Бащата как вижда съдбата на детето си?
И аз не знам.
Но мисля, че сблъсъкът на култури е голям.
Ето, аз защитавам тезата, че нормалният зрял човек първо работи, подсигурява себе си и след това създава деца, когато има всякакъв ресурс, с който да ги отгледа. А половинката е като масовия БГ случай, прави се там едно дете и бабите да му мислят...
Разгеле, дойдохме си на думата. С половинката ти имате много ГОЛЕМИ различия. Ти хубаво искаш дете от него, но при евентуално дете - Нероден Петко вече го нарекохме, кой мислиш ще го гледа?Ти ще си заета с бизнеса, той ще ти помага с бизнеса, а двете деца къде мислиш ще отидат?При бабите, защото и двамата ще сте прекалено заети с бизнеса. Само да спомена, че така новото ти дете ще се отдалечи от теб и ще стане като проблемното, ако не и по-зле.
Щом имате толкова много различия , които на теб не ти харесват - ЗАЩО си вложила толкова много време, ресурси, пари?Никой не те е карал да избираш да раждаш от такъв мъж, който си оставя детето на произвола на съдбата и от време на време при баби, дядовци и новата си жена. Коя си ти да му гледаш детето?КАКВА е неговата работа в семейството, където едното дете вече страда от неговите постъпки и на майка му?Къде е мъжкото му достойнство да си гледа детето и да полага грижи за него, докато в същия момент прави дете на новата си жена? Дори да стане баща на общото ви дете - мислиш ли, че ще полага грижи за него по това, което виждаш в сегашното му отношение към първото му дете?Защо си мислиш, че като се роди общото дете всичко ще промени и всички ще бъдат щастливи?Не, той ще си остане същия Мунчо безгрижен за децата си и ти ще гледаш две деца, а не едно.
Този твой мъж няма да тропне по масата и да каже - Аз едно дете имам и имам отговорност към НЕГО. Не, това няма да стане, щом го оставя на теб и на бабите и дядовците.