Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 609
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 455
Краси, бащата дори не присъства в картинката.

И пръстите са моите, нищо, че на Кечър й се привиждат мъжки ръце.

При психоложката беше рисувал друго. Задачата била да нарисува семейството си като животни. Ляв край на страницата - къща от осакатените, без врата и т.н. Той и мама - заедно, обърнати един към друг, котка и малко котенце. Защо точно коте? Били добрички. А тате? Рисува баща си, вляво от осакатената къща, с гръб към котките, по-голяма фигура, куче. Защо куче? Строг, пази. А Даскалка част ли е от семейството? Да. Като какво ще я нарисуваш? Дясна половина на страницата, крава, най-голяма от всички фигури, с две огромни вимета. (Аз не съм с чашка Д).

Бащата е виждал тази рисунка, показа ни я жената.

Та, анализирай това.

А имало ли е въпрос към детето: Защо крава?

# 4 456
  • Варна

Всъщност да. Ако котетата се асоциират с доброта и миловидност, а кучето със строг пазач, тогава тая крава какво цели да покаже? Виметата означават, че цялата фамилия те дои безобразно? Или самата крава означава не особено висок интелект?

# 4 457
хаха, абе, не те обича детето бе, Даскалке, мама е писанка, детето е малко котенце, ти си крава Simple Smile)) за него си отблъскваща и противна, както физически така и емоционално. Остави го детето. Към татко си има респект, щом го рисува като куче, което е строго и пази. От мама получава нежност и ласки. А теб нито те харесва, нито те уважава. Между другото, детето ще излезне умно и талантливо над средното, чувствително и адекватно.

# 4 458
Много яко това с кравата, предполагам огромна и рогата.

Като котка с котенце ни рисува и и моето дете.[video][/video]

# 4 459
  • Варна
На мен вече ми стана супер интересно как ли изглежда тая фатална чистачка, че мъжете подскачат като им свирне.

Бабата по майчина линия е чистачката, май, то съвсем се оплетохме.

Аз разбрах, че майката в Англия работи като чистачка.

# 4 460
  • София
Леле, като знам моят син какви ги рисува, ще отбягвам всякак психолозите.
Е, все пак май детето харесва котки, не е толкова зле.
Писала съм - синът ми е зоофоб, към животните се отнася различно: от безразличие към почти омраза

# 4 461
  • Куциндрел
А защо мащехата е крава? Joy

Продължават да се изкарват подробности от личния живот на детето.

# 4 462
Имаш крава, пиеш мляко.
Практично е поне момчето, я как се ориентира добре.
Домашните любимци са за забавление и игри, но да си имаш цяла крава, си е направо късмет.

# 4 463
  • Варна

Една лъжа, повторена и 345679 пъти, не става истина.
Даскалка написа многократно- поставила е условие на бащата да си заеме мястото и отговорностите на родител. Ако приеме, ще останат заедно и ще се грижат за детето.
Ако не приеме, е свободен да си върви.
Има условие и към детето- ако си позволи втори път да агресира физически, си тръгва. Бащата решава дали да стегне куфарите с неговите.

Знаех си аз, че топката е в игрището на бащата и от неговите решения зависят по нататъшните им взаимоотношения, но от толкова много писания започвам да забравям постовете на авторката.

# 4 464
  • Варна
Ще взема да пробвам моята дъщеря да ме нарисува... Дотук все като човек ме е правила ама яко нагримирана пък аз хич не ползвам грим. Какво ли животно ще ме изкара?!

# 4 465

Ал Бънди, много ясно Satisfied
Онзи от "Женени с деца"

Много смешно.

# 4 466
Крава как да е, можеше да те нарисува овца, патка, маймуна, слон, змия, прасе, кит.
Човек трябва да гледа с хумор на тези неща.

# 4 467

Явно, на теб логиката ти е най- слабата страна, но пък писането- страст......

Казах ти аз да си направиш труда да прочетеш постовете на авторката, ама що да се напъваш, като можеш да се водиш по "Както Алина каза"!? Joy

ПП. Думичката, която си забравила на български, е златотърсач Mr. Green

Напротив, Абсурт, чета и постовете и точно от тях си правя изводи. Защо си мислиш, че всички трябва да мислим като теб и твоето мнение е най-меродавено?
Това, че съм написала  "както Алина каза" означава, че мненията ни някъде се пресичат и аз просто казвам нещо, което вече е споменато от нея, а не че тя ми е втълпила нещо. Прави разлика, ако обичаш.

# 4 468
  • София
Истината глаголи чрез устата на невинното дете.  Simple Smile
Картинката всичко си казва.
Добре е разбрало с кого да се гушка и от къде идва млякото, дето го пие.  Mr. Green
Ама ако може кравата да я няма, ама млякото да остане?
Всъщност дискусионен е въпросът дали Даскалка иска да изгони детето или то -нея.

# 4 469
То зависи от заданието на психолога.
Понякога ги карат да довършват изречения с : Мама е..." , "Тати е..." и вид животно.
Виждала съм, когато им се поставя задание, да нарисуват семейството си, да се рисуват ръка за ръка с някой от родителите, другия стои отстрани. И интересни после тълкувания има и за цветовете, и за това цели ли са фигурите, къде са разположени.
На мен лично винаги са ми били интересни тълкуванията на психолозите.

Но тук с кравата верно е много яко. Дойната крава с голямото виме, или страшния рогат добитък, който е на половин лист.

Общи условия

Активация на акаунт