Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 859
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 290
  • София
Аз лично смятам, че когато има човек, нуждаещ се от валидация, както авторката го нарече,  и който е бил мачкан от родителите си, че за нищо не става и няма да прокопса, срещу него няма как да стои жертва, както тук се изгражда образ. И да, пръстът на снимката е мъжки.

Вече нямам желание да се занимавам с противоречията на Даскалка, но искам да кажа, че съм много учудена, меко казано, че потребителки, които намирам за интелигентни и с изключителен усет за хората, се връзват на манипулативни постове, точещи се вече 300стр. Допускам възможност и аз да съм се объркала, но ми се струва, че в случая единодушието по казуса не е в следствие на форумен хъс. Не знам, дано се оправят всички в ситуацията- всеки според потребностите и характера си, а не по нашите критерии.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 01:07 от The Catcher in the Rye

# 4 291
Със всеки нов коментар на Даскалицата се изумявам колко много не уважава бащата на бъдещото си дете. След обяснението как тя направила от него човек, защото направила хобито му бизнес, който тя платила, а той все едно е от дом за сираци, че трябва да я гледа като английската кралица за това, което е направила. За да го обиждат на 40 години и да му натякват - имат защо. Явно Многострадалата Геновева е изиграла доста добър цирк, за да замаже очите на даскалицата. Има такива мъже и жени, но неуважението на Даскалицата към него и тонът й на говорене за него са доста притеснителни.

# 4 292
Чудесно е как дами, които дружно ръфат Даскалка и Мунчо също толкова дружно забравят, че Господ като дава на някой талант, не държи той да живее насред Лондон или Париж. Знаете ли колко им дреме на японците, че Котоошу е роден в българско село. Хората гледат постиженията, а не кой къде е роден и расъл. И това е не само в Япония.

Кечър, по какво позна мъжки или женски е пръстът 🤣🤣🤣🤣🤣.

# 4 293
  • София
Това си е моя работа.

# 4 294
Те бебетата нямат строг режим за спане, ти искаш 10-годишно момче да изпълнява като по часовник.

# 4 295
То бебето още отсега има режим, ти какво си мислиш. От ден 1 спи цяла нощ и не мърда до сутринта.

# 4 296
Впечатлена съм от някои съфорумки. Как можело аз така да пиша за Горканчо, но иначе за мое дете може да се напише всичко.

Кажи честно Simple Smile

# 4 297
Даскалице, използваш таланта на човека срещу него, правиш си тънки сметки за бизнеса, който е само твой, не плащаш заплата на човека, правиш се на светица, детето му било виновно за всичко, майката не го искала. На всичкото това отгоре - си приела бащата и детето, което е било и преди с баща си, а сега искаш той да забрави за него и да си направите новичко , а другото - да ходи при майка си, защото ти не си го родила. Искаш да си живеете мирно и тихо с твоя работник и с новото дете, защото другото е проблемно и видиш ли - ти знаеш повече за гледането на деца от него, въпреки че самата нямаш деца. Бащата е инвестирал далеч повече от теб, защото си дава семенната течност, нервите, слушането на скандалите ти за всичко и най-вече талантът, който ти използваш само за егоистичните си нужди, а на среща детето получава само едно местене напред - назад и гадно отношение от теб, защото ти искаш да сте само тримата с новото гарДЖЕ.

# 4 298
  • София
Твое дете?
Пропуснала ли съм нещо Astonished
Затова ли казваш, че иска да остане "с вас"?

# 4 299
Твое дете?
Пропуснала ли съм нещо Astonished
Затова ли казваш, че иска да остане "с вас"?

За Нероден Петко ставаше въпрос. Grinning

# 4 300
Ти си позволяваш да диагностицираш детето му по интернет и да го изкарваш ненормално. Къде е разликата?

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 00:18 от Nikoleta78

# 4 301
И да публикува негови рисунки, снимки и аудио записи, които разбира се са правени тайно за архива с доказателствата.

# 4 302
То бебето още отсега има режим, ти какво си мислиш. От ден 1 спи цяла нощ и не мърда до сутринта.
Ако фюрерът му шибне един може и да си зАспи до сутринта Joy

# 4 303
  • София
Жената не може да се справи с нейния подход !!! Сто пъти се написа ... Да не се ѝ опитва щом иска само по нейните правила да се играе ... Хиляди съвети ѝ се дадоха как да подобри отношенията си с детето ама тя "интелигентната и умна" жена нито приема, нито предава !

Разбира се, че по нейните правила ще действа- тя познава детето, тя го отглежда от 3 години.
Вие с хилядите съвети, не сте го виждали това дете на снимка дори, ама големи капацитети се извъдихте-кристалните ви топки и звездите ви напътстват, явно. Mr. Green

Едно не мога да разбера, ти пък защо реши, че си по- интелигентна и умна от авторката? newsm78
Не си кадърна един пост да напишеш без да я облееш в помия, докато тя 300 страници ви търпи простотиите и обидите, без да ви слезе на нивото.

# 4 304
облееш в помия, докато тя 300 страници ви търпи простотиите и обидите, без да ви слезе на нивото.

Нали? Ужасно прилича на една съфорумка с бан, която също така много обича да пише измишльотини и хич не се обижда като я хокат.

Общи условия

Активация на акаунт