконспирираме и да видим доходите ти.
Баба/дядо от бащина страна как гледат на евентуално прибиране на детето? Мъжът ти да ги пита, ти ясно, че не общуваш с тях.

# 4 132
  • Варна
В една тема брутално бе оплюта изнасилена жена. Гугъл дефиниции, консервативни теории и отхвърляне на непознати проблеми. Естествено тя беше обвинена, осъдена и упрекната, че е инициирала престъплението.
Тук се явиха упорити адвокати на история тип  "Алиса в страната на чудесата".
Микионерка би могла даинвестира рисково в 20 г. необвързан нерез, без ангажименти и мечти за брак. Шофьор, секретар ,  компаньон и шоумен, дотам са пълномощията им в реалния живот.
Капиталът се наследява след прецизна селекция, не на случаен принцип и вредни обременености .

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 17:31 от Viviana91

# 4 133
  • София
А какво пречи изнасилването да е същата измислица?

# 4 134
Ами може да е заметено, защото се оплаква няколко пъти от изтрити коментари в първата тема. Остава въпросът с налятата шестцифрена сума в бизнес, който още е на загуба и доходите на авторката, с които издържа всички и да плаща вноските за жилището по каквато и схема да е. Откъде доходи, освен от заплата като управител или дивиденти, които при липса на печалба няма? Абе глупости на търкалета от начало до край.
И схемата за жилището имаше (макар че аз се замислих кой ще строи в такива мащаби в гр. Х., то хора не останаха).

Вашият лагер едва ли забеляза, че ВЕЧЕ е имало ултиматум към мъжа да си ходи с детето, така че нейните защитнички не цитираме неща от предната тема или от началото на тази.

не, куку, ти не си чела, но бързаш с агресивни коментари!   ултиматумът е от МЪЖА, който директно й каза, че иска да живее със сина си и ако отношенията между тях не се оправят, те ще се разделят. Авторката го плаши, че тогава няма бизнес няма мизнес, явно мизерното положение на мъжа и този бизнес са й основния коз. дали мъжът ще избере сина си пред "своята мечта" (бизнеса, а не Даскалка, тя сама по себе си не му е никаква мечта) не знам...

Мъжът е този, който иска да бъде със сина си и го е заявил директно на авторката. Авторката пък пуска коментари като този

"МоарейнД, до раждането шансът да не живеем заедно доста нараства. Този ритник в корема не беше случаен, очаквам повторно мое забременяване да го накара да ескалира отново и да ми посегне повторно, при което вече ще бъде изведен от дома ми. Това, разбира се, ако прескочим трапа с терапията и другите неща с мъжа ми сега"

и най-различни хипотези за насилие над нея, самоубийства, клеветене на майката и изгонването й от Лондон, които ще променят решението на мъжа да живее със сина си. Тя не иска да си разваля семейството и бизнеса за чуждо дете по нейни думи. това го повтаря нонстоп. Абсолютно очевидно е, че гради стратегии да бъде изведено детето, тя самата постоянно повтаря хипотетични ситуации, при които това би се получило.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 17:31 от dosgardenias

# 4 135
  • Варна
Разбира се, че бизнесът и бъдещите печалби от него са морковът, с който се подмамва магарето. И то тегли ли, тегли.

# 4 136
  • София
Аз не виждам ултиматум. А изясняване на ситуацията.
Ултиматумите са "или приемаш детето ми, каквото е, или си тръгвам".
Дали бащата не вижда мечта в авторката съвсем няма как да знаем.

# 4 137
Разбира се, че бизнесът и бъдещите печалби от него са морковът, с който се подмамва магарето. И то тегли ли, тегли.
И на къс повод - без доход, докато не се изплати на авторката инвестицията...

# 4 138
Скрит текст:
Скрит текст:

не, куку, ти не си чела, но бързаш с агресивни коментари!   ултиматумът е от МЪЖА, който директно й каза, че иска да живее със сина си и ако отношенията между тях не се оправят, те ще се разделят. Авторката го плаши, че тогава няма бизнес няма мизнес, явно мизерното положение на мъжа и този бизнес са й основния коз. дали мъжът ще избере сина си пред "своята мечта" (бизнеса, а не Даскалка, тя сама по себе си не му е никаква мечта) не знам...
[/quote]
...
Да де, рекъл е, тя да си продължи да се оправя с детето, не е съгласен тя да го пита как да постъпва в определение ситуации. Много зряло, нали. И сега си седи при даскалка и си мисли, че е уплашил гаргите.
Даскалка няма да отстъпи и така е правилно. Не я "Жалете " толкова, знам, че ви се иска някак да я унижите, макар и да не е ясно защо.

# 4 139
  • София
не, куку, ти не си чела, но бързаш с агресивни коментари!   ултиматумът е от МЪЖА, който директно й каза, че иска да живее със сина си и ако отношенията между тях не се оправят, те ще се разделят.
Аз съм херувимче в сравнение с плюещите онези, които "си дрогирали децата"  Mr. Green  Mr. Green
Това го четох, но и тя му е поставила някакви условия, за които не пише повече. Той първо избухнал при психото, после се умирил и говорили.
Да, тя 100 пъти повтори като пренавита пружина, че вече няма да е както досега, на което много не вярвам, но ако наистина темата е пързалка - ще я съчинят в благоприятна за дърлене посока.

Общи условия

Активация на акаунт